Kaunas je napisao/la:
e moj @Marsal, nije ni tebi lahko
Nije, samo sam htio raspravit ovaj citat:
Sam je izjavio, karijera prodje, valja zivit i poslije karijere, bar u pola luksuzno ko sto je sad u prilici, a ako sad ode iz Citya primanja se sigurno smanjuju.
I želio sam reći da ako dosada nije zaradio da živi ko yebeni beg ili lord u BiH gdje plata od 500 maraka pojam onda stvarno ne znam. Mislim da ima toliko da je vrijeme da počne gledat da se ostvari kao sportista u Evropi a ne samo kod nas u Bosni. Nije kasno, Edin je još dosta mlad i ima mjesta za napredak...ako bi sada pristao preći u neki klub koji će ga manje platiti i tamo izgarati opet bi mu se ukazala prilika za neki top klub gdje bi imao primanja mozda i veća nego u Cityu.
Ali opet to sam ja, možda ne razumijem kako je kad imaš toliko para i kako je kad si možda odrastao u siromašnoj porodici, istina meni nikada nije nista falilo jer oba roditelja su mi imala posao kakav-takav i odgojili su me tako da mi novac ne predstavlja sve u zivotu pa mozda zbog toga ne razumijem Džeku.
Jesmo otišli (ponajviše ja) u offtopic sa ovom pričom oko novca. Izvinjavam se, hajmo sad nastavit normalno u skladu s temom.