Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

Razbojnik
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la Razbojnik » 05 jan 2014, 15:57

Najbolji protivnik u barazu bi bila Crna Gora.

Oni se raspadaju, jedva su sastavili ekipu za euro.
Kako su izbacili Njemacku, i to u sred Njemacke, to nikom nije jasno :?

No, ova ekipa Crne Gore je dosta slabija od one prije godinu dana..
Zadnja izmjena: Razbojnik, dana/u 05 jan 2014, 15:57, ukupno mijenjano 1 put.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 05 jan 2014, 15:57

tepsija je napisao/la: Nadam se pobjedi,kao i uvijek kada je u pitanju naša reprezentacija.
Logično.
A ovi vrhunski analitičari neka gledaju snimku i neka analiziraju propuste.
Pobjeda i gotovo...nema se tu šta pametovati.
Next :arrow: Vitez poludi :!:
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

celiksampion
Kontakt:

Post Postao/la celiksampion » 05 jan 2014, 15:58

Za baraz obavezno treba pozvati Doborca mislim da je to nas trenutno najkvalitetniji srednji bek. Realno ali momak je sam pobijedio Njemacku!!

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 05 jan 2014, 16:01

Odbrana je oK kad imamo Vranjesa + Terzica kao specijaliste.
Al nije ni reper ekipa koja ne moze zabiti jedan lagan gol iz tranzicije i brzog centra(e takvih ekipa danas nema ) + ima samo jednog kvalitetnog beka koji moze prepucat blok , a takva je upravo Latvija.

Da se pozovu najbolji , mogli bi skupo prodati kozu u barazu.
I naravno pomogucnosti kvalitetan trener koji bi iskoristio kvalitetne mlade igrace , a imamo ih.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 05 jan 2014, 16:03

celiksampion je napisao/la:Za baraz obavezno treba pozvati Doborca mislim da je to nas trenutno najkvalitetniji srednji bek. Realno ali momak je sam pobijedio Njemacku!!
Pa sta je sa njim, sto nije pozvan sad, gdje inace igra :?
15.10 - 15.06 ...

celiksampion
Kontakt:

Post Postao/la celiksampion » 05 jan 2014, 16:05

Igra za Dinamo Minsk koji je jedna solidna ekipa, igraju Ligu prvaka. Kako vidim on zabija po 5-6 u Ligi prvaka

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 05 jan 2014, 16:06

neroazzuro je napisao/la:Odbrana je fakat dobra.
dje je dobra , ovi amateri nas buse ko svicarski sir na momenti, a halfove sam gore objasnio vec- ko muda...Terzic i Vranjes u zemlja u odbrani ali ostala dvojica (ko god to bude, osim Prcea povremenu) da bog sakloni i sacuva.

ne znam ja koji vi nivo rukometa gledate i pratite i s cim poredite ali ja cu nas uvijek porediti sa Srbijom, Hrvatskom, Slovenijom pa i CG i Makedonijom, i u rukometu smo momentalno od svih losiji...nije mjera Latvija, Estonija pa i Portugal nego susjedi.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

celiksampion
Kontakt:

Post Postao/la celiksampion » 05 jan 2014, 16:09

Nama treba jedno veliko takmicenje samo radi popularizacije rukometa u drzavi a rezultate mozes traziti onda za 6-7 godina

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 05 jan 2014, 16:28

ultrasstyle_tz je napisao/la:
neroazzuro je napisao/la:Odbrana je fakat dobra.
dje je dobra , ovi amateri nas buse ko svicarski sir na momenti, a halfove sam gore objasnio vec- ko muda...Terzic i Vranjes u zemlja u odbrani ali ostala dvojica (ko god to bude, osim Prcea povremenu) da bog sakloni i sacuva.

ne znam ja koji vi nivo rukometa gledate i pratite i s cim poredite ali ja cu nas uvijek porediti sa Srbijom, Hrvatskom, Slovenijom pa i CG i Makedonijom, i u rukometu smo momentalno od svih losiji...nije mjera Latvija, Estonija pa i Portugal nego susjedi.
napokon neko sa slicnim misljenjem.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 05 jan 2014, 16:42

Čestitke na pobjedi! Vrlo važna pobjeda, pokazali smo da smo jača ekipa ali one crne rupe moramo izbacit. Mi smo skoro pa dobivenu utakmicu prokockali ali srećom nismo :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 05 jan 2014, 16:55

Latvija jeste dosta nezgodna reprezentacija i mislim da su oni danas bili ti koji su slabo odigrali, da li smo ih mi iznenadili ili pritisak pobjede ne znam. Što se nas tiče, na momente izgledamo kao kompaktna reprezentacija, ali isto tako kao poluamateri, čime ne možemo biti zadovoljni. Mislim da igrački kvalitet imamo, ali nam fali ono nešto što je falilo fudbalu i košarci. Da li je to selektor, glava igrača ili nešto treće nećemo saznati do juna i baraža.
Mes Que Un Club

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 05 jan 2014, 16:56

Nikola Prce :D
Max Allegri

sanelmasetic
Kontakt:

Post Postao/la sanelmasetic » 05 jan 2014, 16:57

Svaka cast treneru i igracima , bilo je super , pogotovo ona nervoza na kraju, mislim da bez nje nebi bilo interesantno ...
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ

slucajniprolaznik
Kontakt:

Post Postao/la slucajniprolaznik » 05 jan 2014, 16:59

hule_barca je napisao/la:Latvija jeste dosta nezgodna reprezentacija i mislim da su oni danas bili ti koji su slabo odigrali, da li smo ih mi iznenadili ili pritisak pobjede ne znam. Što se nas tiče, na momente izgledamo kao kompaktna reprezentacija, ali isto tako kao poluamateri, čime ne možemo biti zadovoljni. Mislim da igrački kvalitet imamo, ali nam fali ono nešto što je falilo fudbalu i košarci. Da li je to selektor, glava igrača ili nešto treće nećemo saznati do juna i baraža.
Nama fali kvalitetan selektor. Ne mozes ne uzeti time out 15 minuta,ekipa dala samo 1 go,ne mogu se sastaviti u napadu :shock:

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 05 jan 2014, 17:01

slucajniprolaznik je napisao/la: Nama fali kvalitetan selektor. Ne mozes ne uzeti time out 15 minuta,ekipa dala samo 1 go,ne mogu se sastaviti u napadu :shock:
Naravno da je najlakše po selektoru oplesti iako se slažem da je morao reagirati mnogo ranije. Kad smo već kod selektora mislim da bi čokoLino Červar bio najbolje rješenje.
Mes Que Un Club

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 05 jan 2014, 17:23

Ima pomaka u odnosu na neke cikluse prije, jer smo gubili utakmice kao ove dvije protiv Latvije. Ja i dalje stojim kod toga da ova ekipa ima potencijala, samo treba bolji trener (to se i danas vidjelo, nevjerovatno da čovjek ne traži pauzu). Samo da su oslobodimo luzerskog mentaliteta :roll: .
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

sanelmasetic
Kontakt:

Post Postao/la sanelmasetic » 05 jan 2014, 17:26

Sigurno da je i sekektor imo gresaka, al ljudi pa mi imamo skor 4 od 4 , nevjerujem da moze bolje , il bi mozda neko mogo 5 od 4 imat, neznam mozda vi poznajete nekog takvog...
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 05 jan 2014, 17:27

Pa trener je uradio remont ove ekipe ? Ne igraju nista gore od haramndica i co koji su radje se svadjali nego igrali, meni je ova ekipica draga jer su mi pojedinci zgadili rukomet... molim boga za iznenadjenje ostalo im nista ne zamjeram ekipa po imenima je daleko slabija od one koje mozemo imat. Al makar se gine za svaku loptu.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 05 jan 2014, 17:30

A dobro bit' će sigurno bolje kad se vrate ovi povrijeđeni igrači, fali nam 4-5 igrača koji bi mogli dosta pomoći. Imam neka očekivanja od ove ekipe :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 05 jan 2014, 17:31

Svaka čast momcima, jedna srčana i uistinu odlično odigrana utakmica, jes' da su Latvijci da nije bilo naših grešaka bili osuđeni da ne pređu granicu od 15 golova, ali dobro, neiskustvo se barem malo vidjelo kod naših momaka. Navikli smo da nam sudije nisu naklonjene pa je tako i danas bilo, i zato je ova pobjeda još slađa. Trener je imao grešku kada se lomila utakmica i kada su oni imali seriju od 7:0 čini mi se, nije zvao time out, al' eto srećom ta greška se nije obila našim momcima o glavu. Sve u svemu još jedna infarktna završnica, i hvala Bogu pobjeda na kontu, a sad' šta će dalje da bude samo Bog zna, no ako se bude radilo kao do sada ja sam blagi optimista što se tiče našeg' uspjeha.
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.