FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Sve su slike na tom linku nastavi da listaš. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Na ovim slikama ne vidim Bastiana da trci i trenira,je li on otisao tamo daleko da trenira ili da se sunca
.pitanje glasi da li je oporavljen i spreman za tezak trening ?
Zadnja izmjena: isakovich, dana/u 05 jan 2014, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.
VOLIM BAYERN
- Omerbavarac
- Kontakt:
Schweini trenira ali individualno. Nije jos uvijek spreman za najteze napore ali u narednim danima bi trebao poceti trenirati punim intezitetom.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Upratio je li? I ja upratih da ih ti dnevno po nekoliko.sonik24 je napisao/la:jao Saurman promjeni avatar![]()
Inače, naš ćelavac je skratio put pa namah sa odmora doletio na kamp u Kataru. Bezbeli bi dosade i onda odgleda trening plavaca iz Schalkea. Barem dok prava posada ne stigne.
đKoleno ki bombon
Vom Jäger zum Gejagten
- schweinsteiger
- Kontakt:
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Sad pročitah
Klopp: "Halo, je li to Gotze ?"
Lewandowski: "Nije, ovdje Lewandowski".
Klopp: "Nema veze, je*em i tebi mater".
- gerdmuller
- Kontakt:
Jako smijesnoOTNYS_YNWA je napisao/la:Sad pročitah![]()
https://31.media.tumblr.com/873f039563a ... o1_250.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
fali li vam?
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
gerdmuller je napisao/la:
https://31.media.tumblr.com/873f039563a ... o1_250.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
fali li vam?
sreća pa momak ima jak karakter i liderski duh inače bi ga već otpisao ...
Hajdemo sada svi u glas.
Ko voli Bajern, ko voli Bajern, ko voli Bajern - MI MI MI.
Klub Bayern iz grada Muenchena s juga Njemačke, klub Mehmeta Šola i Hasana Saliha Amidžića. Bosno poludi uz najbolji klub.
Ef ce Bajern Minšen nula koma ajnc.
Koja smo sada sila uz Lewu, pa to je neopisivo. Gazi Manchester United, kad se sretnemo.
Klub Bayern iz grada Muenchena s juga Njemačke, klub Mehmeta Šola i Hasana Saliha Amidžića. Bosno poludi uz najbolji klub.
Koja smo sada sila uz Lewu, pa to je neopisivo. Gazi Manchester United, kad se sretnemo.
jesi ti pobjegao s psihijatrije ili su to neke moderne klinike psihijatrije gdje su uveli pacijentima internet ?adc je napisao/la:Hajdemo sada svi u glas.
Belmin6 je napisao/la:jesi ti pobjegao s psihijatrije ili su to neke moderne klinike psihijatrije gdje su uveli pacijentima internet ?adc je napisao/la:Hajdemo sada svi u glas.
- Bayern@heart
- Kontakt:
wtf@adc
Znači Lewa dolazi za sljedeću sezonu kakav ćemo sastav imati
Shaq bi trebao na posudbu, jedva da će trenutno izboriti mjesto u prvih 11. Svejedno mislim da je on budućnost ovog kluba.
Drago mi je da se Badstuber vraća. To je stijena od čovjeka, i vjerujem da će za kratko vrijeme vratiti staru formu, on je poput životinje.
Drago mi je da se Badstuber vraća. To je stijena od čovjeka, i vjerujem da će za kratko vrijeme vratiti staru formu, on je poput životinje.
- Bayern@heart
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Gospodin iz veznog reda se vraća kako ćemo samo biti jaki na početku drugog dijela sezone
Gospodin iz veznog reda se vraća kako ćemo samo biti jaki na početku drugog dijela sezone
Gjde tako nauci parlat svabski...adc je napisao/la:Hajdemo sada svi u glas.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
[youtube][/youtube]
Kako im je moćan ovaj duks.
Sky Sport :
Arsene Wenger - Yes, we looked into Lewandowski, but honestly he signed for Bayern one and a half years ago, everyone knows that."
Arsenal have been linked with current Bayern striker Mario Mandzukic, and Wenger refused to rule out a move for the Croatia international.
"Lewandowski is at Dortmund until the end of the season and they will not sell Mandzukic now - maybe at the end of the season," he said.
Kako im je moćan ovaj duks.
Sky Sport :
Arsene Wenger - Yes, we looked into Lewandowski, but honestly he signed for Bayern one and a half years ago, everyone knows that."
Arsenal have been linked with current Bayern striker Mario Mandzukic, and Wenger refused to rule out a move for the Croatia international.
"Lewandowski is at Dortmund until the end of the season and they will not sell Mandzukic now - maybe at the end of the season," he said.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ama ljudi nije bayern buranija da nece imati dva klasna napadaca,ima se more se bez obzira koliko bili skupi ili koliko obojica bili mocni.Sto posto Mandza ostaje ako ne onda dolazi neko drugi jer jednostavno veliki je rizik imati jednog napadaca na raspolaganju,jos ako se uzme u obzir da je taj klasicni napadac u ovom slucaju Mandzo izvukao Gvardiolu u vise utakmica svojim golovima,kad je Pep pocinjao sa nekakvim laznim devetkama koje nisu imale produkta,nakon toga ulazi napadaca i zabija,i Pep inteligentno konstantno mijesa taktiku,al kad ubaci napadaca tad i padaju golovi.Mandza i Letwadovski su sasvim dobar napadacki dvojac i imat ce mjesta za igru obojica 
VOLIM BAYERN
Jučer jaran u Robbena doš'o 'nako u posjetu pa su malo žeMske kužirali i kafu bezolovnu popili poslije treninga

Ova slika je napravljena u slou-moušnu (ili po naški u usporenom snimku) koja pokazuje Robbena u velikom trku i zaletu i neki NLO koji projuri pokraj njega

Čojk (zvaćemo ga čojk dok se druga dijagnoza ne utvrdi) je lud, ali ono pozitivno lud, ono baš dobro lud, ono baš van sve konkurencije lud

Ova slika je napravljena u slou-moušnu (ili po naški u usporenom snimku) koja pokazuje Robbena u velikom trku i zaletu i neki NLO koji projuri pokraj njega

Ajmo sad svi u glas, šta čekamoadc je napisao/la: Hajdemo sada svi u glas.
Čojk (zvaćemo ga čojk dok se druga dijagnoza ne utvrdi) je lud, ali ono pozitivno lud, ono baš dobro lud, ono baš van sve konkurencije lud

Sent from my Philips Smart TV.
- gerdmuller
- Kontakt:
Samo za Effea
Guardiola: "Mario je mentalno snažan nogometaš. On je naš glavni strijelac i što je možda najvažnije, on ima ugovor s nama. Sve u svemu, Mandžukić ostaje kod nas, u Bayernu..."
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hph ... 6440_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hph ... 6440_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.