FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DzoleZeljo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DzoleZeljo » 07 jan 2014, 01:13

Pa **** ga, fakat ste mi nejasni. Uredu, frajer ulozio lovu, ali te pola love ode na akademiju, pola na dugove. Kakva crna mega pojacanja?

Prvo treba da ovi vasi pokazu da znaju raspolagati sa kapitalom, da bi se steklo povjerenje, pa tek onda ocekujte neka malo zvucnija imena..

Sasvim je logicno da svako ima malo svog tala, da pokusa sta zaraditi. Jucer je bio Irfan, danas je Ibrakovic, sutra je Musemic. Svag ce nekog svog igraca da gura..
Ulostalom, ne znam sta toliko kenjate o frajeru a niste ni vidjele sta zna i umije...

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 07 jan 2014, 01:20

Pusti se ti nas. Nije mi ni cudo da ga Kemo nije vama ponudio. Iz Alepa na Grbavicu... sa konja na magarca

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 07 jan 2014, 01:21

aleksandar_veliki je napisao/la:A, inace se fakat misli da Ibrakovic dovodi pojacanja, onako kako je njemu cejf, bez bilo kakvog miga ovih malo vecih, ili se samo zaj...
A čovjeka ni vidjeli nisu. Da je Nigerijac već bio bio JJ Okocha.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 jan 2014, 01:23

lafomamone je napisao/la:Pusti se ti nas. Nije mi ni cudo da ga Kemo nije vama ponudio. Iz Alepa na Grbavicu... sa konja na magarca
Na drugim temama glumiš neku finoću a ovdje fol zayeban. Budi isti na svakoj temi ne budi sisa
DRUG NEBI TI PUNCA

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 07 jan 2014, 01:26

aleksandar_veliki je napisao/la:A, inace se fakat misli da Ibrakovic dovodi pojacanja, onako kako je njemu cejf, bez bilo kakvog miga ovih malo vecih, ili se samo zaj...
U jednu ruku. On i Dino rade na tome zajedno. Samo sto Abdulah pregovara sa igracima/menadzerima. I normalno njemu se obracaju menadzeri kad hoce da uvale igraca.

Tako da je on nekako zaduzen za dovodjenje. Mislim veliko ime se samo prepozna. Ali sto bi englezi rekli on je closer on treba da uvjeri igraca ili njega treba da uvjere menadzeri.

Ma ko god dodje sa strane da nije iz nase lige bice ako nista fizicki spremniji. I ovi nasi sto odu vani pa se ekspresno vrate vrate se fizicki jaci iako se nisu naigrali jer vani je sve profesionalnije i urednije.

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 07 jan 2014, 01:27

bagrcavi je napisao/la:
lafomamone je napisao/la:Pusti se ti nas. Nije mi ni cudo da ga Kemo nije vama ponudio. Iz Alepa na Grbavicu... sa konja na magarca
Na drugim temama glumiš neku finoću a ovdje fol zayeban. Budi isti na svakoj temi ne budi sisa
Ovo je tema vezana za moj klub i ne glumim finocu, kad se zahebavam zahebavam se, kada nesto ozbiljno pitam ljubazno zamolim za odgovor. Ja ne dolazim kod vas da provociram. Sta ti nije jasno?

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 07 jan 2014, 01:29

lafomamone je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
Ovo je tema vezana za moj klub i ne glumim finocu, kad se zahebavam zahebavam se, kada nesto ozbiljno pitam ljubazno zamolim za odgovor. Ja ne dolazim kod vas da provociram. Sta ti nije jasno?
Znas sta je tvoje? Tvoje je ono sto kupis i kuci u kesi poneses iz granapa. Eh to je tvoje. Nemoj patente na javne stvari stavljati.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 jan 2014, 01:30

lafomamone je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
:lol: šta te trese niko te nije provociro
DRUG NEBI TI PUNCA

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 07 jan 2014, 01:51

Znas sta je tvoje? Tvoje je ono sto kupis i kuci u kesi poneses iz granapa. Eh to je tvoje. Nemoj patente na javne stvari stavljati.
Nemam sta s tobom raspravljati, ja da ovdje upola toliki kvarnjak kao ti sto puta bih popio ban. Medjutim s obzirom da si u povlastenom polozaju ne obacaj mi se niti mi repliciraj, ako moze
Zadnja izmjena: lafomamone, dana/u 07 jan 2014, 09:40, ukupno mijenjano 1 put.

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 07 jan 2014, 03:20

Valjda će kakvo pojačanje biti , dosadilo ovo više čekati :lol: :lol: :lol:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 07 jan 2014, 08:14

Zastone je napisao/la:Valjda će kakvo pojačanje biti , dosadilo ovo više čekati :lol: :lol: :lol:
Ko čeka taj i dočeka ;)
SRETAN BROJ - 1725

budimo_realni
Kontakt:

Post Postao/la budimo_realni » 07 jan 2014, 08:31

Što bezze prdite za Sirijca. Vidjet cete sta covjek zna, a jos mlad. Prodat ce se iz Sarajeva za vece pare i brze nego i jedan nas igrac. I cuj kad si vidio Sirijca da uopce igra lopte, a kamoli da zna igrati. Pa svugdje ima "izroda". Iz nekih drzava isto imas jednog ili dva fudbalera koji su klasa i vise nikog npr. iz Armenije Mihtarjan je extra fudbaler i imas mozda jos jednog ili dva koji su nesto poznati i takvih primjera koliko hoces.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 07 jan 2014, 09:57

Ja licno sam ocekivao,da to pojacanje bude neko jace ime,i to iz vise razloga.Prvo ako imamo lovu a imamo, zasto malo vise ne uloziti, i dovesti provjerenog igraca(to je trazio i Jarni),vec radimo kao prije macak u vreci,pa ako potrefimo.Mislim da nemamo puno vremena,i ako pogrijesimo sa pojacanjima,to bi nas u borbi za titulu moglo skupo kostati.Imamo ljudi limitiranu ekipu,i jako su nam bitna 3-4 ekstra pojacanja,koja bi digla igru,i sa ovim sto imamo bi se necemu nadali,ovako Bogami tesko. :idea:
Ali eto imaju tu ljudi u Upravi,koji su placeni za to,i oni znaju sta rade.!

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 07 jan 2014, 10:13

Ne kontam na osnovu cega vi kukate? Pojma niko nema ni ko ce potpisati, a vec se popljuvalo sve oko tog igraca.
Ko je bio Nyema? Jel se culo za njega? Sumnjam. A realno je covjek kvaltetom odskakao od svih igraca u ligi.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

vincenttan
Kontakt:

Post Postao/la vincenttan » 07 jan 2014, 10:15

amypitar je napisao/la:Ja licno sam ocekivao,da to pojacanje bude neko jace ime,i to iz vise razloga.Prvo ako imamo lovu a imamo, zasto malo vise ne uloziti, i dovesti provjerenog igraca(to je trazio i Jarni),vec radimo kao prije macak u vreci,pa ako potrefimo.Mislim da nemamo puno vremena,i ako pogrijesimo sa pojacanjima,to bi nas u borbi za titulu moglo skupo kostati.Imamo ljudi limitiranu ekipu,i jako su nam bitna 3-4 ekstra pojacanja,koja bi digla igru,i sa ovim sto imamo bi se necemu nadali,ovako Bogami tesko. :idea:
malo zinula guza nam svima jel de
pa mi smo BEZ BIBLIJE I STOJCEVA IMALI UZ ZELJEZNICAR NAJJACU EKIPU, sad dodas ova dva igraca , i ovih par pojacanja, pa sta treba? hajd malo se uozbiljite, slali su nasi otvorene ponude VRHUNSKIm igracima la te **** ljudi u startu jer ne zele igrati u ligi gdje imas 3 normalnija terena i 16 livada

MaiBlajdri
Kontakt:

Post Postao/la MaiBlajdri » 07 jan 2014, 10:16

amypitar je napisao/la:Ja licno sam ocekivao,da to pojacanje bude neko jace ime,i to iz vise razloga.Prvo ako imamo lovu a imamo, zasto malo vise ne uloziti, i dovesti provjerenog igraca(to je trazio i Jarni),vec radimo kao prije macak u vreci,pa ako potrefimo.Mislim da nemamo puno vremena,i ako pogrijesimo sa pojacanjima,to bi nas u borbi za titulu moglo skupo kostati.Imamo ljudi limitiranu ekipu,i jako su nam bitna 3-4 ekstra pojacanja,koja bi digla igru,i sa ovim sto imamo bi se necemu nadali,ovako Bogami tesko. :idea:
Nofci su osnova, redovna placa i Jarni su dovoljni za uspjeh, vjeruj 100%. Jarni je vrhunski trener, a pogotovo je dobar u radu sa mladim igracima, zahtjevan je u disciplini, ako se prilagode na njegov nacin rada, moglo bi se i osvojiti nesto. Naravno da se puno pita i Zeljo, Osim vas moze slomiti tamo gdje se najmanje nadate, tu je Zeljo slozeniji, zna igrati na tofeje, a niste strpljivi, podrska je sada kljucna, puno ovisi o Zenici, mozda i sve, ako tamo ne uzmete, gubite trku vec u stratu. Puno laksi raspored ima Zeljeznicar, a i dva boda su prednost, psiholoska. Oni znaju da su prvi, to je vrlo znacajno.
...jako mi je žal, s tebe nigdar orginal...

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 07 jan 2014, 10:29

MaiBlajdri je napisao/la:Nofci su osnova, redovna placa i Jarni su dovoljni za uspjeh, vjeruj 100%. Jarni je vrhunski trener, a pogotovo je dobar u radu sa mladim igracima, zahtjevan je u disciplini, ako se prilagode na njegov nacin rada, moglo bi se i osvojiti nesto. Naravno da se puno pita i Zeljo, Osim vas moze slomiti tamo gdje se najmanje nadate, tu je Zeljo slozeniji, zna igrati na tofeje, a niste strpljivi, podrska je sada kljucna, puno ovisi o Zenici, mozda i sve, ako tamo ne uzmete, gubite trku vec u stratu. Puno laksi raspored ima Zeljeznicar, a i dva boda su prednost, psiholoska. Oni znaju da su prvi, to je vrlo znacajno.
Stvarno ne kontam na osnovu cega vi svi mislite da Zeljeznicar ima "puno laksi" raspored od nas?
Po tome sto im dolazimo mi i listica i zrinjski i celik ili?
Koja to ekipa moze racunati na 3 boda protiv nabrojanih?
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 07 jan 2014, 10:41

Hordas Doboj je napisao/la: Stvarno ne kontam na osnovu cega vi svi mislite da Zeljeznicar ima "puno laksi" raspored od nas?
FK Željezničar ;)
Ja te volim, volim Željo..

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 07 jan 2014, 10:45

gio10 je napisao/la:
Hordas Doboj je napisao/la: Stvarno ne kontam na osnovu cega vi svi mislite da Zeljeznicar ima "puno laksi" raspored od nas?
FK Željezničar ;)
Ma budite jednom u zivotu realni.
1946

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 07 jan 2014, 10:47

Ako mi nismo realni, jeste li vi onda?
Jeste li vi realni kad osvojite titulu u januaru odnosno julu? Jel to realnost?
Ajd malo bolje sagledaj stvari, Željo ide u goste da šamara "manje" ekipe a u bazu koja je bez poraza dolaze sve iole jače momčadi, i napišem da FKŽ može očekivati bodove iz tih utakmica i ti meni kažeš "da budemo realni" ? :lol:

Ali neću da spamam, nije tema Želje već Sarajeva, samo sam odgovorio momku ko može računati na bodove iz tih utakmica, bez ikakvog pokusaja provociranja ;)
Ja te volim, volim Željo..

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Tarapi i 32 gosta.