NHL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Re: NHL
Sharpi ubi u zadnje vrijeme. Opet hattrick. Ako ga Kanada ne zovne, zajebat ce se. Igra odlicno. Keith isto tako hattrick, ali u asistencijama. Odbrambeni igrac, a jedan od najboljih asistenata lige. Isto Kanadjan.
Postovanje treba zaraditi.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Sharp igra za kanadu sigurno..cak sto vise prica se da ce startati...
Ma imamo strasan napad majkemi...mislim da nas tesko ko moze u seriji uzeti u playoffu..ova regularna sezona ok ali playoff je nas uvjeren sam
Ma imamo strasan napad majkemi...mislim da nas tesko ko moze u seriji uzeti u playoffu..ova regularna sezona ok ali playoff je nas uvjeren sam
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Keith ponovo 3 asistencije I Sharp tri komada uvali...a Keitha sta radi ubi lik sa asistencijama
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Momci ne znam gdje da pitem pa cu ovdje 
Zna li neko koliko su para karte za hokej sada u petak i nedelju sto se igra u Zetri ?
Ono sto Olimpija igra

Zna li neko koliko su para karte za hokej sada u petak i nedelju sto se igra u Zetri ?
Ono sto Olimpija igra

5 KM su najavili.Velika potražnja kako sam čuo pa mi valja na vrijeme obezbjeditiarelinho je napisao/la:Momci ne znam gdje da pitem pa cu ovdje
Ono sto Olimpija igra

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
A znas li gdje ima uzeti?S-Y-L-A-R je napisao/la:5 KM su najavili.Velika potražnja kako sam čuo pa mi valja na vrijeme obezbjeditiarelinho je napisao/la:Momci ne znam gdje da pitem pa cu ovdje
Ono sto Olimpija igra
Znam da ima na kupikartu a prodajna mjesta za Sarajevo ne znam.Ovdje u Zenici ima u nekoj agenciji(tako piše) pa ću ja otići sutra da to provjerim i uzmem ako bude.
41.21.1.
1:1 nakon prve trecina kontra blue jacketsa...nash strijelac. dobra igra, previse sansi promasenih, oni sretno zabili i eto..vjerujem da rangersi ce ih razbit u nastavku utakmice, tako mi djeluju
.

RIP CITY!
izašli rosteri za Sochi
moji finci sa ubitacno dobrim napadom i super sigurnim golmanima
golmani rask, niemi i lehtonen
a golove ce zabijati stara garda na celu sa selaneom, koivuom, jokinenima, uz ove mladje tipa granlund, barkov, filpula, a tu su i zvijezde iz evrope leon komarov, anti philstrom i petri kontiola
odbranu ce predvoditi legendarni kimo timonen
na zadnje 4 ZOI finci uzeli 3 medalje, dvije bronce i srebro iz torina, eh vrijeme je za zlato
http://www.nhl.com/ice/blogpost.htm?id= ... pid=nhl-fb
tu imate sve rostere
moji finci sa ubitacno dobrim napadom i super sigurnim golmanima

golmani rask, niemi i lehtonen
a golove ce zabijati stara garda na celu sa selaneom, koivuom, jokinenima, uz ove mladje tipa granlund, barkov, filpula, a tu su i zvijezde iz evrope leon komarov, anti philstrom i petri kontiola
odbranu ce predvoditi legendarni kimo timonen
na zadnje 4 ZOI finci uzeli 3 medalje, dvije bronce i srebro iz torina, eh vrijeme je za zlato

http://www.nhl.com/ice/blogpost.htm?id= ... pid=nhl-fb
tu imate sve rostere
nema potpisa
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Kakve golmane Finska ima strasno....jos da je Rinne zdrav I ovaj mali u Hawksima je dosta dobar..
Canada ima ekipu tacno I druga ekipa bi im se borila za medalju.
Gledaj samo koliko dobrih igraca nije pozvano u ekipu..pruje svega Seabrook iz Hawksa a osvojio je jednom medalju sa Canadom ...onda,Joe Thornton , Martin ST Louis, Giroux koji ima 255 poena u zadnjih 249 utakmica impresivno..Zatim Dan Boyle,Taylor Hall ... pa jednostavno ne znam sta bih rekao.tesko ce ih ko uzeti mislim Canadu
Gledaj samo koliko dobrih igraca nije pozvano u ekipu..pruje svega Seabrook iz Hawksa a osvojio je jednom medalju sa Canadom ...onda,Joe Thornton , Martin ST Louis, Giroux koji ima 255 poena u zadnjih 249 utakmica impresivno..Zatim Dan Boyle,Taylor Hall ... pa jednostavno ne znam sta bih rekao.tesko ce ih ko uzeti mislim Canadu
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
rasturanje hawksa, ali ja ovu ekipu nikako ne razumijem. tolike oscilacije u igri.. 

RIP CITY!
to isto se pričalo i '88 pa svi znamo kako je završilo ... ne zna se to nikada, dok god se igra samo jedna tekma sve je moguće, pogotovo u hokejuSaltCityAttack je napisao/la:Kakve golmane Finska ima strasno....jos da je Rinne zdrav I ovaj mali u Hawksima je dosta dobar..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kod njih problem može biti samo ta hemija u ekipi, jer je tu previše zvijezda, sve velika imena, sad treba to uklopiti, naravno da su miljama ispred drugih talentom, što ne čudi jer je hokej religija za Kanađane
Po meni jedino su još trebali MSL-a ubaciti, jer lik bukvalno nosi Tampu (uz Bishopa) cijelo vrijeme od povrede Stamkosa, prošle sezone naviše poena u ligi
Od klubova najviše reprezentativca daju Hawksi, Bluzeri i Wingsi po 10
Ja ću kao i inače biti uz Amere, priželjkujemo još jedno Čudo na ledu

Po meni jedino su još trebali MSL-a ubaciti, jer lik bukvalno nosi Tampu (uz Bishopa) cijelo vrijeme od povrede Stamkosa, prošle sezone naviše poena u ligi

Od klubova najviše reprezentativca daju Hawksi, Bluzeri i Wingsi po 10

Ja ću kao i inače biti uz Amere, priželjkujemo još jedno Čudo na ledu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
OK, ja ću onda biti za Ruse
edit: sorry, neću, zaboravio sam da su oni domaćini, biću za češke očajnike ... čuj Jagr

edit: sorry, neću, zaboravio sam da su oni domaćini, biću za češke očajnike ... čuj Jagr

- SheldonCooper
- Kontakt:
Meni će ovi Dallas Starsi ovijek biti ekipa Mika Modana
Nadam se da ćemo u PO imati dosta aktivniju temu.
Rangersi igraju dosta bolje u PP situacijama (večeras 1/3, protiv Hawksa 1/2, Blue J. 2/6...) do skora nisu mogli gola dati u PP ni pomoću trikova.
Neće gol Stepana al nikako, ne sjećam se kad je zabio zadnji a imao je čistih prilika, večeras dvije i ništica.
Edit: Kakva golčina Nasha, u padu... majstorija za 3:2

Rangersi igraju dosta bolje u PP situacijama (večeras 1/3, protiv Hawksa 1/2, Blue J. 2/6...) do skora nisu mogli gola dati u PP ni pomoću trikova.
Neće gol Stepana al nikako, ne sjećam se kad je zabio zadnji a imao je čistih prilika, večeras dvije i ništica.
Edit: Kakva golčina Nasha, u padu... majstorija za 3:2
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Noel dobio nogu u Jetsima (nakon 5 poraza u nizu), a mijenja ga Paul Maurice.
Moji Bruinsi se vraćaju kući nakon road tripa po Zapadu, gdje smo dobili Sharkse i izgubili dvije prije toga, a sutra u TD stižu Leafsi
U tim su se vratili Thornton i Eriksson, što je odlično, jer smo bili destkovani povredama
Inače Miller se zagrijava za Sochi
[youtube][/youtube]
Moji Bruinsi se vraćaju kući nakon road tripa po Zapadu, gdje smo dobili Sharkse i izgubili dvije prije toga, a sutra u TD stižu Leafsi

U tim su se vratili Thornton i Eriksson, što je odlično, jer smo bili destkovani povredama

Inače Miller se zagrijava za Sochi

[youtube][/youtube]
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.