Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Goalgetter
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Goalgetter » 05 jan 2014, 16:52

viKK je napisao/la:mi to ne razumijemo upravo jer nemamo milione na banci.. ljudi kada dođu do novaca, tek tada hoće još više, i teško im je odreći se onoga što imaju.

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
+1

Necu sada reci svi, ali vecina ljudi tezi ka tome da imaju sto vise i vise. Cas ti je biti cilj milioner, i kad njega ispunis, onda naravno zelis vise. Kad ti se nudi 6 i 10 miliona, sigurno da ti to nece biti svejedno.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 05 jan 2014, 17:03

Kaunas je napisao/la: e moj @Marsal, nije ni tebi lahko
Nije, samo sam htio raspravit ovaj citat:
Sam je izjavio, karijera prodje, valja zivit i poslije karijere, bar u pola luksuzno ko sto je sad u prilici, a ako sad ode iz Citya primanja se sigurno smanjuju.
I želio sam reći da ako dosada nije zaradio da živi ko yebeni beg ili lord u BiH gdje plata od 500 maraka pojam onda stvarno ne znam. Mislim da ima toliko da je vrijeme da počne gledat da se ostvari kao sportista u Evropi a ne samo kod nas u Bosni. Nije kasno, Edin je još dosta mlad i ima mjesta za napredak...ako bi sada pristao preći u neki klub koji će ga manje platiti i tamo izgarati opet bi mu se ukazala prilika za neki top klub gdje bi imao primanja mozda i veća nego u Cityu. :roll:

Ali opet to sam ja, možda ne razumijem kako je kad imaš toliko para i kako je kad si možda odrastao u siromašnoj porodici, istina meni nikada nije nista falilo jer oba roditelja su mi imala posao kakav-takav i odgojili su me tako da mi novac ne predstavlja sve u zivotu pa mozda zbog toga ne razumijem Džeku.

Jesmo otišli (ponajviše ja) u offtopic sa ovom pričom oko novca. Izvinjavam se, hajmo sad nastavit normalno u skladu s temom. :)
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 05 jan 2014, 17:21

Marsal je napisao/la: želio sam reći da ako dosada nije zaradio da živi ko yebeni beg ili lord u BiH gdje plata od 500 maraka pojam onda stvarno ne znam. Mislim da ima toliko da je vrijeme da počne gledat da se ostvari kao sportista u Evropi a ne samo kod nas u Bosni. Nije kasno, Edin je još dosta mlad i ima mjesta za napredak...ako bi sada pristao preći u neki klub koji će ga manje platiti i tamo izgarati opet bi mu se ukazala prilika za neki top klub gdje bi imao primanja mozda i veća nego u Cityu. :roll:

Ali opet to sam ja, možda ne razumijem kako je kad imaš toliko para i kako je kad si možda odrastao u siromašnoj porodici, istina meni nikada nije nista falilo jer oba roditelja su mi imala posao kakav-takav i odgojili su me tako da mi novac ne predstavlja sve u zivotu pa mozda zbog toga ne razumijem Džeku.
u potpunosti se slažem sa svim, odlično rečeno!
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 05 jan 2014, 17:40

:arrow: Dzeko kao samoproglaseni veliki vjernik trebao bi znati da nece ni jedan Euro ponjeti na onaj tamo svijet.

slika

Veliki humanista, zato Ibisevic i Pjanic doniraju novac bolesnoj bosanskoj sirotinji za lijecenje.

Dzaba ti sve Dzeko...bices poznat u BiH kao najveci fudbalski potencijal ikada koji je zbog novca svega se odrekao i Boga i naroda!
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 05 jan 2014, 17:44

Pauk je napisao/la:Dzeko kao samoproglaseni veliki vjernik trebao bi znati da nece ni jedan Euro ponjeti na onaj tamo svijet.
+1
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 05 jan 2014, 17:44, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 05 jan 2014, 17:44

Pauk je napisao/la::arrow: Dzeko kao samoproglaseni veliki vjernik trebao bi znati da nece ni jedan Euro ponjeti na onaj tamo svijet.

slika

Veliki humanista, zato Ibisevic i Pjanic doniraju novac bolesnoj bosanskoj sirotinji za lijecenje.

Dzaba ti sve Dzeko...bices poznat u BiH kao najveci fudbalski potencijal ikada koji je zbog novca svega se odrekao i Boga i naroda!
:lol: :lol: :lol: :lol: ne vjerujem

viKK
Kontakt:

Re: Odg: Edin Džeko

Post Postao/la viKK » 05 jan 2014, 17:50

joj pauče koja si ti legenda :lol:

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

klik
Kontakt:

Post Postao/la klik » 05 jan 2014, 17:50

Kaunas je napisao/la:
Pauk je napisao/la:Dzeko kao samoproglaseni veliki vjernik trebao bi znati da nece ni jedan Euro ponjeti na onaj tamo svijet.
+1
Ha ha ha,ova fraza je izmisljena da bi se mi sirotinja imali cime tjesiti.Necemo ni mi nista ponijeti ,ali se oni koji imaju puno evrica nece napatiti puno u zivotu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: !!!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 jan 2014, 17:51

Pacijent pobjegao iz ludnice, mole se gradjani da prijave policiji ako ga vide.

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 05 jan 2014, 17:53

kralj
Unico amore sei!
❤️🖤

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 05 jan 2014, 17:54

klik je napisao/la:
Kaunas je napisao/la:
+1
Ha ha ha,ova fraza je izmisljena da bi se mi sirotinja imali cime tjesiti.Necemo ni mi nista ponijeti ,ali se oni koji imaju puno evrica nece napatiti puno u zivotu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: !!!
naravno da necemo nista ponijeti, ali nece ni oni koji imaju eura kao mi krvnih zrnaca... nemam ni ja milione, ali hvala Bogu, ne patim se u životu ;)
15.10.2013.

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 05 jan 2014, 18:02

Marsal je napisao/la:
klasik je napisao/la: Ev da pokusam ti citirat svog jednog profesora iz srednje:

"Kad radis za 300 KM mjesecno i dobijes bolji posao i pocnes zaradjivat 1000 KM zivot ce ti bit nikad ljepsi, a ako poslije godinu dana izgubis svoj posao i pocnes da radis drugi posao gdje zaradjujes 500 KM mjesecno bice ti puno teze nego onda kad si zivio od 300 KM"
Bez uvrede ali glup ti je profesor.
Ako Džeko nije dovoljno dosada zaradio da do kraja života živi ko bog onda stvarno ne znam...i molim te nemoj mi pokušat poredit 500 maraka mjesečno i moju računicu od 7000 maraka mjesečno. A Džeko ima daleko više od 4 miliona eura u životu.

I glupa nam je rasprava, ali stvarno glupa. Ja jadnik kad imam 50 maraka u zivotu osjećam se ko Kum kamoli...

Ne znate koliko Dzeko trosi, ako bude htio svake godine ici na Maldive gdje 10-ak dana s Amrom kosta cca 20 000 eur, onda sigurno da mu nece biti dovoljno, covjek ima ali zivi na visokoj nozi, ne kupuje golfa nego porsche, ne oblaci se po pijaci nego placa majice po 200-300 eur u Gucciju,

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 05 jan 2014, 18:46

BaDa12 je napisao/la:Ne može više niko biti pametan kad je Džekin transfer u pitanju. Malo ga je ova povreda Kuna zeznula, pa ga možda neće dati sad u januaru, ali mislim da se njegov status u klub neće promijeniti nabolje. Još kad se Argentino vrati...
No, najvažnije je da se promjeni njegov stav prema igri, da se bori jednako jako, igrao od početka ili zadnjih desetak minuta. Mislim da je pokazao u zadnjih par utakmica tu borbenost i odlučnost. Zabija, asistira, kupi lopte, vraća se duboko. Sve je bolje od Džeke "što sjedi u fotelji na centru kad je lopta kod protivnika" (T.M.)

Kad su transferi u pitanju, imam jaku želju da ode u Milan. Mislim da neće odmah, ali sam uvjerena da će bar jednu sezonu nositi njhov dres. Što se engleskih klubova tiče, Arsenal je pun pogodak, mada je to izglednije da se neće desiti. Pogotovo ne sad u januaru kad se ne pojačava konkurencija za vrh tabele. Ali, sa šeicima i njihovim radnicima se nikad ne zna. Manchester City - where amazing happens.
Tako je biti ce AC MILAN. Samo pitanje je kada !! Arsenal bi bio pun pogodak. Samo chileanac ga nikada nebi pustio ni za 20 mil. EUR.

" Edin Dzeko is a transfer target for Milan and Inter, according to reports in the Italian Press this morning. Tuttosport believe that the San Siro pair are both keen on signing the Bosnia international, but will face competition from Valencia and Borussia Dortmund. The Manchester City man has found himself a perennial substitute at the Etihad this term, and as such, is believed to want first team football ahead of next summer’s World Cup. ( E ovo je vec pitanje :) :) ) Both Serie A clubs can offer the goalscorer that, and both would be willing to pay for his considerable attacking threat. The paper reports that Adriano Galliani has a good working relationship with Dzeko’s entourage, whilst new Nerazzurri owner Erick Thohir would be willing to splash out on a marquee name in January."

"Italian media report that AC Milan aren't ruling out a move for Edin Dzeko if they lose striker Mario Balotelli. Super Mario is being touted with a move to former boss Roberto Mancini at Galatasaray following Milan's poor start to the Serie A season."

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 05 jan 2014, 18:50

suhakrpa je napisao/la:
Pauk je napisao/la::arrow: Dzeko kao samoproglaseni veliki vjernik trebao bi znati da nece ni jedan Euro ponjeti na onaj tamo svijet.

slika

:lol: :lol: :lol: :lol: ne vjerujem
Sta reci, meni ovo cak nije ni smijesno, ovo je zalosno. Meni je zao ljudi sa ovakvim misljenjem, u stilu onih zenturaca sto smrdaju po kafama. Koliko ko ima, i vjerovatno je ukrao i 100% neda nikome.
Sramite se, tako pricati o covjeku koji je vise uradio za BiH od bilo koga zadnjih 20 godina. Malo vam kisa bozija.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 05 jan 2014, 23:45

sve nešto mislim da će u Dortmund na ljeto, njima svakako ne treba napadač prije ljeta, jer tek tada odlazi Lewa :D ne znam baš ko se sve pominje kao potencijalna zamjena za Lewu, ali znam da Diega Costu ne mogu dovesti, em je skup, em je produžio ugovor prije par dana
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 06 jan 2014, 07:13

klik je napisao/la:
Kaunas je napisao/la:
+1
Ni siromasni ni bogati nece nista ponjet, ali pitanje je u tome kako ce se Edin sjecat.. Hocel bit onakve reakcije kao rahmetli Eusebiju juce sirom svijeta onaj dan kada Edin umre?

slika

On je mozda 60% od igraca kakav bi mogo bit, da mu pare nisu bile ovoliki prioritet tokom karijere i da je otiso u bolji klup kao npr. kad su ga Bayern htjeli na ljeto 2012., i da se vise trudio i nije setao po terenu sve one utakmice.

Boli me. Fizicki me boli gledat kakav je bio igrac u Wolfsburgu i kako sada izgleda ko igrac. Zaradice on para, ali kada mu se karijera zavrsi, jedini koji ce ga se sjecat ce biti ovi nasi kompleksasi koji drze "Kako se usudujete da ga pljujete na naseg dijamanta koji je najvise uradio za nasu zemlju od Kulina Bana" lekcije svaki put kada se kritikuje. A ko da bi mu trebalo takvih tipova, koji govore da je "odlicno" odigro u utakmicama kada je u stvari najvece g0vn0 na terenu sasro. I sjecat ce ga se navijaci Wolfsburga (inace ogromnog kluba), i jos neki navijaci Citija, vecinom za 2-2 gol protiv QPR.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 06 jan 2014, 13:32

ZgemboAdislic je napisao/la:
Boli me.
O, **** te.......mislim sasvim je legitimno ne voljeti Džeku, ali ove šuplje o tome kako im je zapravo žao što Džeko nije dostigao svoj potencijal su baš bljak....al eto...**** ga, forum je

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 06 jan 2014, 13:38

Zgembo gledao previse Troju pa se napalio na Achillesa :lol: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 06 jan 2014, 13:50

Meni je bitno da ispunim svoj potencijal i srecu u zivotu, blago se onima koji jos imaju vremena da se brinu iz dana u dan za tudje stvari i potencijal. Veliki naklon. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

edgardavids
Kontakt:

Post Postao/la edgardavids » 06 jan 2014, 14:10

E golemo je ovoliko pažnje pridavati tuđem životu, okanite se čovjeka njegova je stvar njegov novac, a i njegov život. Doprinio je ovoj državi kao niko do sada, a sumnjam da će iko i u skorijoj budućnosti. Zato sjašite :D

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: tuzla075 i 7 gostiju.