Nogometna reprezentacija Hrvatske
Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske
Šuker dovodi Afrikance na Poljud: 'Vrijeme je da se reprezentacija približi Splićanima'
Generalna proba za Brazil odigrat će se u Splitu protiv neke afričke reprezentacije
Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker, gostovao je sinoć sat vremena na riječkom 'Kanalu Ri' i otkrio nekoliko novih i vrlo zanimljivih detalja okopriprema hrvatske reprezentacije za nastup na Svjetskom prvenstvu u Brazilu. Između ostalog Šuker je potvrdio da će se za Brazil putovati 2. ili 3. lipnja i to linijom Lisabon - Salvador, čime je otpala mogućnost koja se spominjala da se u Brazil ide i ranije.
- Odlučili smo ispuniti apsolutno sve želje izbornika Nike Kovača i kako on odluči, tako će biti. Možda ćemo dio priprema obaviti u Austriji, a za Brazil nećemo ići iz Njemačke, nego iz Lisabona za Salvador čime ćemo značajno skratiti put. Vrlo je bitno sva putovanja maksimalno skratiti kako bi reprezentacija imala više vremena za pripreme i odmor - otkrio je Šuker, koji nije decidirano potvrdio da ćemo 6. lipnja igrati u Salvadoru pripremnu utakmicu sa Čileom, ali čini se da je potvrda samo stvar formalnosti.
- Dok ne bude se crno na bijelo ne želim reći s kim ćemo igrati u tom terminu, ali bit će to reprezentacija iz Južne Amerike, koja nastupa na Svjetskom prvenstvu.
Time je zapravo sve i rekao, bit će to Čile, a novi detalj je utakmica s afričkom reprezentacijom koju je također tražio izbornik Kovač u svjetlu "kopije" Kameruna.
- Tri ili četiri dana prije puta za Brazil Niko Kovač je tražio dvoboj a afričkom reprezentacijom, a na meni je da mu je što prije pronađem. Želja nam je da tu utakmicu igramo u Splitu jer se želimo približiti tom gradu i navijačima. Odmah poslije nove godine krećem u realizaciju tog plana - kazao je Šuker, uz dodatak da se može igrati i u Zagrebu i Puli, ali Split je prva opcija.
- Odlična će biti i provjera sa Švicarskom ranije u svibnju, a sve u cilju da dočekamo maksimalno spremni SP i otvaranje s Brazilom. Još nismo ni svjesni koliko je ta utakmica za nas velika. Možemo odigrati bez opterećenja, na otvaranjima su često utakmice tvrde i neizvjesne, možemo mnogo više dobiti, nego izgubiti jer zna se da je Brazil favorit.
Za SP opcija je i igrač francuskog Bordeauxa Gregory Sertic.
- Prvi korak smo napravili, izbornik Kovač će ga u siječnju gledati i ako procijeni da nam je potreban, krećemo prema organima Fife kako bismo isposlovali da Sertic igra za Hrvatsku i bude kandidat za Brazil - otkrio je predsjednik HNS-a, koji procjenjuje da će na Svjetskom prvenstvu biti dvije do tri tisuće naših navijača, a u osvrtu na neke intrigantnije teme Šuker je bio vrlo pomirljivog tona.
- Ne osjećam da sam nešto loše napravio u hrvatskom nogometu da bi skandiranja protiv mene nazvao drugačije osim nekako bezazlenim i simpatičnim, a kada bih nešto krivo napravio, prvi bih priznao pogrešku, što u Hrvatskoj nije tako često. Ovdje je najteže reći 'oprosti' ili 'pogriješio sam', a moja želja je uvijek gledati prema naprijed, a ne prema nazad. Želim raditi za dobrobit hrvatskog nogometa - zaključio je Šuker, koji se dotaknuo i "slučaja Šimunić".
- Osobno ga razumijem da nije ništa loše mislio, ali njegovo ponašanje je bilo apsolutno neprihvatljivo jer se svi moramo boriti protiv svih oblika diskriminacije - naglasio je Šuker, koji se na konstataciju gledatelja "da smo najtanji na poziciji lijevog beka" jedino u dobrom i vedrom novogodišnjem raspoloženju nije mogao sjetiti Strinića (onaj iz Hajduka, koji igra u Ukrajini, pomozite mi da se sjetim), nakon što je spomenuo Pranjića, a "Zlatnu loptu" dao bi Cristianu Ronaldu.
Generalna proba za Brazil odigrat će se u Splitu protiv neke afričke reprezentacije
Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker, gostovao je sinoć sat vremena na riječkom 'Kanalu Ri' i otkrio nekoliko novih i vrlo zanimljivih detalja okopriprema hrvatske reprezentacije za nastup na Svjetskom prvenstvu u Brazilu. Između ostalog Šuker je potvrdio da će se za Brazil putovati 2. ili 3. lipnja i to linijom Lisabon - Salvador, čime je otpala mogućnost koja se spominjala da se u Brazil ide i ranije.
- Odlučili smo ispuniti apsolutno sve želje izbornika Nike Kovača i kako on odluči, tako će biti. Možda ćemo dio priprema obaviti u Austriji, a za Brazil nećemo ići iz Njemačke, nego iz Lisabona za Salvador čime ćemo značajno skratiti put. Vrlo je bitno sva putovanja maksimalno skratiti kako bi reprezentacija imala više vremena za pripreme i odmor - otkrio je Šuker, koji nije decidirano potvrdio da ćemo 6. lipnja igrati u Salvadoru pripremnu utakmicu sa Čileom, ali čini se da je potvrda samo stvar formalnosti.
- Dok ne bude se crno na bijelo ne želim reći s kim ćemo igrati u tom terminu, ali bit će to reprezentacija iz Južne Amerike, koja nastupa na Svjetskom prvenstvu.
Time je zapravo sve i rekao, bit će to Čile, a novi detalj je utakmica s afričkom reprezentacijom koju je također tražio izbornik Kovač u svjetlu "kopije" Kameruna.
- Tri ili četiri dana prije puta za Brazil Niko Kovač je tražio dvoboj a afričkom reprezentacijom, a na meni je da mu je što prije pronađem. Želja nam je da tu utakmicu igramo u Splitu jer se želimo približiti tom gradu i navijačima. Odmah poslije nove godine krećem u realizaciju tog plana - kazao je Šuker, uz dodatak da se može igrati i u Zagrebu i Puli, ali Split je prva opcija.
- Odlična će biti i provjera sa Švicarskom ranije u svibnju, a sve u cilju da dočekamo maksimalno spremni SP i otvaranje s Brazilom. Još nismo ni svjesni koliko je ta utakmica za nas velika. Možemo odigrati bez opterećenja, na otvaranjima su često utakmice tvrde i neizvjesne, možemo mnogo više dobiti, nego izgubiti jer zna se da je Brazil favorit.
Za SP opcija je i igrač francuskog Bordeauxa Gregory Sertic.
- Prvi korak smo napravili, izbornik Kovač će ga u siječnju gledati i ako procijeni da nam je potreban, krećemo prema organima Fife kako bismo isposlovali da Sertic igra za Hrvatsku i bude kandidat za Brazil - otkrio je predsjednik HNS-a, koji procjenjuje da će na Svjetskom prvenstvu biti dvije do tri tisuće naših navijača, a u osvrtu na neke intrigantnije teme Šuker je bio vrlo pomirljivog tona.
- Ne osjećam da sam nešto loše napravio u hrvatskom nogometu da bi skandiranja protiv mene nazvao drugačije osim nekako bezazlenim i simpatičnim, a kada bih nešto krivo napravio, prvi bih priznao pogrešku, što u Hrvatskoj nije tako često. Ovdje je najteže reći 'oprosti' ili 'pogriješio sam', a moja želja je uvijek gledati prema naprijed, a ne prema nazad. Želim raditi za dobrobit hrvatskog nogometa - zaključio je Šuker, koji se dotaknuo i "slučaja Šimunić".
- Osobno ga razumijem da nije ništa loše mislio, ali njegovo ponašanje je bilo apsolutno neprihvatljivo jer se svi moramo boriti protiv svih oblika diskriminacije - naglasio je Šuker, koji se na konstataciju gledatelja "da smo najtanji na poziciji lijevog beka" jedino u dobrom i vedrom novogodišnjem raspoloženju nije mogao sjetiti Strinića (onaj iz Hajduka, koji igra u Ukrajini, pomozite mi da se sjetim), nakon što je spomenuo Pranjića, a "Zlatnu loptu" dao bi Cristianu Ronaldu.
RIP CITY!
Rakitic opet pogodio za Sevillu, ode on u premiership 99% 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Siguran sam da ode iz Seville, ako ne sada, onda na ljeto 100%. Prekucao klub davnih dana
.
RIP CITY!
Koliko je hrvatski nogometaš Luka Modrić ove sezone važan za igru Real Madrida, pokazuje i podatak koji je objavio klub na svojoj web-stranici…
Modrić je, naime, igrač s najvećim brojem oduzetih lopti u momčadi u utakmicama španjolskog prvenstva. Konkretno, naš je veznjak oduzeo 96 lopti suparnicima, 20 više od portugalskog stopera Pepea. Na trećem je mjestu Sergio Ramos (75), a na četvrtom Dani Carvajal (65).
Još ranije je Real objavio da Modrić u utakmicama prvenstva ima više od 90 posto točnih dodavanja. Novi podatak samo potvrđuje nedavnu izjavu Carla Ancelottija kako hrvatski nogometaš daje ravnotežu njegovoj momčadi, i u obrani i u napadu.
Krešić potpisao za Mainz nakon što mu je istekao ugovor s Lokomotiv Moskvom. Ugovor traje do ljeta s mogućnošću produljena na još dvije godine.
Završio je on s ozbiljnim nogometom. Sumnjam da će se i tamo naigrati. Konkurencija mu je Berg koji mu je bio rezerva u HSV-u prije par godina, ali Mladen više nije na toj razini...Lillard0 je napisao/la:Petric otisao u PAO...
Mora da je zena naredila![]()
Petric je trebao doci u neki domaci klub. Prvo bi se naigrao, a isto tako pridonjeo kvalitetu lige. Mislim da nije nuzno da dodje u Dinamo, Hajduk ili Rijeku koja je na vrhuncu, mogao je komotno otic u Istru, Belupo ili nekog drugog prvoligasa, jer je do sad zaradio novaca za citav zivot i to mu nebi trebao biti prioritet ukoliko zeli biti u prvom planu u nekom klubu, a pogotovo u reprezentaciji.
Pa on je nogometaš, a ne humanitarac. Čuj Slaven Belupo.Signore je napisao/la:Petric je trebao doci u neki domaci klub. Prvo bi se naigrao, a isto tako pridonjeo kvalitetu lige. Mislim da nije nuzno da dodje u Dinamo, Hajduk ili Rijeku koja je na vrhuncu, mogao je komotno otic u Istru, Belupo ili nekog drugog prvoligasa, jer je do sad zaradio novaca za citav zivot i to mu nebi trebao biti prioritet ukoliko zeli biti u prvom planu u nekom klubu, a pogotovo u reprezentaciji.
Lik je i danas Drogba za sve napadače u ligi.
Valjda mu je na prvom mjestu da igra, jer sigurno zeli ici za SP, a trenutno ne zasluzuje poziv, jer stalno sjedi na klupi. I sta to fali Slavenu? Barem su oni koliko toliko stabilan klub, a spomenuo sam ih onako bezveze kao nebitni primjer. Ne moraju svi dobri igraci letit u Dinamo, Hajduk il danas Rijeku, sta je lose tu da netko ode u neki drugi klub.
Čovjek sigurno ima odličan ugovor u Grčkoj i da to odbije i ode igrati u Koprivnicu za HNL plaću koja će kasniti mjesecima?Signore je napisao/la:Valjda mu je na prvom mjestu da igra, jer sigurno zeli ici za SP, a trenutno ne zasluzuje poziv, jer stalno sjedi na klupi. I sta to fali Slavenu? Barem su oni koliko toliko stabilan klub, a spomenuo sam ih onako bezveze kao nebitni primjer. Ne moraju svi dobri igraci letit u Dinamo, Hajduk il danas Rijeku, sta je lose tu da netko ode u neki drugi klub.
Da, baš realno i pametno.
Iskreno, da sam na njegovom mjestu i u njegovim godinama, uvijek bih odabrao biti rezerva u Fulhamu, West Hamu, pa i Panathinaikosu, nego se vucarao po HNL-u.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
SiamoNoi je napisao/la:Koliko je hrvatski nogometaš Luka Modrić ove sezone važan za igru Real Madrida, pokazuje i podatak koji je objavio klub na svojoj web-stranici…
Modrić je, naime, igrač s najvećim brojem oduzetih lopti u momčadi u utakmicama španjolskog prvenstva. Konkretno, naš je veznjak oduzeo 96 lopti suparnicima, 20 više od portugalskog stopera Pepea. Na trećem je mjestu Sergio Ramos (75), a na četvrtom Dani Carvajal (65).
Još ranije je Real objavio da Modrić u utakmicama prvenstva ima više od 90 posto točnih dodavanja. Novi podatak samo potvrđuje nedavnu izjavu Carla Ancelottija kako hrvatski nogometaš daje ravnotežu njegovoj momčadi, i u obrani i u napadu.
Kovacic, Modric, Rakitic, Sertic*, malo je reprezentacija koje bi imale ovako klasan vezni red. Strasno.
...Život za Široki...
.......Sertić....Modrić....
....Rakitić............Kovačić...
.....................Rebić.......
....Mandžukić.............
....Rakitić............Kovačić...
.....................Rebić.......
....Mandžukić.............
Grande Reba zabio prvi gol za Fiorentinu 
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Eh da je otišao u Njemačku ili Španjolsku, mislim da bi već briljirao, ovako u stračkoj Serie A će teško doći do ozbiljnije prilike. Posudba negdje bi bilo odlično rješenje.Android je napisao/la:Grande Reba zabio prvi gol za Fiorentinu
Inače, momak je stvarno ogroman potencijal. Jedan od najvećih ikada u Hrvatskoj, bez pretjerivanja.
Na posudbu mora otici jer tesko ce doci do prilike kad se oporave Gomez i Rossi
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Slažem se, bolje igrati i u Serie B nego sjediti na klupi. Valjda neće biti kao Radošević koji ne želi na posudbu, a svjestan je da sigurno neće igrati u Napoliu.Android je napisao/la:Na posudbu mora otici jer tesko ce doci do prilike kad se oporave Gomez i Rossi
Baš sam čitao neki dan interview menadžera Marka Naletilića u jednim novinama i on lijepo kaže da je igraču najbitnije da igra, te da je 100 puta za mladog igrača da igra u HNL-u nego u Primaveri gdje u zadnje vrijeme trče mladi hrvatski igrači. Tim putem je jedino Budan uspio napraviti kakvu takvu karijeru.
I Slovenci su prije par godina trčali u Italiju i samo njih par je relativno uspilo (Iličić onaj mi prvi pada na pamet), ostalo nestalo...
Neizmjerno mi je drago zbog Rebica
Evo gola
[youtube][/youtube]
Nadam se da ide negdje ili da ce vise igrati, jer to zasluzuje. Jak je u duelu, brz, zna zabit gol, a za razliku od mnogih danasnjih igraca, pogotovo hrvatskih, pravi je profesionalac. Ne pije, ne pusi, ne izlazi, samo trening, samo lopta i bilo bi steta da se taj trud ne isplati na kraju, a ja vjerujem da oce, siguran sam da ce u skorije vrijeme biti jako bitna karika u reprezentaciji.
Evo gola
[youtube][/youtube]
Nadam se da ide negdje ili da ce vise igrati, jer to zasluzuje. Jak je u duelu, brz, zna zabit gol, a za razliku od mnogih danasnjih igraca, pogotovo hrvatskih, pravi je profesionalac. Ne pije, ne pusi, ne izlazi, samo trening, samo lopta i bilo bi steta da se taj trud ne isplati na kraju, a ja vjerujem da oce, siguran sam da ce u skorije vrijeme biti jako bitna karika u reprezentaciji.
http://sportske.jutarnji.hr/gregory-ser ... e/1152979/" onclick="window.open(this.href);return false;
WTF? Prvi put čujem da ima probleme sa srcem.
Još operiran... 
WTF? Prvi put čujem da ima probleme sa srcem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.