Oni se raspadaju, jedva su sastavili ekipu za euro.
Kako su izbacili Njemacku, i to u sred Njemacke, to nikom nije jasno

No, ova ekipa Crne Gore je dosta slabija od one prije godinu dana..
Moderator/ica: Pasha
Logično.tepsija je napisao/la: Nadam se pobjedi,kao i uvijek kada je u pitanju naša reprezentacija.
Pa sta je sa njim, sto nije pozvan sad, gdje inace igraceliksampion je napisao/la:Za baraz obavezno treba pozvati Doborca mislim da je to nas trenutno najkvalitetniji srednji bek. Realno ali momak je sam pobijedio Njemacku!!
dje je dobra , ovi amateri nas buse ko svicarski sir na momenti, a halfove sam gore objasnio vec- ko muda...Terzic i Vranjes u zemlja u odbrani ali ostala dvojica (ko god to bude, osim Prcea povremenu) da bog sakloni i sacuva.neroazzuro je napisao/la:Odbrana je fakat dobra.
napokon neko sa slicnim misljenjem.ultrasstyle_tz je napisao/la:dje je dobra , ovi amateri nas buse ko svicarski sir na momenti, a halfove sam gore objasnio vec- ko muda...Terzic i Vranjes u zemlja u odbrani ali ostala dvojica (ko god to bude, osim Prcea povremenu) da bog sakloni i sacuva.neroazzuro je napisao/la:Odbrana je fakat dobra.
ne znam ja koji vi nivo rukometa gledate i pratite i s cim poredite ali ja cu nas uvijek porediti sa Srbijom, Hrvatskom, Slovenijom pa i CG i Makedonijom, i u rukometu smo momentalno od svih losiji...nije mjera Latvija, Estonija pa i Portugal nego susjedi.
Nama fali kvalitetan selektor. Ne mozes ne uzeti time out 15 minuta,ekipa dala samo 1 go,ne mogu se sastaviti u napaduhule_barca je napisao/la:Latvija jeste dosta nezgodna reprezentacija i mislim da su oni danas bili ti koji su slabo odigrali, da li smo ih mi iznenadili ili pritisak pobjede ne znam. Što se nas tiče, na momente izgledamo kao kompaktna reprezentacija, ali isto tako kao poluamateri, čime ne možemo biti zadovoljni. Mislim da igrački kvalitet imamo, ali nam fali ono nešto što je falilo fudbalu i košarci. Da li je to selektor, glava igrača ili nešto treće nećemo saznati do juna i baraža.
Naravno da je najlakše po selektoru oplesti iako se slažem da je morao reagirati mnogo ranije. Kad smo već kod selektora mislim da bi čokoLino Červar bio najbolje rješenje.slucajniprolaznik je napisao/la: Nama fali kvalitetan selektor. Ne mozes ne uzeti time out 15 minuta,ekipa dala samo 1 go,ne mogu se sastaviti u napadu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.