Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Najslabija karika reprezentacije je Markovic....Svi se momci dobro borili i tukli u odbrani, u napadu moglo malo bolje al sve dobro zavrsilo...Jos Estonce uzet i to je to.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
joj antipropagande rukometa ahahah...al hajd na stranu sto nemamo klasnog sutera, pivota i srednjeg beka(ukratko citav napad) nego sam na halfove u odbrani najvise popizdio...zabode covjek izmedju 5. i 6. u odbrani i half ga uhvati, pa pusti da doda, krilo uleti i eto viska jer half automatski dva covjeka zatvori...pa kad ga uhvatis ne pustaj je.em mu igraca.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- TzBulevar87
- Kontakt:
Nije mi jasno zašto nije dobio poziv prije (mislim na prije par godina)... Dok je još u Slobodi Solani igrao bilo je jasno da je momak kadar za reprezentaciju, poslije da ne pričam...celiksampion je napisao/la:Ovcina mozda najvece otkrice reprezentacije u zadnjih 5 godina. Momak igra glavom.
075
trxel je napisao/la:Ali jedno je jasno, Markovic nema blage.. Prce objasnjava igracim sta je pisac htio reci...
Da bi kakvog stručnjaka dovest moglo bi i bolje od baraža sa ekipom,stvarno se momci bore na terenu,svaka čast.
I žao mi što ne pratim rukomet pa veze nemam jesul ovo naši najbolji igrači ili se po nekim drugim kriterijima biraju igrači za repku,al eto.
U baražu ćemo bit totalni autsajderi,al eto kad smo Njemačku mogli dobit 9,10 razlike ništa nije nemoguće.
Nad tobom sunce najljepše sja
- Omerbavarac
- Kontakt:
Koliko nam samo malo treba da se aktiviramo.
Rukomet je u proslim kvalifikacijama kod nas navijaca postao izumrla vrsta ali se u ovim kvalifikacijama regenerisala i animirala sve nas.
Ne kaze se dzaba, digni se iz pepela, kao 100 puta do sada.
Cestitke momcima na pobjedi.
Rukomet je u proslim kvalifikacijama kod nas navijaca postao izumrla vrsta ali se u ovim kvalifikacijama regenerisala i animirala sve nas.
Ne kaze se dzaba, digni se iz pepela, kao 100 puta do sada.

Cestitke momcima na pobjedi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Losi mi , losiji oni.
Ajmo malo u baraz se veselit , al dalje svakako necemo.
Ajmo malo u baraz se veselit , al dalje svakako necemo.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Blek_Stena
- Kontakt:

Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
Generacija koja sigurno ima budućnost , ali kad vidim znalački tandem Marković-Korkarić dođe mi da ugasim TV

ZELJEZNICAR 1921!
Blek_Stena je napisao/la:

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
Pa sto niko od vas negativaca ne primjecuje odbranu? To je najveca novost u odnosu na dosadasnje igre. Odbrana je fakat dobra.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
-
- Kontakt:
Ne znam zasto se ne zove Serdarevic koji je branio za mladu repku mislimda momak nije nista slabiji od Grahovca i Burica
- bistrikboy
- Kontakt:
Nikad bolja odbrana gori napad kao kod ovog selektora.Inace zasluzena pobjeda,sve vrijeme vodili.Prce vratio Latvijce u igru svojim greskama to je po meni jedina zamjerka selektoru danas sto ga nije izvadio tada.Cestitke ekipi!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
pobjeda je pobjeda, baraz fakticki osiguran, tamo se marisati nebitno ko je protivnik pa sta bude, vjerovatno ce biti nista ali nema veze 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
i meni je maloprije pao na pamet, on i jos par igraca koji su ljetos na Svjetskom bili odličniceliksampion je napisao/la:Ne znam zasto se ne zove Serdarevic koji je branio za mladu repku mislimda momak nije nista slabiji od Grahovca i Burica
15.10.2013.
Čestitke momcima na pobjedi. Ova ekipa definitivno ima potencijal. Još jedan veliki minus Markoviću u vođenju ekipe.
Ja, kao neko ko rukomet pratim reprezentativno, primjetio sam tu radikalnu grešku ne korištenja time out opcije, mnogo, mnogo ranije.
Nadam se jednoj mirnoj utakmici u Vitezu protiv Estonije, konačno.
Ja, kao neko ko rukomet pratim reprezentativno, primjetio sam tu radikalnu grešku ne korištenja time out opcije, mnogo, mnogo ranije.
Nadam se jednoj mirnoj utakmici u Vitezu protiv Estonije, konačno.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Baraz je balcak,sa ovim Markovicem i zoharima u savezu i to je fakat previse.
Spahica...dobar memo,dobar
Spahica...dobar memo,dobar

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- skyisthelimit
Cestitke nasoj reprezentaciji
Samo me zanima otkad su to latvijci veliki ljubitelji rukometa, tj njihovi navijaci. Jednostavno, ne mogu da vjerujem da su onako freneticni.

Samo me zanima otkad su to latvijci veliki ljubitelji rukometa, tj njihovi navijaci. Jednostavno, ne mogu da vjerujem da su onako freneticni.

da, evo sa spiska nijednog nema, barem u prvom planuKaunas je napisao/la:i meni je maloprije pao na pamet, on i jos par igraca koji su ljetos na Svjetskom bili odličniceliksampion je napisao/la:Ne znam zasto se ne zove Serdarevic koji je branio za mladu repku mislimda momak nije nista slabiji od Grahovca i Burica

15.10 - 15.06 ...
Malo sam se zanio, oprostite mi poštovani gledaoci.Blek_Stena je napisao/la:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
- bistrikboy
- Kontakt:
Peric,Malinovic i Milas povrijeđeni...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- el-fighter
- Kontakt:
Cestitke momcima prije svega na borbenosti, a tek onda na pobjedi. Nisam igrali dobro, ali su domacini bili jos gori, tako da je danas slavila manje losija ekipa.
Sto se tice baraza, kojeg usput receno trebamo tek obezbjediti, treba odigrati najbolje kako znamo, pa sta bude. Kad se samo sjetim Njemacke u barazu, bude mi zlo. Jos ne mogu da shvatim da ista ekipa moze odigrati dvije onakve utakmice.
Sto se tice baraza, kojeg usput receno trebamo tek obezbjediti, treba odigrati najbolje kako znamo, pa sta bude. Kad se samo sjetim Njemacke u barazu, bude mi zlo. Jos ne mogu da shvatim da ista ekipa moze odigrati dvije onakve utakmice.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.