Izet Hajrovic
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Izet Hajrovic
daj link da gledamo
- Consigliere
- Kontakt:
Nigdje kao u Turskoj... Vec im je bozanstvo 
Uzivaj Izete

Uzivaj Izete
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Goalgetter
- Kontakt:
LP nece moci igrati ove sezone.
[quote="Gumenix"]LP nece moci igrati ove sezone
Ako ne bude igro to,onda nece valjat nikako,al da ne kukamo sretno mu.... trenirat sa Drogbom i Sneiderom nije mala stvar,napredovat ce sigurno
Ako ne bude igro to,onda nece valjat nikako,al da ne kukamo sretno mu.... trenirat sa Drogbom i Sneiderom nije mala stvar,napredovat ce sigurno
- Ponos Torina
- Kontakt:

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Kud nam turci ne ostavise malo ove srcanosti
... Jedini narod na svijetu koji zivi zivot , ostalo su hodajuci mrtvaci.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Zašto?Gumenix je napisao/la:LP nece moci igrati ove sezone.
Grasshoppers je ispao iz LP u kvalifikacijama, Galatasaray igra osminu finala. Ako se dobro sjećam, od 2011. godine važi ovo pravilo (nadam se da će me neko ispraviti ukoliko sam pogriješio), tako da bi Izet trebao biti dostupan i za Ligu Prvaka.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ako vazi novo pravilo onda ok.
- Goalgetter
- Kontakt:
- tyler durden
- Kontakt:
Izet Izet Izet Hajrovic
skandiraju ovi haha 
- firefirefirely
- Kontakt:
Moze mozeMonolog je napisao/la:Zašto?Gumenix je napisao/la:LP nece moci igrati ove sezone.
Grasshoppers je ispao iz LP u kvalifikacijama, Galatasaray igra osminu finala. Ako se dobro sjećam, od 2011. godine važi ovo pravilo (nadam se da će me neko ispraviti ukoliko sam pogriješio), tako da bi Izet trebao biti dostupan i za Ligu Prvaka.
oni bi ovako i Vršu dočekali 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
JTS je napisao/la:oni bi ovako i Vršu dočekali
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
dobar za Galatu, Mancinia, LP, nedovoljno dobar za Papeta 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Principatus
- Kontakt:
Sta mislite za ovaj naslov:
Hvala Becirovicu sto citamo o nasem reprezentativcu.Svicarski reprezentativac Izet Hajrovic ide u Galatasaray za 4 Mil Eura.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Da nije bilo Papeta i Begica nikad nebi zaigrao za reprezentacijuBosniacum Lilium je napisao/la:dobar za Galatu, Mancinia, LP, nedovoljno dobar za Papeta
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Ovo ne ide nesem selektoru n ruku...
Sta i kako uradit ako tip bude igrao,ko na klupu ide ..?
Puno srece Izo
...
Sta i kako uradit ako tip bude igrao,ko na klupu ide ..?
Puno srece Izo
...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
pogledaj gore sta je @Principatus napisaoBihac96 je napisao/la:Da nije bilo Papeta i Begica nikad nebi zaigrao za reprezentacijuBosniacum Lilium je napisao/la:dobar za Galatu, Mancinia, LP, nedovoljno dobar za Papeta
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Mislis na JusufaBihac96 je napisao/la:Da nije bilo Papeta i Begica nikad nebi zaigrao za reprezentacijuBosniacum Lilium je napisao/la:dobar za Galatu, Mancinia, LP, nedovoljno dobar za Papeta

Hvala Juka.
Zadnja izmjena: Gumenix, dana/u 06 jan 2014, 17:26, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], GG3, Helemnejse, Kljukusar, komax, soxx, TefalTava, Tracy3McGrady, Zona49 i 60 gostiju.