SarajlijaTM je napisao/la:Ma jok eto nemas,samo nista drugo ne rece osim sto minimaliziras.
Drazi mi je onaj nepismeni baCelonafan,sto lupa gluposti po vas dan,pa mu se covjek i issmije ponekad,nego ovi "upakovani" dobronamjerni pitari,ala dino fening selfie pored srusenog zapada.
Aj ba,to mozes,aldinu i ovoj djeci prodavati....
Ne znam sta hoces da ti kazem, kad su titule u pitanju ja s tobom nemam o cemu raspravljati, zeljeznicar je trofejni klub od Sarajeva i ja nemam sta da dodam ili oduzmem kad je to u pitanju. Nadam se da cemo vas preteci u narednim godinama, i to je to.
Medjutim hocu da kazem da titule u PLBIH, ovim navijackih prepucavanja po kafanama i forumima, i nemaju bas toliku vrijednost. Ako ti svi segmenti kluba ne napreduju ni klub ne napreduje, a zeljeznicar kao klub NE NAPREDUJE bez obzira na titule. Ne prave se jaki transferi, budzet se ne povecava, marketing skoro da i ne postoji, itd. kunem ti se da mi je najveca zelja da ova dva kluba budu najmocniji sportski kolektivi u zemlji, ne po imenima i po tradiciji nego bas onako stabilni i mocni, da grad gori kad je derbi, da se mjesecima prije podgrijava atmosfera, kao sto je nekad bilo. Prije dolaska malezijca, Olimpic je bio najpozeljniji poslodavac fudbalerima u ovom gradu, slozio se ti s tim ili ne tako je. E to je nesto o cemu ja pricam i zasto bas spominjem zelju, jer je imao sansu kao niko do sad da se digne, svi su uslovi postojali a zasto to nije tako ja ne znam. Ovo nije Beograd prijatelju, prepucavanja je ovdje bilo vazda ali mrznje nikad