Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Taman da nesto napisem, a ti ovo rece, pa vidim da nema koristi... 
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
-
BigBigBang
- Kontakt:
A ako ces biti realan Dzeku su u Engleskoj znali ustopati stoperi krampe koji su puno losiji od Vidica.bparena je napisao/la:U Vidicevo najbolje vrijeme Dzeko ga nadskako i zabijo i na OT.trxel je napisao/la:Druze Vidic ima skoro najvise skok duela dobijenih u svoju korist, naravno kada igra.. Lik iako cesto povrijeden zadnje vrijeme, nevjerovatno vazan za odbranu Uniteda, kada igra... Znaci u deff postavljanju te skok igri, jedan od najboljih i u starim danima.. E sad, koliko bi se isplatio Realu, to je druga prica...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Malo objektivnosti.Vidic je u primeu bio najbolji stoper Svijeta a i dan danas je jedan vrhunski igrac koji nije imao srece pa su ga povrede unazadile 
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Jbt Varana 8 mjeseci muci koljeno 
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Tako je. Čak je neke stvari objasnio kad su protiv Reala igrali, ne znam da se itko naigrao pored njega.Johny je napisao/la:Malo objektivnosti.Vidic je u primeu bio najbolji stoper Svijeta a i dan danas je jedan vrhunski igrac koji nije imao srece pa su ga povrede unazadile
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Niko ne spori Vidicev kvalitet,i to da je bio jedan od najbolji stopera,al ozlijede su ucinile svoje .
Samo da se Varane vrati ,s jednom nogom je bolji od onih propuha
Evo kaze Marca da ce se vratiti za 10-15 dana treniranju s timom ako bildanje u teretani prodje bez problema ,inace ce vjerovatno na jos jednu operaciju,sto bi znacilo da cemo ove sezone primiti jako puno golova xD
Samo da se Varane vrati ,s jednom nogom je bolji od onih propuha
Evo kaze Marca da ce se vratiti za 10-15 dana treniranju s timom ako bildanje u teretani prodje bez problema ,inace ce vjerovatno na jos jednu operaciju,sto bi znacilo da cemo ove sezone primiti jako puno golova xD
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
A ronaldo je na 398 golova u karijeri ,sto bi znacilo da ce veceras nagurati na 400 
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Večeras ide jedan sa posvetom za Crnu Panteru

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nadam se samo da ce Jese umjesto nezainteresovanog here .
Ma cisto sumnjam,gotivi Carlo sohu al sta ces trpiti ga jos do Maja.suhi je napisao/la:Nadam se samo da ce Jese umjesto nezainteresovanog here .
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Najmanje 2 gola veceras ocekujem, od najboljeg igraca svih vremena. Naravno, sa posvetom Eusebiu 
emir18 je napisao/la:Ma cisto sumnjam,gotivi Carlo sohu al sta ces trpiti ga jos do Maja.suhi je napisao/la:Nadam se samo da ce Jese umjesto nezainteresovanog here .
Trpiti ga dok se Bale ne oporavi skroz,samo je i Iscova forma upitna ,moze i u mjesto njega igrati nazalost.
Sto je najgore muka ce nocas ako bude igro vjerovatno imati neku asis nakon 50 pokusaja centarsuteva i 40 izgubljenih lopti i onda ce opet biti "dobar"
LenBias je napisao/la:poceo lov na suareza?
Mislim da je to medijski lov
Sumnjam da ce Real dati 100M eura opet . Ako liverpool ne bi izborio Ligu prvaka ove sezone onda mozda postoji mogucnost da puste Suareza,u ostalim kombinacijama sumnjam.
Benz i 40 mil je prihvatljivosuhi je napisao/la:LenBias je napisao/la:poceo lov na suareza?
Mislim da je to medijski lov![]()
Sumnjam da ce Real dati 100M eura opet . Ako liverpool ne bi izborio Ligu prvaka ove sezone onda mozda postoji mogucnost da puste Suareza,u ostalim kombinacijama sumnjam.
Znaci i Ronaldo u klub 400. Znam da je Raul nedavno zabio 400-ti gol u karijeri i od ostalih koji su igrali za Real , mislim da je samo jos Di Stefano zabio 400 komada. Mislim da trenutno nijedan aktivni igrac nije zabio toliko.
- Consigliere
- Kontakt:
To su samo brojevi. Trofeji ce se brojati na krajugeoxx je napisao/la:Znaci i Ronaldo u klub 400. Znam da je Raul nedavno zabio 400-ti gol u karijeri i od ostalih koji su igrali za Real , mislim da je samo jos Di Stefano zabio 400 komada. Mislim da trenutno nijedan aktivni igrac nije zabio toliko.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Pa nisam ni mislio u tom fazonu kako je Ronaldo veci/bolji igrac od Raula i Di Stefana. Ovo sam postavio cisto informativno.Consigliere je napisao/la:To su samo brojevi. Trofeji ce se brojati na krajugeoxx je napisao/la:Znaci i Ronaldo u klub 400. Znam da je Raul nedavno zabio 400-ti gol u karijeri i od ostalih koji su igrali za Real , mislim da je samo jos Di Stefano zabio 400 komada. Mislim da trenutno nijedan aktivni igrac nije zabio toliko.
Danas na tribinama nema Ultra-sur-fasista.
Vec Pero angazovao vlastitu skupinu navijaca
ajde , valda mogu navijati
Vec Pero angazovao vlastitu skupinu navijaca
ajde , valda mogu navijati
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Consigliere
- Kontakt:
Vjerujemgeoxx je napisao/la:
Pa nisam ni mislio u tom fazonu kako je Ronaldo veci/bolji igrac od Raula i Di Stefana. Ovo sam postavio cisto informativno.
Fit Tony: I keep my friends close...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.