Mig_Mig je napisao/la:
Pusti ti trenere godine, nemoj mi samo reci, da Tomica nema sta da izgubi???!
Ti očigledno nisi gledao Patse puno ove sezone, pa da vidiš na šta to liči bez Gronka

Tomica sa ovakvom ekipom naravno da nema puno toga izgubiti, to će ti svaki iole razuman ljubitelj ove igre, kao i svaki navijač Patsa reći
Mig_Mig je napisao/la:Ako u utakmicu ulazis kao aposlutni favorit
Ja bih rekao da nismo toliki favoriti, ni blizu kao što nas kladionice smatraju da jesmo, jesmo možda blagi favorit, ali toliko nismo, opet kažem da je tu Gronk onda bi to što ti pričaš bilo opravdano
Mig_Mig je napisao/la:i ako je prije pocetka sezone bio cilj naslov
Ja mislim da većini navijača Patsa nakon onakvog ljeta i šokova koje su nam priredili Wes i Aaron, naslov je bio zadnje o čemu razmišljati, a nakon povrede Gronka i zadnji djelić šanse za tim je nestao
Mig_Mig je napisao/la:Dok su Coltsi, pa vjerujem i ispunili svoj cilj, sve vise od ovog, dobro je doslo!
Ja isto to kažem za Patse
Mig_Mig je napisao/la:Necemo o tome, ko je destkovan, kad razmjenimo par komentara.. ostat ce da je to tu negdje!
Ovo je čini mi se Amer ranije postavljao, al' evo još jednom koliko smo značajnih igrača izgubili ove sezone
Below is a list at the top five teams hit hardest from a cap perspective by injured reserve players.
Rams -- $28.8 million
Patriots -- $27.4 million
Texans -- $26.1 million
Bengals -- $21.4 million
Giants - $19.7 million
$27.4 million represents 21.1 percent of the Patriots' adjusted cap number, second to only the Rams at 23.4 percent.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..