Igre - Kako, gdje, šta...?

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Koja izdavačka kuća ima najbolje igrice?

Electronic Arts
245
42%
Activision Blizzard
67
11%
Konami
171
29%
CapCom
13
2%
Take-Two
9
2%
Square Enix
12
2%
Sony
40
7%
Nintendo
28
5%

Ukupno glasova: 585

peppo_owen
Kontakt:

Re: Igre - Kako, gdje, šta...?

Post Postao/la peppo_owen » 23 dec 2013, 17:50

Gejmeri jedna stvar me interesuje.Da li postoji FIFA street igra za PC.Nekad davno ja sam to trazio al je bilo samo za PS3.De ako tko sta zna nek javi,ili ako neko zna kakvu dobru futsal igricu neka napise,al da ne trazi previse konfiguracije???Naumpalo mi da heklam :D
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 23 dec 2013, 22:42

peppo_owen je napisao/la:Gejmeri jedna stvar me interesuje.Da li postoji FIFA street igra za PC.Nekad davno ja sam to trazio al je bilo samo za PS3.De ako tko sta zna nek javi,ili ako neko zna kakvu dobru futsal igricu neka napise,al da ne trazi previse konfiguracije???Naumpalo mi da heklam :D
Fifa street nema za PC 100% al bila je jedna zarazna igrica davno al ne mogu se sjetit kako se zove. Ulični fudbal i imaš ekipe, freestyle ovo-ono al je bas bas premocna ..

ehh evo je ..

NEĆEŠ SE POKAJAT AKO JE SKINES ..

[youtube][/youtube]
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 23 dec 2013, 22:46

skines emulator PS1 ILI PS2 i pucaj vjerovatno ima starija verzija fifa street...

Ja sam sebi nitendo wii emulator skinuo pa ponekad odigram igre kojih nije bilo na pc-u...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 24 dec 2013, 09:37

zahvaljujem na odgvorima.Igrao sam ovu igru,nije mi se previse svidjela
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 25 dec 2013, 10:25

Igral ko ovdje online igru :

Freestyle Street Basketball ? :mrgreen:

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 02 jan 2014, 15:28

S obzirom da na kompjuteru znam samo ono najosnovnije može li mi neko od vas biti vodić ka skidanju FIFA-e 13 sa neta.. znači ne spominjite torrent, ovo, ono, pojma nemam, već ako neko ima živaca i sabura da mi pomogne nek' mi se javi :lol: unaprijed zahvalan :mrgreen:
Il club piu titolato al mondo!

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 03 jan 2014, 19:27

http://www.flashfooty.com/igre/new-star ... /index.php" onclick="window.open(this.href);return false;

Najjaca igra za sad... Sve tako jednostavno, a mozes ostati satima, kada se ima slobodnog vremena... Stos je da odradis par situacija, potpises ugovor sa nekim nizeligasem, e onda imas treninge, privatni zivot, moras biti dobar sa fanovima, timom i naravno bosom.. Napredujes, dizes skilove, pa ako se pokazes mozda te neko i kupi,,... 8-)
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 04 jan 2014, 00:41

Vezano za fifa street, ja se dobro sjećam da sam ga jedno vrijeme konstantno igrao na ps 2 (sad koji je tačno bio, ne sjećam se, davno je bilo) i znam da mi je jaran sa kojim sam najviše igrao, kasnije pričao da ga je igrao i na pc-u. :?

Nego, ovo me zanima. Ima li kakav dobar forum za pc igre, po mogućnosti domaći (znači za skidanje igara, naravno sa crackom). Konkretno me zanima Halo franšiza. Završio sam prvi i drugi dio, a treći nekako ne mogu da pronađem nigdje na netu. :( Eto,a ko neko zna kakav dobar forum nek postavi link, ili svejedno nek postavi link za nastavke Halo-a. Može i na pp.
Hvala. :)
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 04 jan 2014, 01:27

@alan_kardec samo su Halo 1,2 te posljednji Spartan Assault (Jul 2013) izasli za PC
tako da Halo 3 koji ti trazis je nazalost dostupan samo na XBox 360 ;)
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 04 jan 2014, 01:32

Ok, hvala druže na informaciji da više ne tražim džabe. A jeli postoji emulator za xbox igre?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

kemo10
Kontakt:

Post Postao/la kemo10 » 04 jan 2014, 01:33

xinxee je napisao/la:Igral ko ovdje online igru :

Freestyle Street Basketball ? :mrgreen:
Igrao sam ja jedno verijeme, ali sam toliko bio los, cim udjem u neki ekipu izbace me :))

Bio sam centar ali mi internet bio spor i nije bilo sanse da skok uhvatim a sugigraci samo pisu C REB C REB C REB C REB C REB

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 04 jan 2014, 01:53

alan_kardec je napisao/la:Ok, hvala druže na informaciji da više ne tražim džabe. A jeli postoji emulator za xbox igre?
postoje, vidio sam ih nekoliko na netu
sad da li rade ili ne, odg. na to pitanje nemam jer iste nikad nisam probao :?
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Hammer
Kontakt:

Post Postao/la Hammer » 04 jan 2014, 20:26

trxel je napisao/la:http://www.flashfooty.com/igre/new-star ... /index.php

Najjaca igra za sad... Sve tako jednostavno, a mozes ostati satima, kada se ima slobodnog vremena... Stos je da odradis par situacija, potpises ugovor sa nekim nizeligasem, e onda imas treninge, privatni zivot, moras biti dobar sa fanovima, timom i naravno bosom.. Napredujes, dizes skilove, pa ako se pokazes mozda te neko i kupi,,... 8-)
Ako igras duze vremena ovu igricu, reci mi da li se moze prijeci u prvoligaske klubove ili se samo igra u ovim nizeligaskim? Neda mi se igrat to ako se igra samo po nizeligaskim klubovima.

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 04 jan 2014, 20:40

Hammer je napisao/la:

Ako igras duze vremena ovu igricu, reci mi da li se moze prijeci u prvoligaske klubove ili se samo igra u ovim nizeligaskim? Neda mi se igrat to ako se igra samo po nizeligaskim klubovima.
Ja prešao iz Famosa u Želju, znači može.

Hammer
Kontakt:

Post Postao/la Hammer » 04 jan 2014, 20:48

gojzerica je napisao/la:
Hammer je napisao/la:

Ja prešao iz Famosa u Želju, znači može.

Željo igra u šabanskoj ligi tako da me ne zanima. Samo ti uzivaj.

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 04 jan 2014, 21:17

:roll: Pitao si može li se preći u prvoligaške klubove i dobio si odgovor. slika

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 05 jan 2014, 00:43

Mozes, naprosto ako si solida kupe te neki klub, ili sa svojim klubom prodjes dalje. Inace, ides na http://www.kongregate.com/games/siread/ ... mplete=new" onclick="window.open(this.href);return false; tu se registrujes na stranici, tako da mozes kasnije spasit igru, tj. load game gjde si stao...

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 06 jan 2014, 18:09

Imam veom jak laptop, do sad sam bez problema igrao Fifu 13 i Pes 13..ali danas skinuo resident evil 5 i igram malo, nakon 10 minuta stane igra i nece da krene da je ****, isti slucaj i sa Asassins creed.A konf je sljedeca:Ram 8gb, procesor i7 q720, graficka ATI 4830HD 1gb, koliko se ja kontam u to do konfiguracije nije..ali primjetio sam da se veoma brzo zagrije, mozda je do toga

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 06 jan 2014, 18:16

Probaj otvorit laptop, izvadi procesor, ocisti ga, vidi ako se skorila termalna pasta, kupi novu, nije skupa 10 km i moze ti biti koliko hoces. Nije do konfiguracije laptopa, ali inace je bolje igrati na desktop racunarima jace igre, naravno racunar slicnih karakteristika. Probaj na igri naci postavke i podesi konfiguraciju iste na min. reguiements ili tako nesto. ;) Inace mozes imati 14 GB Rama, ako ti nije jak procesor i Graficka.. A vidim kod tebe je 1 GB grafa (za laptop izuzetno dobra)... I instaliraj alat Toolwitz care, da ocistis neko smece, i popravis service, a moze i Ccleaner..
Zadnja izmjena: trxel, dana/u 06 jan 2014, 18:36, ukupno mijenjano 2 puta.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 06 jan 2014, 18:20

Hvala, probacu nesto od toga

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Jabroni i 9 gostiju.