Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Koji klubovi neće izboriti opstanak

1) HSV
5
19%
2) Borussia (M)
0
Nema glasova.
3) Heidenheim
8
30%
4) St.Pauli
5
19%
5) Mainz
4
15%
6) Augsburg
4
15%
7) Union Berlin
1
4%

Ukupno glasova: 27

Genghis
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la Genghis » 16 jan 2010, 22:48

bh hrvat je napisao/la:sto je ova anketa relevantna to je čudo jedno, nigdje bajera i šalkea.
Jesi i ti pametan, sto nisi na pocetku sezone tako rekao , a nije sad nesto glumis ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

n4n3
Kontakt:

Post Postao/la n4n3 » 16 jan 2010, 22:50

Deskowsky je napisao/la:Frankfurt ima sjajne ultrase, nesto slicno ko i Stuttgart :D

hehe...da da jedine 2 ultras grupe za respekt u prvoj ligi :mrgreen:

pozz druze :D
Wir tragen den Adler im Herzen! Forza SGE // Ultras Frankfurt 1997

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 16 jan 2010, 23:05

Schalke isto nije toliko losh sto se tice tog navijanja ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

n4n3
Kontakt:

Post Postao/la n4n3 » 16 jan 2010, 23:06

Deskowsky je napisao/la:Ja fakat neznam u Bundes Ligi cije jos navijace mozes svrstati u neke ekstra ultrase. Evo Bayern, mora izgledati lijepo navijanje kad je stadion takav kao sto i BvB, mada su oni bas ono super izgledaju...

brate sve ti je to komercijala i bezz simpatizeri obicni navijaci ;) kao i bvb mozda 700 ultrasa vec sam to rekao al necemo o tome ovdje ima tem :D
Wir tragen den Adler im Herzen! Forza SGE // Ultras Frankfurt 1997

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 17 jan 2010, 09:24

Definitivno, najbolji navijači ( oni koji najviše voli svoj klub ) su navijači BVB-a... Tu Schalke može se pridodat al parirat niko ne može ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 17 jan 2010, 16:31

Evo gledam S04 - FCN, i mogu reci da se gosti dobro drze. Stativa Charisteasa je bila najizglednija sansa na utakmici.
Club veoma dobro stoji u odbrani, pokusava nesto iz polukontri uraditi. Onaj ofsajd sto je sviran u 40-toj minuti kada je jedan igrac NBG-a mogao doci u situaciju 1 na 1 sa Neuerom, nije postojao.
Ako ovako nastave u drugom poluvremenu, mogli bi se kuci vratiti neporazeni.

Edit: eto izbaksuzira ja njima, povede Schalke preko Kuranyia :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 17 jan 2010, 17:47

fanatique 1899 je napisao/la: Sad pisi kako S04 igra dobro :D
Zbog cega bi to pisao? :roll: Ne kontam te.
Vom Jäger zum Gejagten

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 17 jan 2010, 19:04

Deskowsky je napisao/la:Ja fakat neznam u Bundes Ligi cije jos navijace mozes svrstati u neke ekstra ultrase. Evo Bayern, mora izgledati lijepo navijanje kad je stadion takav kao sto i BvB, mada su oni bas ono super izgledaju...
U Bundesligi nema puno grupa ali zato u drugoj ima :mrgreen:
A C A B !

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 17 jan 2010, 19:51

u bundesligi odskacu UF97' i WH96', u zweiti suptrasi, ultras st. pauli, ultras dusseldorf, AaU99'.... od ovi njemacki grupa licni "favoriti" moji su UF97', suptras rostock i AaU99'

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 jan 2010, 20:14

geronimo je napisao/la:Evo gledam S04 - FCN, i mogu reci da se gosti dobro drze. Stativa Charisteasa je bila najizglednija sansa na utakmici.
Club veoma dobro stoji u odbrani, pokusava nesto iz polukontri uraditi. Onaj ofsajd sto je sviran u 40-toj minuti kada je jedan igrac NBG-a mogao doci u situaciju 1 na 1 sa Neuerom, nije postojao.
Ako ovako nastave u drugom poluvremenu, mogli bi se kuci vratiti neporazeni.

Edit: eto izbaksuzira ja njima, povede Schalke preko Kuranyia :mrgreen:
Jesu li igrali ovi nasi???? Nisam pratio tekmu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 17 jan 2010, 20:38

Evo nakon kratke pauze Bundesliga je pocela s proljetnim djelom prvenstva i nadajmo se da ce prventsvo biti uzbudljivo kao i prethodnih godina. Nakon prvog kola proljetnog djela sezone ili 18.kola sezone 09/10 pet ekipa su se malo odvojile na vrhu tabele i sljedece sedmice ocekujemo dva derbi susreta. U Bremenu se sastaju Werder i Bayern, gdje Bayern sigurno zeli nastaviti svoju seriju, a Bremen je pod imperativom pobjede jer u slucaju svakog drugog rezultata bit ce tesko zavrsiti medju prvih pet ekipa i ako se u Bundesligi nista nezna. Drugi derbi susret se igra na Westfallenu izmedju Borussie Dortmund i HSV-a i mislim da ce biti zaniljiv susret biti zanimljiv i ja se nadam da ce do tad Elia biti spreman i da bude utakmica donekle ravnopravna.
Sto se tice prvog kola moje vidjenje utakmica je sljedece:

FC Bayern - Hoffenheim 2-0 - zasluzena pobjeda Bayerna koja ni jednog trenutka nije dolazila pod znak pitanja

Hannover - Hertha 0-3 - i to se dogodilo da Hertha dozivi pobjedu, ali se ja ipak nadam da ce na kraju morati u "cvajtu"

Gladbach - Bochum 1-2 - Gladbach dominirao stvarao prilike ovi prisli dva puta golu i rijesili pitanje pobjednika, Gladbach ukoliko zeli ostati u zlatnoj sredini mora odbranu popraviti ili ce upasti u borbu za opstanak

HSV - Freiburg 2-0 - Freiburg moze biti zadovoljan sto se samo vratio s dva gola u mrezi kuci. Torun je vec nakon 20.minuta morao rijesiti pitanje pobjednika kada je u 16. i 20. minuti sam sutirao pored gola Freiburga nakon majstorskih asistencija Jansena

Eintracht - Bremen 1-0 - drago mi je sto su "smetljari ili ribari" izgubili i to zasluzeno

Stuttgart - Wolfsburg 3-1 - Stuttgart je prvo "vukovima" ocitao lekciju pa zatim i imao srece, kada se sve sabere zasluzena pobjeda Stuttgarta

Leverkusen - Mainz 4-2 - svaka ekipa u nekom djelu sezone mora imati neku crnu seriju, izgleda da je tu seriju Leverkusen ostavio za sam kraj sezone, inace zasluzena pobjeda protiv Mainza, ali kao sto je Geronimo napisao islo im je na ruku sto se Mainz nije zatvorio

Schalke - Nuernberg 1-0 - vise srece nego pameti, po prikazanom "Club" je zasluzio bod, ali to je karakteristika velikih ekipa kada igraju lose oni pobjedjuju, Schalke zna i mora igrati bolje, jer nije svaki protivnik kao Nuernberg

Kolen - Dortmund 2-3 - ruku na srce BVB je na kraju imao srece ono udje jednom u 10 utakmica, Kolenu svaka cast sto su samo za par minuta se uspjeli vratiti protiv Drotmunda iz minusa od dva gola, i to su uspjeli cak u posljednjih 10 minuta sto pokazuje karakter ekipe, ali ti to nista nevrijedi kada sreca nije na tvojoj strani.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 17 jan 2010, 21:37

Odlicna analiza, Amerosm. Hajd' da svako od nas ovako nesto napravi, iz kola u kolo. 8-)
@Omer - Breno je dobro igrao, kao i Ottl, koji je pozutio. Jbg, nesretno su izgubili. Ali raduje me prikazana igra, i ako ovako nastave, mogli bi izboriti opstanak. Pod uslovom da ne gube bodove protiv direktnih konkurenata.
Vom Jäger zum Gejagten

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 17 jan 2010, 22:40

Neznam jestel gledali Duisburg Frankfurt ,kakav je gol priznat duisburgu !
nemogu naci ako neko andje neka postavi ...lopta od precku udara i vraca se ,pada 1 metar od gol crte i sudija priznaje gool :o :o

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 jan 2010, 22:48

bavarian_bk je napisao/la:Neznam jestel gledali Duisburg Frankfurt ,kakav je gol priznat duisburgu !
nemogu naci ako neko andje neka postavi ...lopta od precku udara i vraca se ,pada 1 metar od gol crte i sudija priznaje gool :o :o
[youtube][/youtube]

Evo ga. Enjoy ;) ;) ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 17 jan 2010, 22:49

E to Omeree :D

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 jan 2010, 22:50

Gledam i nevjerujem,haj ovaj glavni sto nevidi on je stajao na pola terena al sta ovaj liniski gleda :o

Ni ovaj sto je dao gol nevjeruje sta mu je priznao :lol:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 17 jan 2010, 22:56

A u pm ja sudije, da ga je vamo u PL Bih :lol:

Pa jel taj sudija stvarno glup i corav da nije vidio gdje je lopta zavrsila...aaaaaaaaaaaa :mrgreen: :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 jan 2010, 22:57

bavarian_bk je napisao/la:E to Omeree :D
Ja sam isto ostao zaprepasten. Hhahahah, ovo se ni kod nas u PL ne bi desilo. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

amEl_rooB
Kontakt:

Post Postao/la amEl_rooB » 17 jan 2010, 22:57

omerbavarac je napisao/la:
bavarian_bk je napisao/la:Neznam jestel gledali Duisburg Frankfurt ,kakav je gol priznat duisburgu !
[youtube][/youtube]

Evo ga. Enjoy ;) ;) ;)
ha ha ha :lol: :lol: sto ovaj sudija nije svirao onu baraz tekmu u Portugalu :D :D
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45

Chelsea FC

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 17 jan 2010, 22:59

nadam se da su uvidjeli ovi iz uprave sta su izgubili odlaskom Magatha , da ona titula nije slucajnost pokazuje i njegov rad u Schalke-u . ubjedjen sam da je uprava prezalila tih nekoliko milona vise koliko je on trazio da bi Wolsburg i dalje igrao u Ligi prvaka i da bi zaradili puno vise neg sto bi izgubili tim povecanjem plate , al neka dobili su sto su zasluzili , nadam se da su vidjeli kakvu su gresku napravila , nadam se samo da ce se Dzeko i Miske sto prije napustiti brod koji tone na celu sa jednookim kapetanom Vehom

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.