NK Travnik

Moderator/ica: GracanicaAA

lepi
Kontakt:

Re: NK Travnik

Post Postao/la lepi » 16 dec 2013, 21:28

ode i isakovic, oce li iko ostat u PM

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 17 dec 2013, 18:56

lepi je napisao/la:ode i isakovic, oce li iko ostat u PM
Hoće sarajka ,on izgleda jedini neće otići.... :mrgreen:

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 05 jan 2014, 14:23

Jel vam se to Armin Helvida vratio?
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.

lepi
Kontakt:

Post Postao/la lepi » 06 jan 2014, 19:47

SELIMOVIC NOVI PREDSJEDNIK
to je extra i uprava je sacinjena od ozbiljnih ljudi, mislim da su se pocele događati dobre stvari u klubu, TRAVNIK OSTAJE U LIGI

travnik81
Kontakt:

Post Postao/la travnik81 » 06 jan 2014, 22:13

lepi je napisao/la:SELIMOVIC NOVI PREDSJEDNIK
to je extra i uprava je sacinjena od ozbiljnih ljudi, mislim da su se pocele događati dobre stvari u klubu, TRAVNIK OSTAJE U LIGI
odlična stvar.prvo treba otjerati Sarajku i onih par uhljupa oko kluba i sve će krenuti na bolje. Kako sam čuo lik hoće postaviti svoje ljude i napraviti klub za mlade igrače. S obzirom da posjeduje fakultet za sportski menadžment vjerovatno će svoje studente povući na praksu u Travnik.Ako ovo krene na dobro red je da se i mi stari članovi Gerile više uključimo u podršku klubu.

lepi
Kontakt:

Post Postao/la lepi » 07 jan 2014, 11:44

travnik81 je napisao/la:
odlična stvar.prvo treba otjerati Sarajku i onih par uhljupa oko kluba i sve će krenuti na bolje. Kako sam čuo lik hoće postaviti svoje ljude i napraviti klub za mlade igrače. S obzirom da posjeduje fakultet za sportski menadžment vjerovatno će svoje studente povući na praksu u Travnik.Ako ovo krene na dobro red je da se i mi stari članovi Gerile više uključimo u podršku klubu.
mislim da je sad i nebitno dal je sarajka u klubu ili ne, uz ove ljude nece se provoditi njegova samovolja i ovlasti ce mu biti znatno smanjene i njegov rad ce biti kontroliran, mislim da bi se gerila trebala ponovo okupit i pruzit podrsku na utakmicama jer ce svaka utakmica izuzetno teska i svaka moze biti idlucujuca al uz podrsku navijaca bit ce momcima puno lakse igrat

travnik81
Kontakt:

Post Postao/la travnik81 » 07 jan 2014, 12:02

lepi je napisao/la:
travnik81 je napisao/la:
mislim da je sad i nebitno dal je sarajka u klubu ili ne, uz ove ljude nece se provoditi njegova samovolja i ovlasti ce mu biti znatno smanjene i njegov rad ce biti kontroliran, mislim da bi se gerila trebala ponovo okupit i pruzit podrsku na utakmicama jer ce svaka utakmica izuzetno teska i svaka moze biti idlucujuca al uz podrsku navijaca bit ce momcima puno lakse igrat
slažem se, ali mu opet treba dati neku drugu funkciju ako ga se već ne može lako otjerati.Na stranu sve, lik nas blamira svigdje, prodaj klub za marku. Hoda po Vitezu i moli za sportsku opremu, zivka druge klubove može li ručak, prodaje reklamu na stadionu za kg ćevapa. Trebaju nam mladi i obrazovani ljudi u menadžmentu kluba (a vjerujem da ih Selimović ima) koji će dići organizaciju i marketing. I da ispadnemo ovo godine, ako se vrati prava gradska raja na tribini i počnu igrati više naša djeca neće mi biti žao. Bitno je da klub krene raditi kako treba,a gledajući šta je Selimović sa Sparsima uradio ja sam veliki optimista.

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 07 jan 2014, 12:17

Nemogu vam djeca se boriti za opstanak treba dovesti 4 5 jeftinih rjesenja za proljetni dio sabrati bodova i onda na ljeto startati pravo... A naravno prije svega izanalizirati dugove prem drzavi , prema igracima!?

Otkiriti nove marketinske potencijale , i onda naredne godine ubaciti 3 4 juniora eventualno i ekipu dodatno ojacati , al opet sve ovisi od financija...

Cini mi se prema odlascima da ste jako puno ostali duzni bivsim igracima Isakovic , Heco tj ovi sto su napustili !? cini mi se barem...

lepi
Kontakt:

Post Postao/la lepi » 07 jan 2014, 13:20

travnik jos od prije ima neka dugovanja prema nekim trenerima i igracima a i duzan je za ovu polusezonu nekim igracima al to se rjesava i ubrzo ce to bit rjeseno, ukiko se prrovede cetverogodisnji plan koji je selimovic predstavio travnik bi trebao da bude jedan od stabilnijih premijerligasa i financijski i igracki, ne bi ovisio o dolascima igraca nego bi vecina ekipe bila sacinjena od domacih igraca iz travnika i srednje bosne

travnik81
Kontakt:

Post Postao/la travnik81 » 07 jan 2014, 18:00

Buba00 je napisao/la:Nemogu vam djeca se boriti za opstanak treba dovesti 4 5 jeftinih rjesenja za proljetni dio sabrati bodova i onda na ljeto startati pravo... A naravno prije svega izanalizirati dugove prem drzavi , prema igracima!?

Otkiriti nove marketinske potencijale , i onda naredne godine ubaciti 3 4 juniora eventualno i ekipu dodatno ojacati , al opet sve ovisi od financija...

Cini mi se prema odlascima da ste jako puno ostali duzni bivsim igracima Isakovic , Heco tj ovi sto su napustili !? cini mi se barem...
slažem se da djeca ne mogu sama da iznesu teret opstanka i da sad trebamo dovesti igrača sa strane, više sam mislio ako je cijena stabilizacije kluba ispadnje iz lige ove godine.

@lepi može li se negdje pročitati taj 4-godišnji plan ili da nam u kratkim crtama napišeš najvažnije stvari.

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 08 jan 2014, 11:53

Dnevni avaz 08.01.2014.

slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

travnik81
Kontakt:

Post Postao/la travnik81 » 08 jan 2014, 17:00

BolanBolan je napisao/la:Dnevni avaz 08.01.2014.

slika
hvala drug ;)

lepi
Kontakt:

Post Postao/la lepi » 09 jan 2014, 19:19

http://www.mediax.biz/news/nmso/item/86 ... grada.html" onclick="window.open(this.href);return false; zna li itko ove momke i jesu li zaista tako talentirani kao sto se pise ?

travnik81
Kontakt:

Post Postao/la travnik81 » 09 jan 2014, 19:23

lepi je napisao/la:http://www.mediax.biz/news/nmso/item/86 ... grada.html zna li itko ove momke i jesu li zaista tako talentirani kao sto se pise ?
nisam gledao ali kažu da je ovaj Gavrić strašan talent.

travnik81
Kontakt:

Post Postao/la travnik81 » 10 jan 2014, 21:46

ima li ko info da je Sarajka odlepršao?

mala kritika za SS, nigdje nije objavljena vijest da je Travnik dobio novog predsjednika. Razumijem da smo mali klub i da ne možemo (a i ne trebamo) imati prostora kao Željo ili Sarajevo ali red je da barem jednom pozitivnu vijest objaviti.

Pajo

Post Postao/la Pajo » 11 jan 2014, 11:59

Je li istina da dolazi Ciro???

travnik81
Kontakt:

Post Postao/la travnik81 » 11 jan 2014, 16:32

Pajo je napisao/la:Je li istina da dolazi Ciro???
valjda je za Slobodu potpisao.

TravnikBoy
Kontakt:

Post Postao/la TravnikBoy » 12 jan 2014, 21:34

"Zvali su me i u moj Travnik, koji je premijerligaš. Međutim, Sloboda se javila prva i nisam je mogao, htio, ni smio izigrati", izjavio je Blažević za "Sportske novosti".

gerilac123
Kontakt:

Post Postao/la gerilac123 » 13 jan 2014, 23:29

Nilad vise ovakav sastav. Adilovic- Terzic-Varupa-Helvida-Ribic-Siljak-Badrov-Curic-Pranjkovic-Dudic-Fajic.... Trener. Nedzad Selimovic. Momci su igrali srcem,davali svaku tekmu i vise od svojih mogucnosti. Pirota je bila neosvojiva.

Solskjaer
Kontakt:

Post Postao/la Solskjaer » 14 jan 2014, 13:13

prica se da je Hadzibegic zainteresovan za trenersku poziciju zna li neko nesto vise?

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.