LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: LA Lakers
Nisam gledao sinoć, al evo konačno pobjeda.. Marshall fenomenalne brojke 20 pts, 15 asts i samo jedna izgubljena lopta uz odličan procenat šuta + trojka 45 sec prije kraja. Gasol se probudio umalo do triple-doubla...
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Konacno prekid crne serije, no treba se zavaravati jer treba imati na umu da su ipak bili u pitanju Jazz-i.
Marshall je odigrao fenomenalnu utakmicu i nije mi jasno sto ga D`Antoni nije vise koristio, jer svaka budala vidjela da imamo problema na poziciji PG-a.
Marshall je odigrao fenomenalnu utakmicu i nije mi jasno sto ga D`Antoni nije vise koristio, jer svaka budala vidjela da imamo problema na poziciji PG-a.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- majestic24
- Kontakt:
amerosm je napisao/la:Konacno prekid crne serije, no treba se zavaravati jer treba imati na umu da su ipak bili u pitanju Jazz-i.
Ja D Antoniu nazamjerim toliko na ovom trenutnom skoru,nego na ovo yebenom rotiranju. Hill igra odlicno 10 utakmice,2 odigra losije i ispadne iz petorke i smanji mu se minutaza za 15 minuta. Nista s nicim. Isto tako je s Youngom,wiliamsom i meeksom.
Marshall bi nam mogao biti pun pogodak za iducu sezonu. Neka opradva 70% talenta s kojim je dosao u nba i biti ce odlican play za pocetne petorke
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
http://lockerdome.com/nbamemes/61695947 ... 9523330835" onclick="window.open(this.href);return false;

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
-
sundancekid
- Kontakt:
Kad se lopta izbije iz ruku Youngu, sve djeluje barem 10 puta bolje i fluidnije. Marshall me bas pozitivno iznenadio, prave odluke, imo je neka dodavanja za koja ti se cini da bukvalno prodju kroz covjeka, izmedju dva, tri odbrambena igraca...vrlo razuman i agresivan na kos u dovoljnoj mjeri da su mu se stalno otvaro prostor za dobre asistencije. Sve vrijeme koje vodi loptu drzi glavu gore, sto je strasna stvar, jer se bas lijepo vidi kako prati gdje je ko na terenu. Ovo je bilo odlicno, ali ipak treba vidjet kakav ce bit kad ga budu cuvali iole ozbiljni igraci, odbrana koju je Juta igrala na ovoj tekmi i nije bas neko mjerilo...
Gasol je za promjenu bio strasan, puno agresivniji, iako bih ja volio puno vise od njega vidjet blizu kosa, a ne da mid-range suteva. Ako uzmes u obzir kakvi su dodavaci Marshall i Pau, Meeks bi mogo strasno profitirat iz svega toga. Nasteli se na tricu, i ceka dok njih dvojica igraju pick, obojica su prijetnja na kos, kad god neko izadje na pomoc, eto kosa za Meeksa...
Jos da se neko hoce sjetit da malo primiri divljanje Younga, i kaze mu da NIJE NEOPHODNO da svaki put drzi loptu 5 sekundi prije nego nesto uradi sa nje...sto reko Doc Rivers svojevremeno - drive it, pass it or shoot it, don't dribble it, don't stand with it, don't dance with it...
Gasol je za promjenu bio strasan, puno agresivniji, iako bih ja volio puno vise od njega vidjet blizu kosa, a ne da mid-range suteva. Ako uzmes u obzir kakvi su dodavaci Marshall i Pau, Meeks bi mogo strasno profitirat iz svega toga. Nasteli se na tricu, i ceka dok njih dvojica igraju pick, obojica su prijetnja na kos, kad god neko izadje na pomoc, eto kosa za Meeksa...
Jos da se neko hoce sjetit da malo primiri divljanje Younga, i kaze mu da NIJE NEOPHODNO da svaki put drzi loptu 5 sekundi prije nego nesto uradi sa nje...sto reko Doc Rivers svojevremeno - drive it, pass it or shoot it, don't dribble it, don't stand with it, don't dance with it...
Izgleda da je dogovoren trejd gasol za bynuma :S
Demantovano,traze se mladji.kokuz je napisao/la:Izgleda da je dogovoren trejd gasol za bynuma :S
1946
Pa normalno, nije Kupchak glupan da ga mjenja nizasta. Morat ce Cavsi ubaciti nekog mladog igraca, u suprotnom Pau ostaje kod nas, vrlo jednostavno. Pritisak je na strani Cavsa, oni ganjaju PO dok mi ne ganjamo nista.
Prema posljednjim informacijama Kupchak za Gasola trazi pick prvog kruga drafta, tako da po meni nece biti nista od ovog trade-a, jer za Cavse pickovi predstavljaju sveto slovo kada je ogranizacija i poslovanje kluba u pitanju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- adriano_leite
- Kontakt:
Lakersi traze Karaseva u trejdu, a Cavsi nisu glupi da daju igraca koji ima buducnost u ekipi za nekog kome istice ugovor na kraju sezone. Naime, trejd Gasola je u interesu Lakersa, jer zele da trejdaju Gasola, kako ne bi placali luxury taxBalon je napisao/la:Pa normalno, nije Kupchak glupan da ga mjenja nizasta. Morat ce Cavsi ubaciti nekog mladog igraca, u suprotnom Pau ostaje kod nas, vrlo jednostavno. Pritisak je na strani Cavsa, oni ganjaju PO dok mi ne ganjamo nista.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Wow svaka ti cast, napisao si stvari koje se znaju vec dva-tri dana i sad se pravis mangupadriano_leite je napisao/la:Lakersi traze Karaseva u trejdu, a Cavsi nisu glupi da daju igraca koji ima buducnost u ekipi za nekog kome istice ugovor na kraju sezone. Naime, trejd Gasola je u interesu Lakersa, jer zele da trejdaju Gasola, kako ne bi placali luxury taxBalon je napisao/la:Pa normalno, nije Kupchak glupan da ga mjenja nizasta. Morat ce Cavsi ubaciti nekog mladog igraca, u suprotnom Pau ostaje kod nas, vrlo jednostavno. Pritisak je na strani Cavsa, oni ganjaju PO dok mi ne ganjamo nista.. Eto koliko si informisan o poslovanju svog kluba
.
- adriano_leite
- Kontakt:
Jok, ne pravim se mangup, nego mi je smijesno da kazes kako "Kupchak nije glup da ga mijenja nizasta", a ja sam ti napisao da ne pratis dovoljno svoj tim, jer je svima jasno da ljudi hoce da ne placaju luxury taxBalon je napisao/la:Wow svaka ti cast, napisao si stvari koje se znaju vec dva-tri dana i sad se pravis mangupadriano_leite je napisao/la:Lakersi traze Karaseva u trejdu, a Cavsi nisu glupi da daju igraca koji ima buducnost u ekipi za nekog kome istice ugovor na kraju sezone. Naime, trejd Gasola je u interesu Lakersa, jer zele da trejdaju Gasola, kako ne bi placali luxury taxBalon je napisao/la:Pa normalno, nije Kupchak glupan da ga mjenja nizasta. Morat ce Cavsi ubaciti nekog mladog igraca, u suprotnom Pau ostaje kod nas, vrlo jednostavno. Pritisak je na strani Cavsa, oni ganjaju PO dok mi ne ganjamo nista.. Eto koliko si informisan o poslovanju svog kluba
.
. Jok eto trazimo Karaseva za Gasola da bi s Karasevom napadali titulu. Izofirao si me, odustajem.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Da a ja sam ti napisao da se detalji znaju vec tri dana i kad vec izigravas super znalca,trebao bi znati da ovo za Karaseva uopste nije sigurno, zna se samo da Kupchak trazi jednog mladog igraca uz Bynuma.adriano_leite je napisao/la: Jok, ne pravim se mangup, nego mi je smijesno da kazes kako "Kupchak nije glup da ga mijenja nizasta", a ja sam ti napisao da ne pratis dovoljno svoj tim, jer je svima jasno da ljudi hoce da ne placaju luxury tax.
I koliko god uprava zelila da se rijesi Gasolovog ugovora, nece ga dati za propalog Bynuma i kikiriki, to je sve sto govorim.
- adriano_leite
- Kontakt:
Ok, izviniBalon je napisao/la:Da a ja sam ti napisao da se detalji znaju vec tri dana i kad vec izigravas super znalca,trebao bi znati da ovo za Karaseva uopste nije sigurno, zna se samo da Kupchak trazi jednog mladog igraca uz Bynuma.adriano_leite je napisao/la: Jok, ne pravim se mangup, nego mi je smijesno da kazes kako "Kupchak nije glup da ga mijenja nizasta", a ja sam ti napisao da ne pratis dovoljno svoj tim, jer je svima jasno da ljudi hoce da ne placaju luxury tax.
I koliko god uprava zelila da se rijesi Gasolovog ugovora, nece ga dati za propalog Bynuma i kikiriki, to je sve sto govorim.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- majestic24
- Kontakt:
jel gasolu istice ugovor ovo ljeto ili iduce??
Ako je ovo ljeto upitanu,onda isti qrac otisao ili ostao. Zar ne??
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ovo ljeto.majestic24 je napisao/la:jel gasolu istice ugovor ovo ljeto ili iduce??
- adriano_leite
- Kontakt:
Ocigledno je da nije isto, jer ima odredjeni momenat u sezoni gdje se tim moze izvuci od placanja luxury taxa. Ne znam je li to trade deadline ili kako ide, ali ocigledno je da nije isto s aspekta Lakersa. Da je isto, Lakersi ga ne bi pokusavali trejdati i u Jazz, pa i u Cavse. Takodjer ima i stavka vezana za timove koji su dugo godina pod luxury taxom, a Lakersi spadaju u tu kategoriju, pa je "kazna" jos i veca. Ocigledno im se ne isplati cekati kraj ugovoramajestic24 je napisao/la:jel gasolu istice ugovor ovo ljeto ili iduce??
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Od tradea izgleda nema nista. Wojnarowski javlja da Lakersi traze Waitersa uz Bynuma ali Cleveland to odbija. Pau ce igrati veceras a u startnu petorku se vraca Wes.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.