U losoj sam seriji posljednjih dana, nema boljeg nacina da je prekinem nego sa tenisom, tako da
Cilic - Struff +3,5 1 1,65
Nakon suzpensije Marin je zeljan dokazivanja, trener mu je legendarni Goran Ivanisevic i ono na cemu je Goran najvise radio sa Cilicem je servis, podloga je brza, Marin odlicno servira i ne bi trebao izgubiti svoj servis, a ubijedjen sam da ce najmanje po jednom u setu uzeti brejk Struff-u
Dolgopolov - Vasselin+4,5 2 1,55
U medjusobnim duelima Vasselin vodi sa 3:0, igra odlicno u dobroj je formi i mislim da ce pobijediti Dolgopolova, ali da previse ne rizukujem, odigrao sam kontrahendikep koji bi morao proci..
Tomic - M.Grannolers 1 1,45
Tomic nije teniser na kojeg se preporucljivo kladiti, ali ipak situacija kao i kvota su me privukle da odigram na njega..Tomic u Sidneyu brani trofej, igra na domacem terenu, publika je tu za njega, brani ogroman broj bodova i koliko god da on bio cudan i nepredvidljiv za kladjenje, sigurno je da ne smije sebi dozvoliti luksuz da ispadne u prvom kolu na domacem terenu od tenisera kojem ovo i nije bas omiljena podloga..
Baghdatis - Johnson 1 1,45
Kao i za Tomica, isto vazi i za Marcosa, igrac koji nije preporucljiv za kladjenje, ali jednostavno veceras sam morao odigrati na njega..Ispao je iz 100 najboljih i u prvom kolu turnira u Aucklandu igra protiv luckyluzera Johsona koji nije mogao proci kvalifikacije, nego je u drugom kolu kvalifikacija ispao od Klahn-a i samo zahvaljujuci otkazima, uspio je u glavni zdrijeb turnira.. Ako Kipranjin ne moze pobijediti Johsona, nek slobodno pocne razmisljati o penziji..
Radwanska - Mattek 1 1,15
Za ovaj par nije potrebno nego posebno objasnjenje, rutinska pobjeda Radwanske..
Ukupna kvota 6,18
Ako neko isprati nek nam je sa srecom