Mirza Teletović
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
Re: Mirza Teletović
Antiću je izgleda suđeno da gleda kako Mirza rešeta.
Svaka čast, majstore, nakon tri iscurjele trice, stisnuti petlju i opaliti za pobjedu.
Svaka čast, majstore, nakon tri iscurjele trice, stisnuti petlju i opaliti za pobjedu.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
- skyisthelimit
(Y)KK_Bosna je napisao/la:poogdice on za pobjedu.
ili joe
Uh kakva utakmica. Od poprilicno loseg prvog poluvremena, do igraca utakmice i pogodjenog suta za pobjedu. Na kraju 16 poena uz ukupan sut od 50%, a za 3 iznad 40%. Jos one 3 sto su bukvalno izasle iz kosa
Eto Mirza sta mi uradi sad ne mogu spavat 
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
On je takav igrac. promasit ce 10 lopti i 11-u ce sutat kao da je prva. To je FEAZRAlevat je napisao/la:Antiću je izgleda suđeno da gleda kako Mirza rešeta.
- firefirefirely
- Kontakt:
Pa i nije bila gotova, ali etodenisov je napisao/la:Mirza Teletovic
Mirza, I'm sorry I ever doubted you. But that was a bad foul on Antic. sta mu ima spominjat onaj los faul nad anticem kad je bila vec gotova tekma
GRADE : A
Utakmica protiv GSW-a ce biti 3 pt natjecanje
Kad ovako odigra dobru tekmu oduzi se dok dođe sljedeca
Kad ovako odigra dobru tekmu oduzi se dok dođe sljedeca
Kad je sledeca
Sent from my ST21i using Tapatalk 2
-
lucif3R666
- Kontakt:
Like if you think Teletovic should win 6th man of the year
Mirza Teletovic must play...such a good player with low minutes ...
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
U srijedu !Zodiac je napisao/la:Kad je sledeca
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
- firefirefirely
- Kontakt:
Uuu valja cuvat Lee-a.. mozda neka sreca sto ce GSWu bit back-to-back
-
lucif3R666
- Kontakt:
I think its safe to say that Teletovic is our best player....This guy is a monster and a sniperlucif3R666 je napisao/la:Like if you think Teletovic should win 6th man of the year
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Pametan je Kidd, nece MT startat da ga licne ne ubiju nego ce uci kao veceras.firefirefirely je napisao/la:Uuu valja cuvat Lee-a.. mozda neka sreca sto ce GSWu bit back-to-back
Ne znam, milina ga je gledati. Kako je prije bojazljivo suteve uzim'o to je bilo presmijesno, a sada puca od samopouzdanja i nakon 2 promasene uze kljucni sut i hladno rijesi tekmu
već mogu zamislit' Kuzmića na klupi GSW dok aplaudira na Mirzine majstorluke
ne gine mu 10 tekmi odsustva zbog "privatnih" razloga

Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Gledo sam samo zadnju cetvrtinu i cini mi se da je MT malo izgubljen u odbrani ne previse , ali tacno mi se cini da se izgubi na koju sekundu sto nekad iskoriste bas kao i onu tricu pred kraj sto su zabili. Sve u svemu vrlo dobar veceras i zasluzeno igrac utakmice...jos da su usle neke sto su bukvalno iscurile da predje vise 20 bilo bi haos
Mislim da je NBA karijera tek pred njim i da ce ostavit dobar trag
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Mirza je skupio vec veceras vise minuta (500) u tekucoj sezoni, nego prosle sezone ukupno (499) 
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Desi se, al cesto i zbog toga sto pokriva ispadanja drugih u odbrani, odbrambeno su Netsi opcenito los tim. I ove sezone je Mirza ipak mnogo uznapredovao u tom segmentu. Sve u svemu nisu oni njega doveli da igra odbranu, vec da radi ovo sto je nocas radioRizzla je napisao/la:Gledo sam samo zadnju cetvrtinu i cini mi se da je MT malo izgubljen u odbrani ne previse , ali tacno mi se cini da se izgubi na koju sekundu sto nekad iskoriste bas kao i onu tricu pred kraj sto su zabili. Sve u svemu vrlo dobar veceras i zasluzeno igrac utakmice...jos da su usle neke sto su bukvalno iscurile da predje vise 20 bilo bi haosMislim da je NBA karijera tek pred njim i da ce ostavit dobar trag
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.