AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
Re: AC Milan
vidio samo zadnja 2 gola, izgleda da su korneri sad najubitačnije oružje milana, a zadnji gol je remekdjelo kralja nogometa. danas bilo radno pa ako je neko gledao cjelu tekmu nek napiše ukratko dok na netu ne izađe.
e kad su neki kritikovali kako milan samo kupije islužene igrače kakav je kao ronaldinho, a on je tata fudbala za sve, neki su dovodili neke druge brazilske veznjake koji dobijaju zlatne kante, a dinjo samo trpa
e kad su neki kritikovali kako milan samo kupije islužene igrače kakav je kao ronaldinho, a on je tata fudbala za sve, neki su dovodili neke druge brazilske veznjake koji dobijaju zlatne kante, a dinjo samo trpa
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Gledam ove retardirane rukometase,pa nisam pratio tekmu.
Rezultat ocekivan. Kakve je ovo perverzije radio Ronaldinho

Rezultat ocekivan. Kakve je ovo perverzije radio Ronaldinho
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Ma bezobrazan stvarno,pa ovi iz siene sad plate nece dobiti...kako je sad lakse gledati 6 bodova i utakmica vise...samo mi nije jasno kako se inter onoliko mucio sa ovom sienom..ima da derbi bude nas
..Siamo l'armata Rossonera..
- el_fenomeno
- Kontakt:
http://www.d1g.com/video/space/sports/show/?id=3482727
ovo sam uspio naci treci gol ronaldinha na tekmi
Carobnjak se vratioel_fenomeno je napisao/la:http://www.d1g.com/video/space/sports/show/?id=3482727
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- tony-mortale
- Kontakt:
ne samo pozvati po trenutnoj igri mora biti u prvoj ekipi, pa pokazuje 10 puta više od kake, robinja, diega, mela i ostalih veznjaka iz brazila
- tony-mortale
- Kontakt:
evo svih golova, svaka čast borielu, ja sam sumnjao u njega al stvarno se momak iz utakmice u utakmicu sve više dokazuje
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
tony-mortale je napisao/la:
evo svih golova, svaka čast borielu, ja sam sumnjao u njega al stvarno se momak iz utakmice u utakmicu sve više dokazuje
jao trećeg gola ronaldinha
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
tony-mortale je napisao/la:
Ma zvjer je to..nije mu se dalo nikako u milanu sve do sad...prvo je bio u milanu i zbog droge,komisija ga suspenduje na 18 mjeseci,kad je to proslo ode u Genou i bude prvi strijelac lige,i vrati se i polako pokazuje sve bolja i bolja izdanja...
Bit ce Leonardo na slatkim mukama..koga izbaciti da Pato udje u ekipu???
..Siamo l'armata Rossonera..
- tony-mortale
- Kontakt:
becksa vjerovatno ili će ga malo povući a ambro na klupu, pato ipak mora igrati, ubjedljivo je najbrži igrač milana, prejak na lopti, dribla, šuta, jednostavno ima sve tako da je on 100% siguran za svoje mjestoleonardo je napisao/la:tony-mortale je napisao/la:
Ma zvjer je to..nije mu se dalo nikako u milanu sve do sad...prvo je bio u milanu i zbog droge,komisija ga suspenduje na 18 mjeseci,kad je to proslo ode u Genou i bude prvi strijelac lige,i vrati se i polako pokazuje sve bolja i bolja izdanja...
Bit ce Leonardo na slatkim mukama..koga izbaciti da Pato udje u ekipu???
Po meni je Milan u najboljoj formi u Seriji A u ovom trenutku.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- _forzamilan_
- Kontakt:
kakva utakmica! ronaldinho pokazao da je king fudbala, kakav kaka i robinho. ako ga dunga ne pozove za svjetsko onda stvarno ne znam koga će zvati? neće mu valjda kloc baptista igrati? 5 golova u 2 tekme nema šta. onaj treći gol je bolestan! a nema ni pata ni seedorfa, ambrosinija, zambrotte... borriello sve bolji i bolji i on je postigao fenomenalan gol, izborio penal također. ta ista siena utrpala je interu 3 komada vikend prije i inter je na jedvite jade izborio pobjedu. očekujem protiv intera laganih 2-0 sljedeći vikend. forza milan!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Ronaldinho se vraca polako i drago mi je radi toga iako više ne igra za Barcu...kakav treci gol
...veliki je to majstor i dalje.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Sve si lijepo rekao samo si jos mogao dodati da je ta ista Siena je protiv Intera igrala sa 11 igraca svih 90 minuta a protiv Milana samo 9 minuta ..._forzamilan_ je napisao/la:ta ista siena utrpala je interu 3 komada vikend prije i inter je na jedvite jade izborio pobjedu. očekujem protiv intera laganih 2-0 sljedeći vikend. forza milan!
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- tony-mortale
- Kontakt:
a jel to trebo sudija ostaviti u igri njihovog golmana po tebi pa da je prva sekunda crveni je, pa sad na utakmici intera 3 penala svirana, pa šta, svaki je bio, al čovjek samo kaže da smo sienu odradili rutinski-i to je činjenica, a da se inter namučio kao malo kad-isto činjenica, i sve u dureStole iz Bora je napisao/la:Sve si lijepo rekao samo si jos mogao dodati da je ta ista Siena je protiv Intera igrala sa 11 igraca svih 90 minuta a protiv Milana samo 9 minuta ..._forzamilan_ je napisao/la:ta ista siena utrpala je interu 3 komada vikend prije i inter je na jedvite jade izborio pobjedu. očekujem protiv intera laganih 2-0 sljedeći vikend. forza milan!
ma jedino sto je bitno......Milan se igrom vraca tamo gdje mu je mjesto........
definitivno uz Ronalda i Messija najbolji igrac svijeta - Ronaldinho naravno
svim srcem navijam za Milan.. nemogu podnjeti neke polovnjake koji titule nisu vidjeli do Farsopolija da slave titulu.. draze mi je vidjeti Pirla, Ambrosinija, Pata i posebno Ronaldinha kako drze trofej nego onu stoku koja je za zelenim stolom osjetila kako je drzati trofej u ruci.. samo tako, imate odlicnu igru, igraci u odlicnoj postavi i jako kulturnog covjeka na klupi.. danas sam gledao reportazu na PTPC o Milanu.. svaka cast, vidi se ko je div u Italiji pored Juventusa.. nisu tamo neki polovnjaci koji su citav zivot gledali bianconerima i rosonerima u ledja po 20 poena.. samo tako!!
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Post ocajnikadaffy je napisao/la:svim srcem navijam za Milan.. nemogu podnjeti neke polovnjake koji titule nisu vidjeli do Farsopolija da slave titulu.. draze mi je vidjeti Pirla, Ambrosinija, Pata i posebno Ronaldinha kako drze trofej nego onu stoku koja je za zelenim stolom osjetila kako je drzati trofej u ruci.. samo tako, imate odlicnu igru, igraci u odlicnoj postavi i jako kulturnog covjeka na klupi.. danas sam gledao reportazu na PTPC o Milanu.. svaka cast, vidi se ko je div u Italiji pored Juventusa.. nisu tamo neki polovnjaci koji su citav zivot gledali bianconerima i rosonerima u ledja po 20 poena.. samo tako!!
Juventus nije zaslužio ovakve kvazi-navijace...možda zbog toga i tonu sve dublje
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Jesam li ja rekao da nije trebao dati crveni karton golmanu?? Crveni je opravdan 100% i to je to. Kazem, trebalo je samo reci da je Siena protiv Intera bila kompletna 90 minuta a protiv Milana 9 i nista vise.tony-mortale je napisao/la:a jel to trebo sudija ostaviti u igri njihovog golmana po tebi pa da je prva sekunda crveni je, pa sad na utakmici intera 3 penala svirana, pa šta, svaki je bio, al čovjek samo kaže da smo sienu odradili rutinski-i to je činjenica, a da se inter namučio kao malo kad-isto činjenica, i sve u dureStole iz Bora je napisao/la:Sve si lijepo rekao samo si jos mogao dodati da je ta ista Siena je protiv Intera igrala sa 11 igraca svih 90 minuta a protiv Milana samo 9 minuta ..._forzamilan_ je napisao/la:ta ista siena utrpala je interu 3 komada vikend prije i inter je na jedvite jade izborio pobjedu. očekujem protiv intera laganih 2-0 sljedeći vikend. forza milan!
Kazes "pa sad na utakmici intera 3 penala svirana". Sta si time htio reci majke ti? Dva su bila za Bari i jedan za Inter. Kakve sad to veze ima sa mojim postom?
AMAR OSIM