Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la KK_Bosna » 05 jan 2014, 18:20

Luminary je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:
Janez je napisao/la:Može li mi neko objasniti evo na primjeru sinoćne igre šta mu to fali u odbrani. Koliko se ja sjećam svoje igrače je čuvao sasvim dovoljno, kod blokova je preuzimao tuđe i možda da je primio 1-2 samo koša, pa i Deronu se desi da ispadne iz odbrane??!! :roll:

Stvarno ne kontam ovu priču oko odbrane možda samo da dobija prebrzo faulove. :?
- dobio je 2 faula, od kojih je drugi bio izuzetno glup u 30 sekundi

- TT ga je razbio u 4 napada, u 1 ga je mirza zaustavio

- lose je izrotirao 2,3 puta

- nije pratio cutter CJ-a kad je ovaj lagano polozio
Analiziraj ovako svakog igraca i pronaci ces bar jos desetak slicnih situacija. Totalno nepotrebno i glupo
pitanje je bilo gdje je mirza grijesio u odbrani a ne deron, jj, redzo ili truth :roll:

naravno da se svima moze naci greska, totalno nepotrebno i glupo s tvoje strane
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

filip13

Post Postao/la filip13 » 05 jan 2014, 18:21

lumani je napisao/la:@filip,

kukoc je bio stvarno mrsav oni su ga nabildali,a on izgubio na brzini..Mirza mi nije nesto promjenio,uvjek ista kilaza.

daleko više je kukoč dobio na snazi i kilaži,to je istina

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 05 jan 2014, 18:22

lumani je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:
lumani je napisao/la:ma ubio ga tt koji je zabio 9 poena ;) jedan faul je bio vise nego smjesan.
nisu samo poeni mjerilo, al hajd... mirza je odigrao savrseno, u iducoj tekmi treba igrati svih 48 minuta i opucati 30 suteva.

jesi sad zadovoljan?

pa kad vidim kakve % ima,da treba ;) znas i sam, da jedan faul nije postojao,ali sudije ....
da, nije postojao, ali je on tu glupo ispao i zaletio se na covjeka koji prakticno izlazi u aut i ne zna sta ce s loptom, a posto nije KG, njemu su sudije odmah svirale faul ;)
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 05 jan 2014, 18:26

filip13 je napisao/la:

kukoc je bio stvarno mrsav oni su ga nabildali,a on izgubio na brzini..Mirza mi nije nesto promjenio,uvjek ista kilaza.
zbog ovoga su ga i prozvali "pink panter":

slika

a onda su ga nakljukali svakojakim cudima:

slika

inace, on je za mene najbolji ex-yu igrac svih vremena

filip13

Post Postao/la filip13 » 05 jan 2014, 18:31

KK_Bosna je napisao/la:
filip13 je napisao/la:

zbog ovoga su ga i prozvali "pink panter":

slika

a onda su ga nakljukali svakojakim cudima:

slika

inace, on je za mene najbolji ex-yu igrac svih vremena

za mene najdraži,daleko,najuniverzalniji evropljanin ikad

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 05 jan 2014, 18:35

zbog njega sam navijao za jugoplastiku,a posle toga za Beneton :)

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 05 jan 2014, 18:39

KK_Bosna je napisao/la:
szlaja je napisao/la:Uz NBA samo mozemo secer dobit. Volio bi vidjeti ove "trenercine", "strucni stab", odnosno cijeli ovaj sistem u nekom evropskom klubu sa evropskim budzetom, koji bi to cirkus bio...
za tvoju informaciju, jedan trener (necu ti reci koji, sam izguglaj) u NBA ima U GLAVI vise akcija nego svi euroligaski treneri u top 16 ZAJEDNO.
Nije svaki klub isti u NBA. Ne mozes NPR San Antonio poredit s ovim cirkusantima. Mislio sam na primjer Netsa. Zamisli da se ovako vodi neki evropski klub. Netse jos uvijek drzi u igri to sto imaju sirok, bas sirok roster, pa kad napravi preglupu izmjenu, onaj koji udje makar donekle drzi neki nivo.
Razumijem ja i da je sezona preduga, zaista puno utakmica. Ali brate mili kad se lomi rezultat tu moras najpametnije reagovat, a ne lupati izmjene i akcije kao da si ih odredio vec prije 2 dana.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

filip13

Post Postao/la filip13 » 05 jan 2014, 18:44

lumani je napisao/la:zbog njega sam navijao za jugoplastiku,a posle toga za Beneton :)

umjetnik

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 05 jan 2014, 18:54

kukoc je bio masina, drago mi je da nisam jedini kojem je on daleko drazi hrvat od petrovica :D

nego, van teme se ide :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

filip13

Post Postao/la filip13 » 05 jan 2014, 18:55

LenBias je napisao/la:kukoc je bio masina, drago mi je da nisam jedini kojem je on daleko drazi hrvat od petrovica :D

nego, van teme se ide :mrgreen:

različiti tipovi igrača su bili,veliki i jedan i drugi

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 05 jan 2014, 19:03

Kaunas je napisao/la:[youtube][/youtube]
Video je mrak ;) Svaka Cast !!!
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 05 jan 2014, 19:59

filip13 je napisao/la:

Kukoca su ismijavali zbog kilaze dobro se sjecam, a onda je se u jako kratkom vremenu razvio hehe. To je bio jako kompletiran igrac sa jako velikim kosarkaskim IQ-om. Meni je najlegendarniji bio Paspalj hehe mozda najtalentovaniji sa nasim prostora ikada, tip dosao u NBA i vise vremena provodio po barovima uz zescu i pljuge nego po treninzima haha. Sjecam se jednom na nacionalnoj TV kuci na upit zbog cega je dosao u NBA mrtav hladan "da zaradim dovoljno dolara da otvorim pizza hut back home" hahaha ameri su se frapirali jer su glupsoni vjerojatno i povjerovali. Nedugo nakon toga legenda je se vratio u Grcku kaze ebo NBA previse su ozbiljni.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

filip13

Post Postao/la filip13 » 05 jan 2014, 20:03

Cepi1981 je napisao/la:
filip13 je napisao/la:

Kukoca su ismijavali zbog kilaze dobro se sjecam, a onda je se u jako kratkom vremenu razvio hehe. To je bio jako kompletiran igrac sa jako velikim kosarkaskim IQ-om. Meni je najlegendarniji bio Paspalj hehe mozda najtalentovaniji sa nasim prostora ikada, tip dosao u NBA i vise vremena provodio po barovima uz zescu i pljuge nego po treninzima haha. Sjecam se jednom na nacionalnoj TV kuci na upit zbog cega je dosao u NBA mrtav hladan "da zaradim dovoljno dolara da otvorim pizza hut back home" hahaha ameri su se frapirali jer su glupsoni vjerojatno i povjerovali. Nedugo nakon toga legenda je se vratio u Grcku kaze ebo NBA previse su ozbiljni.

Nije imao minuta u spursima pored elliota,andersona i cummingsa

pazzarac
Kontakt:

Post Postao/la pazzarac » 05 jan 2014, 20:23

Cepi1981 je napisao/la:
filip13 je napisao/la:

ovo boldirano je neozbiljno iako je bio talentovan i dobar igrac,nazalost on danas ima jako puno problema sa srcem

filip13

Post Postao/la filip13 » 05 jan 2014, 20:37

Cepi1981 je napisao/la:
filip13 je napisao/la:

ovo boldirano je neozbiljno iako je bio talentovan i dobar igrac,nazalost on danas ima jako puno problema sa srcem[/quote]

Imao srcani udar prije desetak godina

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 05 jan 2014, 21:10

To nije doslo iz moje glave, to su misljenja pojedinih strucnjaka sto su sa njim radili od mladjih dana, da ih sada ne spominjem. Jos jedan igrac koji bi sigurno imao i suvise nego solidnu NBA karijeru da je htjeo je Dejan Bodiroga, kad se samo sjetim kako je bacao pojedine NBA velikane poput Carmela, ima cak i snimak na YT.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 05 jan 2014, 21:27

There's certainly a chance that Mirza Teletovic is the lone Nets' representative at All-Star weekend for the 3-point contest. Tweet jednog od uglednijih ljudi koji prate Netse! ;) Sanse su i dalje jako male,ali dobro je da se pominje u odredjenim krugovima!Bilo bi lijepo kad bi nas Mirza nastupao! ;)

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 05 jan 2014, 23:26

koje bi to ludilo bilo, em što svi gledaju All-star weekend, em Mirza tamo :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 05 jan 2014, 23:30

JTS je napisao/la:koje bi to ludilo bilo, em što svi gledaju All-star weekend, em Mirza tamo :D
aBd :lol:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 05 jan 2014, 23:35

treba Redžu prijaviti za All-Star weekend, onaj skills challenge :lol:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Drum i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []