KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
Ja stvarno ne kontam nase igrace,utakmicu protiv direktnog konkurenta za opstanak u ligi odigrati tako bezvoljno i traljavo je neshvatljivo! Dobro ovaj iz Sirokog kaze,pa igraci Cibone nisu primili najmanje 5 placa pa igraju odlicno ,prvi su na tabeli,u Euroligi razvaljuju,a ove nase umazene "zvijezde" kojima se usput uopste ne duguje puno,cca 2 place,uopste se ne bore za klub u kojem igraju,daleko su oni od profesionalaca,tipicni placenici! Radnicki po kvaliteti ima puno slabiji tim od nas,ali zato ljudi igraju srcem,bore se ko lavovi..doduse imaju kvalitetnijeg trenera od nas,ali glavni problem je u nasim igracima! Nemaju onu kosarkasku drskost,hrabrost..sve nesto mlitavo,da Bog sacuva..
Jednostavno pitanje: Koliko je vas gledalo utakmicu Radnički-Bosna, pa uzimate za pravo toliko da serete? Nisam gledao ni sam, pa ne t vrdim da je sve bilo toliko bezvoljno, jer ne znam, nisam viido, nikoi živ to nije prenosio....eto samo toliko, ajd zdravo...
Bosnas ,-Radnicki ni u kom slucaju nije nas konkurent za ispadanje ....
Radnicki ima 7 pobjeda ,pa mi ne lici da je na dnu sa Bosnom ,Sirokim i Heliosom, jedva smo ga dobili i u Zetri ...........
KK Bosna zasluzuje nizi rang takmicenja ..Nema dvoranu ,nema Igru , nema pare ,nema kvalitet , nema publiku , NEMA UPRAVU kakvu zasluzuje ...Znaci da se nemoze ni izboriti sledecu sezonu za NLB ligu i da ne bude zadnja ....
Radnicki ima 7 pobjeda ,pa mi ne lici da je na dnu sa Bosnom ,Sirokim i Heliosom, jedva smo ga dobili i u Zetri ...........
KK Bosna zasluzuje nizi rang takmicenja ..Nema dvoranu ,nema Igru , nema pare ,nema kvalitet , nema publiku , NEMA UPRAVU kakvu zasluzuje ...Znaci da se nemoze ni izboriti sledecu sezonu za NLB ligu i da ne bude zadnja ....
kako sam znao nije ni plus 20 vec 13tax je napisao/la:koji smo mi smradobi ko narod do jucer pljujemo a danas se slave
ma kakve dvorane kakvi baraci ko da vidim sledeca tekma 20+ gubimo
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
moze li jedno pitanje?k_c je napisao/la:Mi smo u Kragujevcu igrali ko picke prave,bez borbenosti ,mlitavi ,nikakvi!..Pa dokle vise!?? Posteno je izgubiti utakmicu,ali na onakav nacin, je nesto sto se ne moze oprostiti! Nisam gledao utakmicu pa ne mogu reci ko je glavni krivac,(mada se po statistici to da zakljuciti)..Od direktnog konkurenta izgubiti bez ispaljenog metka je u najmanju ruku bezobrazno! Dok Siroki dovodi provjerene trenere mi se zadovoljavamo sa trenerom koji nema renomea ni ugleda,zato igraci i mogu raditi sta zele!
kazes da nisi gledao utakmicu, a tvrdis da smo igrali bez borbenosti, itd.???
po cemu to znas?
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
to se vidi po statistici,po omjeru prekrsaja!.. pa mi smo u prvom poluvremenu ukupno imali 5-6 prekrsaja,a to mislis da se tako igra odbrana!?KK_Bosna je napisao/la:moze li jedno pitanje?k_c je napisao/la:Mi smo u Kragujevcu igrali ko picke prave,bez borbenosti ,mlitavi ,nikakvi!..Pa dokle vise!?? Posteno je izgubiti utakmicu,ali na onakav nacin, je nesto sto se ne moze oprostiti! Nisam gledao utakmicu pa ne mogu reci ko je glavni krivac,(mada se po statistici to da zakljuciti)..Od direktnog konkurenta izgubiti bez ispaljenog metka je u najmanju ruku bezobrazno! Dok Siroki dovodi provjerene trenere mi se zadovoljavamo sa trenerom koji nema renomea ni ugleda,zato igraci i mogu raditi sta zele!
po cemu to znas?
Bosna se treba fokusirati na utakmicu protiv Cedevite u srijedu,treba sve uciniti da tu utakmicu dobijemo! Sto se tice subote i utakmice na Pecari,Bosna ima sansi,ali pod uslovom da svaki igrac da sve od sebe,da hrabro udjemo u utakmicu,inace ce nas Siroki ubiti tricama i sjajnim prodorima Masona!..Mi trebamo dobro izanalizirati njihovu igru,glavne im igrace itd,ali ja ne vidim ko je od nasih trenera to sposoban uraditi!.. jer iole poznavalac kosarke je znao da Radnicki ima dobre sutere,da im se visoki igraci izvlace na sut za 3 poena itd i upravo su nas tu oderali..bojim se da ce Bosna Vukoicica tesko prezaliti,to je jedini trener poslije rata koji je imao autoritet kod igraca i znao uci u srz protivnicke ekipe!
Na istoj sam strani sa tobom, VV je sjajan strateg i jedini razlog što su ga optpustili je što je klošarima bio preskup. Hoće se NLB ligaš sa 50 € budžeta, e pa tako ne može... Drugo, moram da reagujem na izjave većine kako igrači Cibone mogu... Mogu vrlo jednostavno. Njihova motivacija je Eurologa - ljudi igraju da se prodaju. Euroliga se prati, tu su menadžeri, pa sve da im niko i ne da plate, oni zapinju na terenu da se prodaju. Eto markirajte sadašnji sastav i ako naredne godine 40% ovog sastava cibosa bude u istom dresu, to će biti čudo. Bosna je, nažalost, postala "stanica na kraju grada", otpad za polovnjake i rehabilitante, te nas niko ni ne prati, s obzirom da je još samo Suad ostao da se proda i nakon njega može ključ u bravu lagano. Tako se ovi naši i ne pretvaraju da ih je briga, jer sama činjenica da su sa svojim polomljenim koljenima, razvaljenim hrskavicama, hronično lošim leđima uopšte našli angažmane je čudo samo po sebi. Ko da smo mi nekoga prevarili sa svojim pojačanjima... da li iko vjeruje da bi Dule pustio Rakočevića da je ovaj mogao nešto; ili što nismo Zvezdu ogulili za Kikana, mjesto za 12-og igrača ekipe... Pametnom je več odavno bilo dosta...bosnas_ je napisao/la:Bosna se treba fokusirati na utakmicu protiv Cedevite u srijedu,treba sve uciniti da tu utakmicu dobijemo! Sto se tice subote i utakmice na Pecari,Bosna ima sansi,ali pod uslovom da svaki igrac da sve od sebe,da hrabro udjemo u utakmicu,inace ce nas Siroki ubiti tricama i sjajnim prodorima Masona!..Mi trebamo dobro izanalizirati njihovu igru,glavne im igrace itd,ali ja ne vidim ko je od nasih trenera to sposoban uraditi!.. jer iole poznavalac kosarke je znao da Radnicki ima dobre sutere,da im se visoki igraci izvlace na sut za 3 poena itd i upravo su nas tu oderali..bojim se da ce Bosna Vukoicica tesko prezaliti,to je jedini trener poslije rata koji je imao autoritet kod igraca i znao uci u srz protivnicke ekipe!
Mi imamo sasvim dobar tim,ali samo po imenima! po zalaganju smo najgora ekipa u ligi! nase umisljenje zvijezde treba poceti uslovljavati ,kad pobjedite imate platu ,inace ne vidim svrhu da im se da i marke za njihovo nosalantno ponasanje! Ako pobjede dvije naredne utakmice treba im odmah isplatiti sva dugovanja,prvi sam za to,ali svi znamo da nasi strajkaci tako nesto nisu u stanju postici!..
daj ba budi optimista sta ti se desava uvjerices sve ljude da sam bio u pravu kada sam napisao da ces nakon prvog poraza prvi osuti paljbu po upravi treneru i igracima.bosnas_ je napisao/la:Mi imamo sasvim dobar tim,ali samo po imenima! po zalaganju smo najgora ekipa u ligi! nase umisljenje zvijezde treba poceti uslovljavati ,kad pobjedite imate platu ,inace ne vidim svrhu da im se da i marke za njihovo nosalantno ponasanje! Ako pobjede dvije naredne utakmice treba im odmah isplatiti sva dugovanja,prvi sam za to,ali svi znamo da nasi strajkaci tako nesto nisu u stanju postici!..

You are someone else I am still right here
Vidi,posteno je izgubiti utakmicu,ali kad se boris,kad igras egal zavrsnicu,pa Boze moj u nedostatku srece i nekih drugih stvari izgubis,ali izgubiti protiv ekipe a da prethodno ne igras odbrani,automatski bez truda i zalaganja,je nesto sto ja ne mogu oprostiti !.. Zlaja i Rakocevic su u Kragujevcu morali imati vecu minutaz,kao i Milosevic,dok Djurasovic nije trebao dobiti ni minute!.. Znam da je lako biti general poslije bitke,ali zalosno je da nam se mora poklopiti 1000 nekih stvari da mi nekoga pobjedimo!..fera je napisao/la:daj ba budi optimista sta ti se desava uvjerices sve ljude da sam bio u pravu kada sam napisao da ces nakon prvog poraza prvi osuti paljbu po upravi treneru i igracima.bosnas_ je napisao/la:Mi imamo sasvim dobar tim,ali samo po imenima! po zalaganju smo najgora ekipa u ligi! nase umisljenje zvijezde treba poceti uslovljavati ,kad pobjedite imate platu ,inace ne vidim svrhu da im se da i marke za njihovo nosalantno ponasanje! Ako pobjede dvije naredne utakmice treba im odmah isplatiti sva dugovanja,prvi sam za to,ali svi znamo da nasi strajkaci tako nesto nisu u stanju postici!..
bosnas_ je napisao/la:Vidi,posteno je izgubiti utakmicu,ali kad se boris,kad igras egal zavrsnicu,pa Boze moj u nedostatku srece i nekih drugih stvari izgubis,ali izgubiti protiv ekipe a da prethodno ne igras odbrani,automatski bez truda i zalaganja,je nesto sto ja ne mogu oprostiti !.. Zlaja i Rakocevic su u Kragujevcu morali imati vecu minutaz,kao i Milosevic,dok Djurasovic nije trebao dobiti ni minute!.. Znam da je lako biti general poslije bitke,ali zalosno je da nam se mora poklopiti 1000 nekih stvari da mi nekoga pobjedimo!..fera je napisao/la:daj ba budi optimista sta ti se desava uvjerices sve ljude da sam bio u pravu kada sam napisao da ces nakon prvog poraza prvi osuti paljbu po upravi treneru i igracima.bosnas_ je napisao/la:Mi imamo sasvim dobar tim,ali samo po imenima! po zalaganju smo najgora ekipa u ligi! nase umisljenje zvijezde treba poceti uslovljavati ,kad pobjedite imate platu ,inace ne vidim svrhu da im se da i marke za njihovo nosalantno ponasanje! Ako pobjede dvije naredne utakmice treba im odmah isplatiti sva dugovanja,prvi sam za to,ali svi znamo da nasi strajkaci tako nesto nisu u stanju postici!..
Jarane sto ti lupas to je strasno majke ti odjavi sam sebe

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Opet, po ko zna koji put, ne znamo jesu li se borili jer nismo gledali. Znaci ako je rezultat visok, ne mora automatski znaciti da nije bilo borbe.bosnas_ je napisao/la:Vidi,posteno je izgubiti utakmicu,ali kad se boris,kad igras egal zavrsnicu,pa Boze moj u nedostatku srece i nekih drugih stvari izgubis,ali izgubiti protiv ekipe a da prethodno ne igras odbrani,automatski bez truda i zalaganja,je nesto sto ja ne mogu oprostiti !.. Zlaja i Rakocevic su u Kragujevcu morali imati vecu minutaz,kao i Milosevic,dok Djurasovic nije trebao dobiti ni minute!.. Znam da je lako biti general poslije bitke,ali zalosno je da nam se mora poklopiti 1000 nekih stvari da mi nekoga pobjedimo!..fera je napisao/la:daj ba budi optimista sta ti se desava uvjerices sve ljude da sam bio u pravu kada sam napisao da ces nakon prvog poraza prvi osuti paljbu po upravi treneru i igracima.bosnas_ je napisao/la:Mi imamo sasvim dobar tim,ali samo po imenima! po zalaganju smo najgora ekipa u ligi! nase umisljenje zvijezde treba poceti uslovljavati ,kad pobjedite imate platu ,inace ne vidim svrhu da im se da i marke za njihovo nosalantno ponasanje! Ako pobjede dvije naredne utakmice treba im odmah isplatiti sva dugovanja,prvi sam za to,ali svi znamo da nasi strajkaci tako nesto nisu u stanju postici!..
Zlaja nije mogao dobiti vise jer mu je ovo prva tekma nako 3 mjeseca, i ovo mu je previse. Zarko je igrao dovoljno, ali je morao dobiti vise lopti pod kosem jer je imao sut 2/3 za dva, za razliku od Milosevica koji je imao 2/8 (ukupno), i Sehovica i Kojadinovica koji su ispalili 16 trica a pogodili 5, znaci ispucavali se. Bozina uloga u timu mi nije jasna zato sto nisam gled'o, osutao je 1 loptu za 10min, a on nije nista slabiji od Minje.
PS haj molim te prestani stavljat te uzvicnike/usklicnike na kraju svake recenice
Bosna je bez Zlaje ocajnicka ekipa i bez njega mi nemamo niti cemo imati igru,to je jasno ko dan..
i slazem se da je u zadnje vrijeme Djurasovic jedan od losijih bosninih igraca, na kraju svake utakmice njegov Val je kriminalan,krece se izmejdu -5 i 2..sto je dovoljan pokazatelj kakve partije pruza!
Milosevic i Rakocevic nisu imali veliku minutazu protiv Radnickog a morali su,ali trener Sehovac najbolje zna zasto ih nije forsirao,mozda ih cuva za Cedevitu i Siroki,ajd znaj...
i slazem se da je u zadnje vrijeme Djurasovic jedan od losijih bosninih igraca, na kraju svake utakmice njegov Val je kriminalan,krece se izmejdu -5 i 2..sto je dovoljan pokazatelj kakve partije pruza!
Milosevic i Rakocevic nisu imali veliku minutazu protiv Radnickog a morali su,ali trener Sehovac najbolje zna zasto ih nije forsirao,mozda ih cuva za Cedevitu i Siroki,ajd znaj...
e dobro ako si ti vidio po statistici da su igrali bez borbenosti, onda ja vise ne vjerujem svojim ocimak_c je napisao/la:to se vidi po statistici,po omjeru prekrsaja!.. pa mi smo u prvom poluvremenu ukupno imali 5-6 prekrsaja,a to mislis da se tako igra odbrana!?KK_Bosna je napisao/la:moze li jedno pitanje?k_c je napisao/la:Mi smo u Kragujevcu igrali ko picke prave,bez borbenosti ,mlitavi ,nikakvi!..Pa dokle vise!?? Posteno je izgubiti utakmicu,ali na onakav nacin, je nesto sto se ne moze oprostiti! Nisam gledao utakmicu pa ne mogu reci ko je glavni krivac,(mada se po statistici to da zakljuciti)..Od direktnog konkurenta izgubiti bez ispaljenog metka je u najmanju ruku bezobrazno! Dok Siroki dovodi provjerene trenere mi se zadovoljavamo sa trenerom koji nema renomea ni ugleda,zato igraci i mogu raditi sta zele!
po cemu to znas?

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
jednostavno utakmica u srijedu protiv cedevite nam je biti ili ne biti,posto heliosu dolazi cibona i mi pobjedom se mozemo izjednaciti po pobjedama sa heliosom,sto se tice gostovanja ja mislim da igraci i treneri unaprijed upisu poraz i hajde samo da se odigra tako mi se cini
- Barney Stinson
- Kontakt:
dao bog da ocemobosnas_ je napisao/la:Bosna se treba fokusirati na utakmicu protiv Cedevite u srijedu,treba sve uciniti da tu utakmicu dobijemo! Sto se tice subote i utakmice na Pecari,Bosna ima sansi,ali pod uslovom da svaki igrac da sve od sebe,da hrabro udjemo u utakmicu,inace ce nas Siroki ubiti tricama i sjajnim prodorima Masona!..Mi trebamo dobro izanalizirati njihovu igru,glavne im igrace itd,ali ja ne vidim ko je od nasih trenera to sposoban uraditi!.. jer iole poznavalac kosarke je znao da Radnicki ima dobre sutere,da im se visoki igraci izvlace na sut za 3 poena itd i upravo su nas tu oderali..bojim se da ce Bosna Vukoicica tesko prezaliti,to je jedini trener poslije rata koji je imao autoritet kod igraca i znao uci u srz protivnicke ekipe!

19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
E ovako, mislim da se ne trebamo sekirati, iz lige ce ispasti helios...jer oni do kraja mogu samo dobiti radnički kući, a bosna ce dobiti cedevitu i helios kući, a mi cemo dobiti cedevitu,fmp i bosnu kući, i možemo s radničkim nešto tražiti...
Previše ti je površna procjena.Helios može dobiti Budućnost,Zagreb pa i Zadar kući ako im se poklope neke stvari.Može im i Olimpija pustiti ako im ne bude trebalo iako su male šanse za to.Ima još puno da se igra a za Bosnu je najbitnije da pobjedi sad Cedevitu.
Zadnja izmjena: blazz, dana/u 18 jan 2010, 18:35, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.