Izet Hajrovic

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

elansa
Kontakt:

Re: Izet Hajrovic

Post Postao/la elansa » 06 jan 2014, 18:25

lumani je napisao/la:idete sa teme..greska lezi u savezu..zbog kolasinca su dosli u leverkusen na razgovor,a seferovica su zvali da dode na razgovore,na koji su kasnili,pa odgodili :oops: ali nista novo za papeta,kasnio je i na izvljacenje za S.P heheh.

Izete sretno..
kolasinac u tom trenutku je i mnogo kvalitetniji igrac od ovoga drugog, koji je pomislio da je zvjezda neka pa treba neko njega moljakati, a cak je i dobio nagradu najbolji mladi igrac u domu mladih, tu je pokazano da se racuna na njega, pa nije sea rusilac 8-) 8-) taj mali ne treba da se spominje na ovoj temi, sretno mu, a ovom nasem hajrovicu mnogo srece sa gospodinom rotacijom

mujdza
Kontakt:

Post Postao/la mujdza » 06 jan 2014, 18:28

Ljudi ja sam jako ponosno gledao ovaj snimak docekivanja Izeta... Inace nisam preveliki ljubitelj Turske lige al mi je jako drago sto je potpisao za Galatu jer je to gigant u Turskoj a bogami i za sve Svicarske klubove... Drago mi je zbog njega jer posjeduje talenat i za nas ce to biti veliki plus... Zelimo ga sto spremnijeg na svjetskom prvenstvu... Ne zaboravite nikad da nam je ovaj momak na neki nacin donio taj plasman svojim golom u Zilini i to kakvim... Ja mu od sveg srca zelim svu srecu ovoga svijeta, kao i mladjem Seji ili Sei ne bitno al nije mala stvar odreci se svega radi BiH... Ne zelim da me pogresno razumijete... Njegovo srce je izabralo a ne interes... On bi isao i sa Svicom na svjetsko, zato veliki respekt Hajrovici....

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 06 jan 2014, 18:45

elansa je napisao/la:
lumani je napisao/la:idete sa teme..greska lezi u savezu..zbog kolasinca su dosli u leverkusen na razgovor,a seferovica su zvali da dode na razgovore,na koji su kasnili,pa odgodili :oops: ali nista novo za papeta,kasnio je i na izvljacenje za S.P heheh.

Izete sretno..
kolasinac u tom trenutku je i mnogo kvalitetniji igrac od ovoga drugog, koji je pomislio da je zvjezda neka pa treba neko njega moljakati, a cak je i dobio nagradu najbolji mladi igrac u domu mladih, tu je pokazano da se racuna na njega, pa nije sea rusilac 8-) 8-) taj mali ne treba da se spominje na ovoj temi, sretno mu, a ovom nasem hajrovicu mnogo srece sa gospodinom rotacijom
Tu su mu nagradu dodjelili novinari, a ne fudbalski savez, Fudbalski savez nije imao nikakve veze sa tom nagradom. Onaj ko je trebao pokazati interesovanje ( savez + selektor ) nije ga pokazao. Barem ne u dovoljnoj mjeri.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 jan 2014, 18:48

Nije trebao ići u Galatu al' šta je tu je, samo da nakon par utakmica ne potone u sivilo.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 jan 2014, 19:21

Na ovom aerodromu u Istanbulu uvijek veselo. :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 06 jan 2014, 19:21

samo da ga manchini ne upropasti ko džeku...
🔵⚪

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 06 jan 2014, 19:23

0oo0 je napisao/la:samo da ga manchini ne upropasti ko džeku...
nije mancini upropastio džeku, nego džeko sam sebe.

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 06 jan 2014, 19:26

Cartman je napisao/la:Na ovom aerodromu u Istanbulu uvijek veselo. :lol:
Bio to WC igrač ili klupa igrač kod njih se uvijek slavi :lol: :mrgreen:

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 06 jan 2014, 19:26

viKK je napisao/la:
0oo0 je napisao/la:samo da ga manchini ne upropasti ko džeku...
nije mancini upropastio džeku, nego džeko sam sebe.
Upropašteni Džeko :mrgreen: , ne mogu neki post napisati bez spominjanja Džeke :mrgreen:

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 06 jan 2014, 19:50

koliki je transfer bio zna li iko ono pricalo se 5 miliona a ja ne pricita nigdje zvanicno
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

sudac92
Kontakt:

Post Postao/la sudac92 » 06 jan 2014, 19:55

Sretno našem zmaju,da aBd izbori mjesto u prvih 11. ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 jan 2014, 19:58

Izet Hajrović o transferu u Galatasaray: Nema ništa od toga!
Naši mediji, prije samo deset dana :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 06 jan 2014, 20:54

sad kad je sve završena stvar, mogao bi nas neko upoznati sa njegovom konkurencijom u timu, galatom uopće, da li bi mogao izboriti mjesto u prvoj postavi i šta vi mislite o tome ? :)
Odlazi Safete.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 06 jan 2014, 21:00

AeGon099 je napisao/la:sad kad je sve završena stvar, mogao bi nas neko upoznati sa njegovom konkurencijom u timu, galatom uopće, da li bi mogao izboriti mjesto u prvoj postavi i šta vi mislite o tome ? :)
Konkurencija na krilima su mu Bruma, Armabrat i Hamit Altintop. Te jos i Sneijder.

Ali otezavajuca cinjenica je, da u prvom sastavu smiju biti samo 6 stranaca. Kad uzmes da Muslera, Eboue, Sneijder, Drogba i Chedjou igraju u prvih 11, ostaje jos jedno mjesto. Tu je jos i Alex, Brazilac, kojeg ce dovesti kao lijevog beka, stoga mu nimalo nece biti lagano, pored ove konkurencije, a i jos ovog pravila.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 jan 2014, 21:09

Goalgetter je napisao/la:Ali otezavajuca cinjenica je, da u prvom sastavu smiju biti samo 6 stranaca. Kad uzmes da Muslera, Eboue, Sneijder, Drogba i Chedjou igraju u prvih 11, ostaje jos jedno mjesto. Tu je jos i Alex, Brazilac, kojeg ce dovesti kao lijevog beka, stoga mu nimalo nece biti lagano, pored ove konkurencije, a i jos ovog pravila.
Valjda je dobio neke garancije prije nego što je prihvatio ponudu. Bit će veselo sa kraljem rotacija.
Voli te tvoje Sarajevo.

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 06 jan 2014, 21:14

Goalgetter je napisao/la:
AeGon099 je napisao/la:sad kad je sve završena stvar, mogao bi nas neko upoznati sa njegovom konkurencijom u timu, galatom uopće, da li bi mogao izboriti mjesto u prvoj postavi i šta vi mislite o tome ? :)
Konkurencija na krilima su mu Bruma, Armabrat i Hamit Altintop. Te jos i Sneijder.

Ali otezavajuca cinjenica je, da u prvom sastavu smiju biti samo 6 stranaca. Kad uzmes da Muslera, Eboue, Sneijder, Drogba i Chedjou igraju u prvih 11, ostaje jos jedno mjesto. Tu je jos i Alex, Brazilac, kojeg ce dovesti kao lijevog beka, stoga mu nimalo nece biti lagano, pored ove konkurencije, a i jos ovog pravila.
Sto se tice ovog si upravu,ali ocigledno da na njega ce racunat odmah jer bi ga mozda poslali na posudbu u Grashopers do ljeta..Ali mi mozemo samo lupat ovdje vidjet cemo uskoro sta je i kako je..
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 06 jan 2014, 21:16

Naravno da je bilo garancija, Mancini je insistirao na tome da se on dovede, tako da sigurno planira sa njim. Na njemu je da se dokaze.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 jan 2014, 21:28

Goalgetter je napisao/la:Naravno da je bilo garancija, Mancini je insistirao na tome da se on dovede, tako da sigurno planira sa njim. Na njemu je da se dokaze.
Ma biće ludnica sa Mancinijem, izgleda da smo osuđeni na njega.
Voli te tvoje Sarajevo.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 06 jan 2014, 21:31

Goalgetter je napisao/la:Naravno da je bilo garancija, Mancini je insistirao na tome da se on dovede, tako da sigurno planira sa njim. Na njemu je da se dokaze.
Prije tacno tri godine je Mancini isto tako insistiro. :mrgreen:

Gumenix
Kontakt:

Post Postao/la Gumenix » 06 jan 2014, 21:43

Usrat ce Mancini po Galati samo mu treba dati fore i njemuje noga.. samo sto nije to dobro za Izeta ovaj ga doveo valjda ce ga Mancini da forsira barem dok je jos tu.. :mrgreen:

Nova sredina, novi jezik..kako ce se Izet uklopiti, vidjecemo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: random11 i 23 gosta.