AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- francobaresi
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ma još jedan marketinški trik, po tom pitanju Milan ide u korak s' vremenom. Ali sve ostalo stoji u mjestu, a sve dok se tu nešto ne napravi Milan će biti u ovakvoj situaciji, i za cilj će imati to treće mjesto u prvenstvu.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Ne postoji tim koji je u zadnjih 6 godina više propao od Milana. Od titule CL 2007. (za koju mi se čini da je bila prije 100 godina), ništa (apsolutno ništa, izuzev osvojene 2010/11) nismo vidjeli od na papiru moćnog Milana. Ostalo je samo ime. A dobro se zna ko je kriv što se gigant i jedan od najvećih klubova na svijetu ovoliko srozao.

Hajd nekako mogu shvatiti zašto Matri ispred Pazze. Ipak je Pazzo dugo bio povrijedjen i treba ga lagano uvoditi, da nam se ne desi ono na što smo navikli. Mada, mogao je rahat staviti Saponaru pa igrati formaciju kao protiv Intera.
Al nije mi nikako jasno zašto Zapata ispred Ramija??? Momak več par mjeseci trenira s ekipom i 100% je fizički spreman, al jok Alegri ne posustaje i iz dana u dan dokazuje svoju tvrdoglavost. Pa njemu bi haman i Silva, da ga kojim slučajem Čelo vrati iz PSG-a, sjedio na klupi. Tačno imam osječaj da neke stvari radi u inat, i da ga boli ona stvar za rezultate, jer svakako leti na kraju sezone
Il Club più titolato al mondo!
uhh kako je lijepo napokon docekati ponovo tekmu, nesto dan na sabahu odmah ljepsi, nadam se pobjedi danas i dobroj igri, vala vakat je vise da nekog dobijemo kako treba ( mada i kako netreba nismo ne pamtim
)
odoh malo do carsije na koje pivce do tekme, da se ubije ova monotonija
Forza Milan
odoh malo do carsije na koje pivce do tekme, da se ubije ova monotonija
Forza Milan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- francobaresi
- Kontakt:
Ne vejrujem da će Matri igrati od prve minute, ustvari ne želim da vjerujem.
Evo danas nas povezuju i sa dolaskom Banege.
Evo danas nas povezuju i sa dolaskom Banege.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Pa moraju nas povezivati kad ćelo svaki transfer use*re čekajući kraj prelaznog roka kako bi smanjio cijenu za koji euro
I ja se nadam da cemo danas u napadu gledati Kaku, Balu i Saponaru.
I ja se nadam da cemo danas u napadu gledati Kaku, Balu i Saponaru.
- francobaresi
- Kontakt:
Standardna taktika, čekat' će zadnje dane prelaznog roka i onda će kupit koga bilo samo reda radi. I dalje se radi neplanski, ali eto u jednu ruku ga i razumijem jer prvo se treba riješiti par igrača.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
ma sto se mene tice ne moraju sad nikoga dovoditi, nekako ce se dogurati do ljeta, ionako u seriji a nemamo sta traziti a o Lp da ne pricam, kako se potrefi jbg. al zato te pare ostaviti te na ljeto dovesti dva - tri kako treba pojacanja a ne sve neke prosjek igrace, mislim da bi to bilo puno bolje. sad smo vec jaci za Hondu i Ramia 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Kupe se otpaci iz Valencije. Aferim...francobaresi je napisao/la:Evo danas nas povezuju i sa dolaskom Banege.
- francobaresi
- Kontakt:
Ovo je napredak jer je Galliani prije toga kupio otpad iz Palerma,Genoe,Parme. 
Edit: Montolivo je također upitan za današnji meč, pa bi Cristante mogao igrati od prve minute.
Ali poznavajući Allegrija, ne bi me začudilo kad bi Montoliva natjerao da igra samo da neko od mladih igrača ne dobije šansu.
Edit: Montolivo je također upitan za današnji meč, pa bi Cristante mogao igrati od prve minute.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
I jos jednom da se ponovim, je*ao mu Matri mater. Eto, morao sam.
Sticajem okolnosti bi mali Cristante mogao dobiti priliku sto me posebno raduje, ali umjesto da stavi Saponaru koji se pokazao kao pozitivno iznenadjenje i koji je zasluzio svoju priliku, on stavlja Matrija. Mora ljubimac odigrati. Ta ljubav tako daleke seze da se mjenja "jelkica" samo zato da bi misterov lover odigrao.
I nije mi jasno zasto Rami ne igra. On je igrac oko kojeg cemo graditi odbranu tako da ga treba sto vise isprobavati da bi znali na cemu smo i sta ocekivati.
Ako neko misli da je nedovoljno spreman, pa samo mogu reci da od Zapate/Mexesa ne bi bio nista gori.
Sticajem okolnosti bi mali Cristante mogao dobiti priliku sto me posebno raduje, ali umjesto da stavi Saponaru koji se pokazao kao pozitivno iznenadjenje i koji je zasluzio svoju priliku, on stavlja Matrija. Mora ljubimac odigrati. Ta ljubav tako daleke seze da se mjenja "jelkica" samo zato da bi misterov lover odigrao.
I nije mi jasno zasto Rami ne igra. On je igrac oko kojeg cemo graditi odbranu tako da ga treba sto vise isprobavati da bi znali na cemu smo i sta ocekivati.
Ako neko misli da je nedovoljno spreman, pa samo mogu reci da od Zapate/Mexesa ne bi bio nista gori.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- francobaresi
- Kontakt:
Jučer je rekao sljedeće " Robinho i Rami ne mogu igrati jer nisu 100 % spremni", a danas je Binho nekim čudom spreman a Ramija nigdje.Ne znam što laže sam sebe ?!
Volio bi da Cristante danas igra, jer treba mu utakmica da bi mogao napredovati. Valjda mu je ostalo makar još malo vjere u sebe i da će danas biti dobar ako dobije šansu da nastupi.
Volio bi da Cristante danas igra, jer treba mu utakmica da bi mogao napredovati. Valjda mu je ostalo makar još malo vjere u sebe i da će danas biti dobar ako dobije šansu da nastupi.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Dobro, mozda Robinho stvarno nije dovoljno spreman, valjalo se oporaviti poslije one povrede i partijanja po Brazilu.
Ramija mozda ne zele odmah ubacivati u vatru, ali ja bih njega stavio od prve, pa kud puklo.
Sto se Cristantea tice, tako bih volio da zaigra, ali budimo realni... Allegri ce radije izvuci nekog igraca iz naftalina ( tipa Nocerino ) nego sto ce malom dati da igra.
Ramija mozda ne zele odmah ubacivati u vatru, ali ja bih njega stavio od prve, pa kud puklo.
Sto se Cristantea tice, tako bih volio da zaigra, ali budimo realni... Allegri ce radije izvuci nekog igraca iz naftalina ( tipa Nocerino ) nego sto ce malom dati da igra.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- francobaresi
- Kontakt:
Evo haman da je to riješeno i da će Cristante početi meč, društvo u sredini će mu praviti De Jong i čudesni Nocerino. 
OFFICIAL Milan XI Vs Atalanta: Abbiati; De Sciglio, Zapata, Mexes, Emanuelson; Cristante, De Jong, Nocerino; Kakà; Robinho, Matri.
Nisam očekivao da ću ovo ikad reći, ali žao mi je što nema Bonere u sastavu.
OFFICIAL Milan XI Vs Atalanta: Abbiati; De Sciglio, Zapata, Mexes, Emanuelson; Cristante, De Jong, Nocerino; Kakà; Robinho, Matri.
Nisam očekivao da ću ovo ikad reći, ali žao mi je što nema Bonere u sastavu.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
-
jasko_juve
- Kontakt:
edit :
Jedino Matri bode oci, ali sta je-tu je.
Sad sam se prisjetio da sam prije par dana procitao da je Saponara imao malu povredicu tako da je to mozda razlog sto ne igra od prve. Izvini mister.
Aj dobro je, da ne ureknemo.Balotelli and Montolivo haven't recovered. Cristante will play instead of Montolivo. Kakà and Robinho behind Matri.
Jedino Matri bode oci, ali sta je-tu je.
Sad sam se prisjetio da sam prije par dana procitao da je Saponara imao malu povredicu tako da je to mozda razlog sto ne igra od prve. Izvini mister.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Nemojte biti toliko ubjedjeni da će Cristante igrati. Ipak je Nocerino jos uvijek igrač Milana 
Edit: Ovo je još gore, Nocerino ispred Polija
Edit: Ovo je još gore, Nocerino ispred Polija
- francobaresi
- Kontakt:
Nocerino,Robinho i Matri, nek' nam je Allah na pomoći !!
@Muxa , neka te to ne čudi, ipak je Nocerino čudesan igrač u očima našeg vrlog trenera, a i ne daj Bože odigrati jednu utakmicu sa par ofanzivnih igrača.
@Muxa , neka te to ne čudi, ipak je Nocerino čudesan igrač u očima našeg vrlog trenera, a i ne daj Bože odigrati jednu utakmicu sa par ofanzivnih igrača.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Nisu se oporavili Balo i Monto , tako da Matri u špicu , a iza njega Kaka i Robinho.
Zvaničan sastav : Abbiati; De Sciglio, Zapata, Mexes, Emanuelson; Cristante, De Jong, Nocerino; Kaka; Robinho, Matri.
Zvaničan sastav : Abbiati; De Sciglio, Zapata, Mexes, Emanuelson; Cristante, De Jong, Nocerino; Kaka; Robinho, Matri.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.