AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ma nista posebno pobijeda...sve ostalo bi bila katastrofa,al eto izvukosmo se..
..pomalo sam bio razocaran,ipak je to novara..3.liga al eto
sad Siena...nadam se bilo kakvoj pobjedi..s kim inter igra,zna li neko??
..pomalo sam bio razocaran,ipak je to novara..3.liga al eto
sad Siena...nadam se bilo kakvoj pobjedi..s kim inter igra,zna li neko??
..Siamo l'armata Rossonera..
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ta novara ove sezone nije do danas doživjela poraz, tj. 23 utakmice bez poraza gol razlika 28:8, s tim da su pobjedili parmu i sienu u gostima,a milan igrao s drugim timom, trebali su još u prvom poluvremenu riješiti kad su ih razbili, a osim gola novara imala još jednu šansu i ništa više. Od sljedeće sezone ćemo Novaru 99% gledati u seriji B
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Samo da Džeko u junu dođe i to je to!
Imamo jake mlade snage, možda osvježiti vezni red i jednog mladog štopera da zamijeni Nestu. Silva se pokazao kao dobro pojačanje. Mislim da se može proći United, iako se baš bojim tih utakmica, ali mislim da smo i teže dobijali (Real Madrid, Juventus, Bayern - naravno odnosi se na Ligu prvaka).
Imamo jake mlade snage, možda osvježiti vezni red i jednog mladog štopera da zamijeni Nestu. Silva se pokazao kao dobro pojačanje. Mislim da se može proći United, iako se baš bojim tih utakmica, ali mislim da smo i teže dobijali (Real Madrid, Juventus, Bayern - naravno odnosi se na Ligu prvaka).
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- tony-mortale
- Kontakt:
Milan - Udinese 20 januara. četvrtfinale kupa, udine dobile lumenzzane sa 2-0
- _forzamilan_
- Kontakt:
galliani tvrdi da milan neće ništa dovoditi u januaru a storari je na posudbi u sampdoriji. vraća se abbiati a marco je bio solidan u ono malo utakmica što je odigrao i hvala mu do naredne sezone ako na ljeto ne potpiše sa doriom.
s druge strane predsjednik parme neda paloschia u ovom prelaznom roku što je i bilo za očekivati. vratit će se on na ljeto.
milan igra utakmicu u nedjelju u 15h protiv fenjeraša siene i mislim da pobjeda ne bi trebala biti pod znakom upitnika bez obzira što su na istom stadionu bili ravnopravni interu u prošlom kolu i što pato ponovo neće igrati kako ni ambrosini (suspenzija) a seedorf i flamini su također upitni. zambrotte nema do daljnjeg kao i odda a sastav milana bi trebao biti sljedeći, barem prema onome što tvrdi goal.com:
Dida, Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Gattuso, Flamini; Pirlo; Beckham, Borriello, Ronaldinho.
s druge strane predsjednik parme neda paloschia u ovom prelaznom roku što je i bilo za očekivati. vratit će se on na ljeto.
milan igra utakmicu u nedjelju u 15h protiv fenjeraša siene i mislim da pobjeda ne bi trebala biti pod znakom upitnika bez obzira što su na istom stadionu bili ravnopravni interu u prošlom kolu i što pato ponovo neće igrati kako ni ambrosini (suspenzija) a seedorf i flamini su također upitni. zambrotte nema do daljnjeg kao i odda a sastav milana bi trebao biti sljedeći, barem prema onome što tvrdi goal.com:
Dida, Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Gattuso, Flamini; Pirlo; Beckham, Borriello, Ronaldinho.
Zadnja izmjena: _forzamilan_, dana/u 15 jan 2010, 16:21, ukupno mijenjano 1 put.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- tony-mortale
- Kontakt:
što je flamini upitan, nisam to nigdje vidio, a siena je pokazala protiv intera da zna igrati tako da je meni pobjeda pod znakom pitanja ako se ne odigra maksimalno ozbiljno
- _forzamilan_
- Kontakt:
ma nemam pojma pročitah na goal.comu ali znajući da se oni znaju provaliti i da je flamini uvijek 100% spreman ne bojim se da neće biti spreman do nedjelje jer mu je to idealna šansa da zamijeni ambrosinija u sredini i nametne se leonardu. iako se ne bi čudio i da ovaj meč započne na klupi jer on massima ne može zamijeniti ni izbliza nisu isti tip igrača više je on na gattusa rekao bih ali vidjet ćemo naročito ako i seedorf bude povrijeđen onda će i on zaigrati od prve sigurno.
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Ma nezz za Flaminija,meni se nikad nije svidjalo kako igra...
Jest on zabio odlican gol..al gledajuci cijelu utakmicu,malo je toga pokazao...
Jedva cekam da se Adiyiah vrati sa CAN-a,sta mislite hoce li dobiti ubrzo priliku??
Jest on zabio odlican gol..al gledajuci cijelu utakmicu,malo je toga pokazao...
Jedva cekam da se Adiyiah vrati sa CAN-a,sta mislite hoce li dobiti ubrzo priliku??
- tony-mortale
- Kontakt:
mislim da neće, a od flaminija ja očekujem jako puno, ako ga naravno sad ne prodaju jer sam čitao da on sam navodno želi na transfer listu ako ne dobije veću minutažu, a ambrosini i gatuzo neće baš još dugo biti na najvišem nivou
- _forzamilan_
- Kontakt:
trenutno flamini nekako nije u koncepciji leonarda, nekako se ne uklapa. ambrosini je nedodirljiv i vjerovatno je najbolji igrač milana zadnje 2 sezone, ako ne najbolji onda najkonzistentniji. flaminiju je glavni konkurent gattuso, sličnih su karakteristika igraju ko kokoške bez glave
a gattuso je sve stariji i stariji a pred flaminijem su najbolje godine tako da mu vrijedi čekati a bgm ima i pofinu platu oko 4,5m eura godišnje pa se ja za njega ne bojim.
da je htio igrati beka što mu je leonardo predlagao sada bi možda bio i standardni igrač s obzirom kolike je milan probleme ima/o s bekovima zadnjih sezona.
da je htio igrati beka što mu je leonardo predlagao sada bi možda bio i standardni igrač s obzirom kolike je milan probleme ima/o s bekovima zadnjih sezona.
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- el_fenomeno
- Kontakt:
negdje sam procitao da ce Inzaghi otici iz Milana na kraju sezone. Volio bih da Huntelar dobije vise prilike i da ostane u Milanu, jer je velika igracina 
- tony-mortale
- Kontakt:
ma gdje će dalje, pa nemože on nigdje više igrati u prvom timu po 90 minuta, spominjala se nešto parma, al ja u to ne vjerujem.
Sienu shvatiti kao da je manutd u LP, jer to se jednostavno mora dobiti da se u derbi uđe psihološki jači, ako se krene sa stavom lako ćemo-siena je zadnja neće biti dobro, očekujem da siena da gol, milan barem 3-4, al vidjećemo, sa 3 boda bi prišli interu na 6, idealno bi bilo dobiti ih u derbiju i fiorentinu u zaostaloj i izjednačiti se, ali nije to realno očekivati, jer su to 2 najteža gostovanja u sezoni, ali o tome se razmišlja tek poslije siene
Sienu shvatiti kao da je manutd u LP, jer to se jednostavno mora dobiti da se u derbi uđe psihološki jači, ako se krene sa stavom lako ćemo-siena je zadnja neće biti dobro, očekujem da siena da gol, milan barem 3-4, al vidjećemo, sa 3 boda bi prišli interu na 6, idealno bi bilo dobiti ih u derbiju i fiorentinu u zaostaloj i izjednačiti se, ali nije to realno očekivati, jer su to 2 najteža gostovanja u sezoni, ali o tome se razmišlja tek poslije siene
Vjerovali ili ne sinoć sam sanjao Huntelaara da daje gol, samo ne znam u kojem timu i protiv koga...
Inače se ne sjećam šta sam sanjao al et, ovo sam morao napisat, pa et, možda ga danas Klaas zabije 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Iz tvojih usta u Bozije usi...mozda danas Klaas zaigra,jer Borriello je blago povrijedjen,to sam negdje cuo...samo da pipo ne igra..on je vec za penziju...
pobjedom danas na -6 i utakmica manje 
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
A inter i nije u nekoj Bog zna kakvoj formi..tako da se imamo cemu nadati u derby-u
Penal za Milan i crveni za golmana Siene
Ronaldinho naravno pogadja
Ronaldinho naravno pogadja
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Netreba Milanu Dzeko,kad imaju ovakvog Boriella ,koja golcina..kakva lopta Pirla...svaka cast
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ronaldinho hat-trick otac se vratio
MIlan I Ronnie nezaustavljivi
MIlan I Ronnie nezaustavljivi
- -Barcelona-
- Kontakt:
bas mi je drago sto je ronaldinho opet onaj stari
i milan naravno
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.