Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Mozambik
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Mozambik » 06 jan 2014, 21:58

TMovac je napisao/la:S obzirom da nam nije kvalitet na prvom mjestu, nego patriotizam. Predlazem da Pape na naredno okupljanje repke pozove najvece patriote koje je ova zemlja ikad imala! A to su: Harishp, Elegant, Calcio, Henderson, Emir79...
Koji ce nam kur.ac i Hajrovic i Begovic i Medunjanin i Mujdza i...
Ne moze Harishp, okupljanja su nedeljom, a iz njegove opstine autobus ide samo radnim danima :mrgreen:

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 06 jan 2014, 22:03

Treba nam def vezni. Rahimic star, Zaha propao. Ovi ostali sto se spominju nisu neki klasa al daj sta das.
Nisam Salatica nikad gledao, a siguran sam da ga vecina vas ga nije gledala. Al eto posto trenutno nemamo nista bolje treba ga pozvati. Sto se tice Besica, nisam 100% siguran koliko je igrao na toj poziciji u Madjarskoj. Koliko sam vidio na transfermarktu igra stopera. Besic je bio dobar protiv Meksa u Atlanti. Ono sto je igrao u Hamburgu bio je los. Zadnji puta sam ga gledao u U21, tu je bio medju naj.
Ja mislim da ako je Sejo u formi, dosta je jaci igrac od ove dvojice. E sad posto se sa njim nikad ne zna...
Zadnja izmjena: soko, dana/u 06 jan 2014, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 06 jan 2014, 22:04

Mozambik je napisao/la:
TMovac je napisao/la:S obzirom da nam nije kvalitet na prvom mjestu, nego patriotizam. Predlazem da Pape na naredno okupljanje repke pozove najvece patriote koje je ova zemlja ikad imala! A to su: Harishp, Elegant, Calcio, Henderson, Emir79...
Ne moze Harishp, okupljanja su nedeljom, a iz njegove opstine autobus ide samo radnim danima :mrgreen:
Sta ti je ba?! On je superstar, on ce igrati u prvih 11 makar dosao na okupljanje 15 minuta prije pocetka utakmice. ;)
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Gumenix
Kontakt:

Post Postao/la Gumenix » 06 jan 2014, 22:05

Pape je ljubitelj Medunjanina dok ovaj.. :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 jan 2014, 22:06

Vas par hadalja nece zvati jer je logicno da svirate qur... ovaj drugu stranu LP ija.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 06 jan 2014, 22:07, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 06 jan 2014, 22:07

Bihac96 je napisao/la: Potpisao prije dva mjeseca i danas raskinuo ugovor :D
Nije istina.
Potpisao je ugovor na dva mjeseca, bio standardan ova dva mjeseca, ali nije produžio jer nisu imali para da ga plaćaju.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 06 jan 2014, 22:11

ceze je napisao/la:
Bihac96 je napisao/la: Potpisao prije dva mjeseca i danas raskinuo ugovor :D
Nije istina.
Potpisao je ugovor na dva mjeseca, bio standardan ova dva mjeseca, ali nije produžio jer nisu imali para da ga plaćaju.
Dosao kao zamjena za jednog igraca koji je bio povrijedjen i taj se oporavio,trener rekao da bi ga volio zadrzat ali za te pare sto bi njega zadrzali zele iskoristit za dovodjenje igraca na drugim pozicijama.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 06 jan 2014, 22:13

Uglavnom nije raskinuo ugovor, nego mu je istekao.
Drastična razlika.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 06 jan 2014, 22:15

cuj potpiso ugovor na 2 mjeseca :lol: :lol: i ovo da cujem majko moja

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 06 jan 2014, 22:17

harishp je napisao/la:
Vas par hadalja nece zvati jer je logicno da svirate qur... ovaj drugu stranu LP ija.
A znam :(( Hebiga isceprkase odnekle fotku, kako oblacim dres ELF-a pa me odmah proglasise nedovoljnim patriotom
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 06 jan 2014, 22:21

Kad se za koji mjesec pojavi neki Dario, Amar, Ivan ...itd. ima da Saletic pređe u drugi plan, pa ce taj neki biti ono sto je Saletic "igrac od kojeg zavisimo". Brzo cete ga zaboraviti, a i ne znate ga nesto, mada ima ovih hrabrih sto kazu da prate svicarsku ligu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 06 jan 2014, 22:23

St Johnstone boss Tommy Wright says he won’t extend Sanel Jahic’s short-term contract with the club.

The Bosnian defender joined the McDiarmid Park side at the end of October following an injury to Steven Anderson.

The 31-year-old centre back made six appearances during his time in Perth with two of those games coming from the bench.

And with his contract expiring, Wright has confirmed he will not be keeping the player in Scotland.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 jan 2014, 22:24

TMovac je napisao/la:
harishp je napisao/la:
A znam :(( Hebiga isceprkase odnekle fotku, kako oblacim dres ELF-a pa me odmah proglasise nedovoljnim patriotom
Ali posto se od toga naravno nista nije desilo.mogu te samo proglasiti dovoljnim antitalentom.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 06 jan 2014, 22:38

harishp je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Ali posto se od toga naravno nista nije desilo.mogu te samo proglasiti dovoljnim antitalentom.
Kako si tako siguran?

@ Elegant

Ne mora niko pratiti Svicarsku ligu, dovoljno je da prati nase igrace. Pogotovo one koji vec imaju ili bi u skorijoj buducnosti mogli imati kvalitet za neku od Selekcija BiH. Ja cu uvijek radije pogledati utakmicu ( osim ako Zeljo ne igra u tom terminu) gdje igra neki nas igrac, nego neki veliki derbi.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 06 jan 2014, 22:44

TMovac je napisao/la:@ Elegant
Ne mora niko pratiti Svicarsku ligu, dovoljno je da prati nase igrace. Pogotovo one koji vec imaju ili bi u skorijoj buducnosti mogli imati kvalitet za neku od Selekcija BiH. Ja cu uvijek radije pogledati utakmicu ( osim ako Zeljo ne igra u tom terminu) gdje igra neki nas igrac, nego neki veliki derbi.
Daj molim te vecina njih donosi sudove na osnovu youtube snimaka "best off", a hajde da pogledaju par utakmica pa da nesto kazu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 jan 2014, 22:45

Rockefeller je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Koji su to?
-mlad
-Sušić ga poznaje
-ima od koga da uči
-rastao je u standardovoj akademiji

Salatić
-star
-Sušić a i mi ga ne poznajemo
-nema ni od koga da uči, a nema ni vremena
-otišao je na Kipar, u Omoniu, al' se brže vratio nego što je došao
Tino:
- nije zadnji vezni
- nema još sve naše papire
- neiskusan za poziciju zadnjeg veznog
- ne igra u kvalitetnoj ligi
- nije najbolji igrač u svom klubu na poziciji zadnjeg veznog, a kamoli u čitavoj ligi
- Pape mu je amidža, pa i da dobije poziv zbog kvaliteta nekog naš narod bi to pripisivao čisto rodbinskim vezama.
Nije za reprezentaciju

Salatić:
- prirodna pozicija mu je zadnji vezni
- najbolji zadnji vezni Švicarske lige
- najplaćeniji igrač Grasshoppersa
- sa 28 godina iskusan
- u istoj situaciji sa papirima kao i Tino
- ono što je najbitnije igrač koji razbija protivničke napade, borac, oštar u duelima, baš ono što je potrebno našoj reprezentaciji trenutno.
Kada bi dobio poziv velike šanse su da bi bio u prvom sastavu.

Ali ja iskreno ga ne bih volio vidjeti u reprezentaciji zbog svih izjava koje su se vezale za njega, pa bile one istina ili ne. Za mene bi idealan izbor bio Muhamed Bešić.
DRUG NEBI TI PUNCA

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 06 jan 2014, 22:49

Ja mislio da je igrac sa 28 godina u najboljim igrackim godinama, ali eto sada saznadoh da je star.
Trebalo bi se igrati do neke 25, maksimalno 26 godine, i kraj.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 06 jan 2014, 22:51

Najvise me nervira kad pricate o nekim igracima, a glavu smijem dat' da ih nikad niste pogledali u njihovim ekipama.

Saletic, Susic, Hadzic, Besic, Prcic... Od njih cetvorice, jedino sam Susica vise puta gledao, Saletica svega par puta, gledajuci starijeg Hajrovica, ali tad i nisam toliko obracao paznje na Veru, jer nije uopste bilo price o njemu.

Susic, po mom misljenju, jos uvijek ne zasluzuje da se nadje na spisku za SP. Prvo sto nije dovoljno kvalitetan, a drugo sto nam takav profil igraca uopste ne treba. Mada, ja sam nekako poprilicno uvjeren da ce on ici u Brazil, razlog je vjerovatno svima poznat. I to mislim da ce uzeti generalovo mjesto.
Saletica sam gledao 4-5 puta, ima on to sto nama treba, dosta je stabilan na toj poziciji zadnjeg veznog, uliva neku sigurnost. Bez obzira sta ovdje patriote pricale, ja sam za to da se on isproba, pa cemo vidjeti njegove kvalitete, ne mozemo nista izgubiti. Iako, nekako mislim da njega Susic "ne mirise", mada su to samo neka moja vidjenja.
Hadzica i Besica nisam nikad gledao u njihovim ekipama, ali sam za to da se i oni isprobaju. Od ovog iz Austrije ne ocekujem nista posebno (ne vjerujem bas da bi on mogao popuniti tu deficitarnu poziciju u prvih 11, ali mozda moze biti neka kvalitetna zamjena), ali od Muhameda svakako! Na osnovu onoga sto je on pokazao jos kao 18-godisnjak u dresu reprezentacije i na osnovu svih priznanja koja dobija igrajuci u Madjarskoj (iako, kazem, nisam ga gledao, ali vjeruj da ta priznanja nisu bez pokrica), mislim da je sposoban popuniti tu poziciju DMF-a. Ja iskreno ne vjerujem da ce ga Safet povesti sa sobom, jedino ako ne bude nekih jacih pritisaka na njega, sto od strane medija, sto od nekih uvazenijih imena u NS.
Prcic nije taj profil igraca koji je prijeko potreban, ali sam za to da se on vodi na SP, a ne samo da se isprobava. Mislim da nam je potreban jedan igrac koji pokriva vecinu pozicija na sredini, koji sve vise ima sigurno mjesto prvotimca u ekipi koja igra u elitnom drustvu francuske prve lige. Ne vidim zasto bi prednost nad Sanjinom imali Ibricic, Kvrzic, Stevanovic i mnogi drugi...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

SalePD
Kontakt:

Post Postao/la SalePD » 06 jan 2014, 22:56

Greivis je napisao/la:Ja mislio da je igrac sa 28 godina u najboljim igrackim godinama, ali eto sada saznadoh da je star.
Ma pusti neznalice, oni misle da je igrač star čim pređe 26 godina. Ja znam da se oduvijek govorilo, a i mnogi stručni ljudi to kažu, da su najbolje godine kod nogometaša od 26 do 31 godine, a često taj vrhunac traje i duže. Nogometaši koji imaju 26 ili više godina su neuporedivo fizički zreliji od onih koji imaju 19, 20, 21...
RŠD Velež

Marijan Beneš

Stop nacional-šovinizmu!

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 06 jan 2014, 22:59

SalePD je napisao/la:
Greivis je napisao/la:Ja mislio da je igrac sa 28 godina u najboljim igrackim godinama, ali eto sada saznadoh da je star.
Ma pusti neznalice, oni misle da je igrač star čim pređe 26 godina. Ja znam da se oduvijek govorilo, a i mnogi stručni ljudi to kažu, da su najbolje godine kod nogometaša od 26 do 31 godine, a često taj vrhunac traje i duže. Nogometaši koji imaju 26 ili više godina su neuporedivo fizički zreliji od onih koji imaju 19, 20, 21...
Ma svakako je i nebitno, zvao ga Susic ili ne. Pozvao je Hajrovica pa mu deset minuta po utakmici daje.
I na svjetskom ce igrati i Misimovic i dva napadaca. Neki jednostavno ne uce.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983 i 33 gosta.