Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Drago mi je sto Mitrovic igra bolje u nastavku sezone..Nadam se da ce nastaviti sa ovakvim partijama...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
5.1.2014.
Avellino 103 - 92 Montegranaro / Nemanja Mitrović - 15 poena, 2 skoka
Brose Baskets 73 - 43 Frankfurt / Zack Wright - 8 poena, 3 asistencije i 2 skoka
Horsens 79 - 67 Naestved / Vedran Borovčanin - 21 poen, 6 skokova
(http://basketball.eurobasket.com/player ... s_IC/70334" onclick="window.open(this.href);return false;)
Zadar 57 - 64 Budućnost / Marko Šutalo - 14 poena, 3 asistencije i 3 skoka
VEF Riga 84 - 88 CSKA Moscow / Kenan Bajramović - 23 poena, 6 skokova
Orebro 83 - 100 Uppsala / Nebojša Pavlović - 12 poena, 14 skokova
(http://basketball.eurobasket.com/player ... ebro/82682" onclick="window.open(this.href);return false;)
Avellino 103 - 92 Montegranaro / Nemanja Mitrović - 15 poena, 2 skoka
Brose Baskets 73 - 43 Frankfurt / Zack Wright - 8 poena, 3 asistencije i 2 skoka
(http://basketball.eurobasket.com/player ... s_IC/70334" onclick="window.open(this.href);return false;)
(http://basketball.eurobasket.com/player ... ebro/82682" onclick="window.open(this.href);return false;)
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hajmo i ovo prekucat, Pasalic predlozen za igraca decembra a trenutno nije prvi. Hocemo li ovo premjeniti?
http://www.catch-and-shoot.com/basket-f ... ro-b/2014/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.catch-and-shoot.com/basket-f ... ro-b/2014/" onclick="window.open(this.href);return false;
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
konate i flowers nemaju sanse da pobijede... mada sam skeptican jer muhu raja ne vole kod nas bas narocitoUnofficialpage je napisao/la:Hajmo i ovo prekucat, Pasalic predlozen za igraca decembra a trenutno nije prvi. Hocemo li ovo premjeniti?![]()
![]()
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Ethel je napisao/la:5.1.2014.
Avellino 103 - 92 Montegranaro / Nemanja Mitrović - 15 poena, 2 skok--
Halilovic 18 poena, 7 skokova KK Sibenik - KK Zagreb 79 80
Ja sam svoje obavio.Unofficialpage je napisao/la:Hajmo i ovo prekucat, Pasalic predlozen za igraca decembra a trenutno nije prvi. Hocemo li ovo premjeniti?![]()
![]()
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Keno u zivotnoj formi,mozda ga treba vratiti..
Jbt utrpo 24 moskvi xd
Vrabca obavezno u repku i dat mu odredjenu minutazu,realno moze zamijenit Djedovica na 10-ak minuta...
- elninho_resTO
- Kontakt:
ne mozeMuumii je napisao/la:Vrabca obavezno u repku i dat mu odredjenu minutazu,realno moze zamijenit Djedovica na 10-ak minuta...
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Kikanovic 14 poena 2 skoka zamjena Kikanu je Perovic 
Ja sam uvjeren da mozeelninho_resTO je napisao/la:ne mozeMuumii je napisao/la:Vrabca obavezno u repku i dat mu odredjenu minutazu,realno moze zamijenit Djedovica na 10-ak minuta...
I ja sam misljenja da mu treba dati sansu u kvalifikacijama pogotovu ako dobro odigra u20 prvenstvoMuumii je napisao/la:Ja sam uvjeren da mozeelninho_resTO je napisao/la:ne mozeMuumii je napisao/la:Vrabca obavezno u repku i dat mu odredjenu minutazu,realno moze zamijenit Djedovica na 10-ak minuta...,kad Srbija moze svoje igrace gurat kroz repku zasto i mi ne bi mogli svoje
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- elninho_resTO
- Kontakt:
Ti srbi neznam na kojeg konkretno mislis ali vjerovatcno Micic,Kalinic,Krstic..pa jedan Marjanovic ne dobije sansu..Muumii je napisao/la:Ja sam uvjeren da mozeelninho_resTO je napisao/la:ne mozeMuumii je napisao/la:Vrabca obavezno u repku i dat mu odredjenu minutazu,realno moze zamijenit Djedovica na 10-ak minuta...,kad Srbija moze svoje igrace gurat kroz repku zasto i mi ne bi mogli svoje
Mislim apsolutno me ne zanima i nije poenta u anamo onim, ali Vrabac nije ni blizu taj nivo,bar ne jos uvjek( da ti ostavim prostora) barem u ovom trenutku imamo 5 boljih/isplatnijih/mladjih rjesenja
"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
Ja sam uvjeren da moze
,kad Srbija moze svoje igrace gurat kroz repku zasto i mi ne bi mogli svoje
[/quote]
Ti srbi neznam na kojeg konkretno mislis ali vjerovatcno Micic,Kalinic,Krstic..pa jedan Marjanovic ne dobije sansu..
Mislim apsolutno me ne zanima i nije poenta u anamo onim, ali Vrabac nije ni blizu taj nivo,bar ne jos uvjek( da ti ostavim prostora) barem u ovom trenutku imamo 5 boljih/isplatnijih/mladjih rjesenja[/quote]
Nabroji mi 5 isplatnijih mladjih igraca na njegovoj poziciji u nasoj repci?
Ti srbi neznam na kojeg konkretno mislis ali vjerovatcno Micic,Kalinic,Krstic..pa jedan Marjanovic ne dobije sansu..
Mislim apsolutno me ne zanima i nije poenta u anamo onim, ali Vrabac nije ni blizu taj nivo,bar ne jos uvjek( da ti ostavim prostora) barem u ovom trenutku imamo 5 boljih/isplatnijih/mladjih rjesenja[/quote]
Nabroji mi 5 isplatnijih mladjih igraca na njegovoj poziciji u nasoj repci?
Ti srbi neznam na kojeg konkretno mislis ali vjerovatcno Micic,Kalinic,Krstic..pa jedan Marjanovic ne dobije sansu..Muumii je napisao/la:Ja sam uvjeren da mozeelninho_resTO je napisao/la:ne mozeMuumii je napisao/la:Vrabca obavezno u repku i dat mu odredjenu minutazu,realno moze zamijenit Djedovica na 10-ak minuta...,kad Srbija moze svoje igrace gurat kroz repku zasto i mi ne bi mogli svoje
Daaj molim te nabroj tih 5 boljih rjesenja na njegovoj pozicij....
- elninho_resTO
- Kontakt:
Da i ja tebe onda pitam, na osnovu cega on REALNO moze zamjeniti djedovica na 10.minuta ?Muumii je napisao/la: Daaj molim te nabroj tih 5 boljih rjesenja na njegovoj pozicij....
Namjerno sam napisao ovih par crtica ali kad vec hoces
Imas trenutne Sutala,Persica,Masica koji mogu odigrati to za tih 10. minuta...
Imas Mitrovica i Pasalica koji igraju "dobro" na "mnogo jacem nivou" a nisu dobili priliku u repci
Imas malog Buzu koji je sigurno mnogo veci talenat ako cemo vec po tome.Imas Halilovica
Realno jos postoji neka nada da je talenat ali on je jos uvjek u BH ligi i tu neigra nista "aman", a za reprezentaciju treba da igraju najbolji bez obzira da li imali 15 ili 35.godina....vjerovatno sam neke i zaboravio gore ali uzmi da je Halilovic najlosiji od nabrojanih a svejedno je milju ispred Vrabca trenutno.
Odma u startu cemo zavrsiti pricu ako kazes da su neki od njih bekovi i da nisam "realan" jer on jos uvjek nije definisan ni kao 2 ni kao 3 a i Djedovic igra na 3. ipak nismo neka velesila da imamo po 100 igraca...
"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
- storm_raider
- Kontakt:
Sve je to super, ali daj 5 mladjih, isplatnijih a boljih rjesenja od njega'
Sport je lijek za tijelo i duh.
6.1.2014.
Lokomotiv Kuban 86 - 109 Enisey / Elmedin Kikanović - 14 poena, 2 skoka
Lokomotiv Kuban 86 - 109 Enisey / Elmedin Kikanović - 14 poena, 2 skoka
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Keno došo tobe na kraju karijere ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.