Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Nexus 4, za te pare nema boljeg, a da je nov 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- alan_kardec
- Kontakt:
šta kažete za xperiu sp? ja je kontam uzeti na rate u mtel-u?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Dobar telefon, svidjece ti se ako nisi prezahtjevan korisnik, ima dobre specifikacije + najavljen KitKat, pa ne bi trebao imati problema s njim, jedino ne znam je li ti dovoljno 5 GB memorije koja ti je dostupna...
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
SP jos ceka na 4.3 sad nekad u januaru ili pocetak februara a za 4.4 nema nista !
U svakom slucaju to je odlican telefon.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- alan_kardec
- Kontakt:
Nisam neki stručnjak za telefone, tako da su specifikacije ove xperie, za moje standarde, odlične. kamera 8 mp, ram 1 gb, dual core 1,7 ghz.... Vezano za memoriju, ne znam hoće li mi biti dosta tih 5-6 giga jer volim svašta da nabacam u telefon
(muzika, klipovi, stripovi, knjige...), ali nema veze tu je memorijska.
Šta je uopšte taj kit-kat (osim što je čokoladica)?
Šta je uopšte taj kit-kat (osim što je čokoladica)?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Pravo mi se svidio ovaj Samsung galaxy s3. Koliko je on nov para ?
kupi lumiu 920, svemirski brod za taj (i svaki drugi) samsung i jos ces imati osjecaj da u ruci drzis pravi, kvalitetni i skupi mobitel a ne list papira koji beba moze slomiti jednom rukom kao kod samsungaBelmin6 je napisao/la:Pravo mi se svidio ovaj Samsung galaxy s3. Koliko je on nov para ?
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- moustapha
- Kontakt:
Zadnja verzija Androida.alan_kardec je napisao/la: Šta je uopšte taj kit-kat (osim što je čokoladica)?
Ja mislim da je oko 600 KM, osim u telecomima.Belmin6 je napisao/la:Pravo mi se svidio ovaj Samsung galaxy s3. Koliko je on nov para ?
#divovi
Re: Odg: Mobilni- gdje, kako, šta?
Pricalo se (koliko ja znam) da bi trebao dobiti KitKat, da li ce, ne znam...Elegant je napisao/la:SP jos ceka na 4.3 sad nekad u januaru ili pocetak februara a za 4.4 nema nista !
@ alan
Trazi onda drugi mobitel ili napisi koje su ti druge opcije
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Postovao sam uvijek Nokiu, ali ljudi shvatite nece svi windowa phone. Android je no.1 na trzistu, vecina ljudi hoce taj sistem, a i trenutno je baza marketa (google play) za android dosta veca, zatim vise ljudi radi na razvoju aplikacija za isti, a njih je teze privuci sada na WP nego sto je to bilo prije 3-4 godine. Mozda WP pretekne iPhone/iOS. Ali treba jos sacekati. Mada nije android samo samsung ali to je vec druga tema.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
odličan telefon

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno najjaci tel. na trzistu sa najjacom baterijom, LG G2

Na kojem trzistu
http://m.gsmarena.com/lenovo_p780-5544.php" onclick="window.open(this.href);return false;
http://m.gsmarena.com/lenovo_p780-5544.php" onclick="window.open(this.href);return false;
mozes ti pisati sta hoces, serija lumia bez ikakvih problema tuce sve ostale moguce marke telefonaDesole je napisao/la:Postovao sam uvijek Nokiu, ali ljudi shvatite nece svi windowa phone. Android je no.1 na trzistu, vecina ljudi hoce taj sistem, a i trenutno je baza marketa (google play) za android dosta veca, zatim vise ljudi radi na razvoju aplikacija za isti, a njih je teze privuci sada na WP nego sto je to bilo prije 3-4 godine. Mozda WP pretekne iPhone/iOS. Ali treba jos sacekati. Mada nije android samo samsung ali to je vec druga tema.
A sta je od napisanog netacno?
Po cemu bgt ? Ne moze se porediti sa novim modelima Samsunga i Sonya, sem toga dva razlicita sistema, android je sila za wp. Također podrska, nadogradnja, mogucnosti.LenBias je napisao/la:mozes ti pisati sta hoces, serija lumia bez ikakvih problema tuce sve ostale moguce marke telefonaDesole je napisao/la:Postovao sam uvijek Nokiu, ali ljudi shvatite nece svi windowa phone. Android je no.1 na trzistu, vecina ljudi hoce taj sistem, a i trenutno je baza marketa (google play) za android dosta veca, zatim vise ljudi radi na razvoju aplikacija za isti, a njih je teze privuci sada na WP nego sto je to bilo prije 3-4 godine. Mozda WP pretekne iPhone/iOS. Ali treba jos sacekati. Mada nije android samo samsung ali to je vec druga tema.
Ja zivim za dan kad ce Nokia naparviti android telefon, kad se to desi pokapat ce svu konkurenicju a sada je druga prica.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
nisi ti imao dodira sa lumia mobitelima tako da ne trubi dzaba, isto tako sam mislio dok sam imao galaksi dvojku ali od lumie 920 je gori nekih 473928484839x, minimalno, mani me navikanog androida, njegovih gresaka, trzanja i svega moguceg tako ti svega, fujElegant je napisao/la:Po cemu bgt ? Ne moze se porediti sa novim modelima Samsunga i Sonya, sem toga dva razlicita sistema, android je sila za wp. Također podrska, nadogradnja, mogucnosti.LenBias je napisao/la:mozes ti pisati sta hoces, serija lumia bez ikakvih problema tuce sve ostale moguce marke telefonaDesole je napisao/la:Postovao sam uvijek Nokiu, ali ljudi shvatite nece svi windowa phone. Android je no.1 na trzistu, vecina ljudi hoce taj sistem, a i trenutno je baza marketa (google play) za android dosta veca, zatim vise ljudi radi na razvoju aplikacija za isti, a njih je teze privuci sada na WP nego sto je to bilo prije 3-4 godine. Mozda WP pretekne iPhone/iOS. Ali treba jos sacekati. Mada nije android samo samsung ali to je vec druga tema.
Ja zivim za dan kad ce Nokia naparviti android telefon, kad se to desi pokapat ce svu konkurenicju a sada je druga prica.
http://****/a649126/Mob-IT/Vesti/Ov ... jenja.html" onclick="window.open(this.href);return false;
sve sami androidi, android je sila za wp
sve sami androidi, android je sila za wp
Cekam prvo da odgovori na moje pitanje pa cemo onda povlaciti paralele između novih androida sa lumia serijalom, a pogotovo nekoga kome je posljednji android bio s2.
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 20 gostiju.