Fudbalska Reprezentacija Engleske
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Fudbalska Reprezentacija Engleske
Ma rano ih odpisujete.
Njih niko ne otpisuje, oni sami sebe svojim kvalitetom i zalaganjem to rade.... Definitivno mogu zahvaliti bozici Fortuni sto im je Kostariku udjelila pa nece biti 4.... Obicna drva i balvani sa par dobrih igraca i jednim klasnim Rooneyem....sonik24 je napisao/la:Ma rano ih odpisujete.
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Engleska je reprezentacija koju jednostavno moraš volit', ona izaziva toliko ispoljavanje frustracija kod nekih ljudi da je pravo zadovoljstvo čitati to
-
BigBigBang
- Kontakt:
Dobili su grupu sa historijski gledano dvije mnogo uspjesnije fudbalske nacije koje i u sadasnjosti imaju daleko jace rezultate od Engleza koji ce ponovo na krilima istrosenih magova Gerarda i Lamparda (koji kad su bili na vrhuncu meda nisu mogli protiv najboljih) pokusati nesto da napravi. Meni su Englezi draga fudbalska nacija i ja bi volio da oni igraju ko Svabe ali treba biti realan njih moderni fudbal jede, njihove skole su zastarjele. Italijani nisu nesto moderni ali oni ce se uvijek na taktiku i srecu provuci to je dio njih. Ne znam na cemu bi navijac Engleske zasnivao optimizam, sve je moguce ali realno ja vec vidim Suareza i Cavanija kako ih buse dok kreativni GErard i Lampard dugim loptama traze Rickya Lamberta 
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Sto ih englezi ne bi uzeli u vezi sa Wilsirom, Gerardom, jednim defanzivnijim trkacem pa i Runijem koji bi se vracao i zapocinjao akcije ( onako kako to radi u Unitedu ) ? Urugvaj je jak u napadu, sredina im je poprilicno losa. Uzmes im sredinu odsjekao si Suareza i Cavanija. Tu trebaju traziti sansu.
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
- Centre forward
- Kontakt:
Majstor Gerrard ozbiljnije stvari sa repkom nije mog'o da napravi ni sa 25, ne moRe vala ni sad da se ganja sa mladićima u ovim godinama .Rooney u repki nikad nije bio na nekom specijalnom nivou, Vilšir je smijurija od igrača, on će vjerovatno SP provesti u nekom domu zravlja uz Goldstar televizor. Al' ima Velbek, on je nada u bolji rezultatKorinov je napisao/la:Sto ih englezi ne bi uzeli u vezi sa Wilsirom, Gerardom, jednim defanzivnijim trkacem pa i Runijem koji bi se vracao i zapocinjao akcije ( onako kako to radi u Unitedu ) ? Urugvaj je jak u napadu, sredina im je poprilicno losa. Uzmes im sredinu odsjekao si Suareza i Cavanija. Tu trebaju traziti sansu.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Eto nema niko da valja prema tvom misljenju. Ono par Engleza sto igra u top klubovima su panjevi
Rooney prosjecan igrac..
Jedan od najboljih lb Evrope Baines, je u rangu sa Denisom Aogom, etc. Ovoj reprezentaciji treba strucni stab, koji ce na celu biti duze od 2 godine, te i ostati nakon pocetnog neuspjeha, jer treba odredjene stvari u pristupu igri za repku rascistit, te one takticke, naravno.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Kome ti nešto objašnjavaš...trxel je napisao/la:Eto nema niko da valja prema tvom misljenju. Ono par Engleza sto igra u top klubovima su panjeviRooney prosjecan igrac..
Jedan od najboljih lb Evrope Baines, je u rangu sa Denisom Aogom, etc. Ovoj reprezentaciji treba strucni stab, koji ce na celu biti duze od 2 godine, te i ostati nakon pocetnog neuspjeha, jer treba odredjene stvari u pristupu igri za repku rascistit, te one takticke, naravno.
Izgleda, djaba sve...
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Kobasice ne znaju razmisljati.
Englezi nisu nesto jaki, ali ni toliko slabi.
Englezi nisu nesto jaki, ali ni toliko slabi.
Celik!3,2,2.
Hart
Walker,Cahill,Terry,Baines
Gerrard Lampard
Walcott Wilshire Milner
Rooney
Vjerojatno će to nekako ovako izgledatna prvenstvu...Moje mišljenje.
Walker,Cahill,Terry,Baines
Gerrard Lampard
Walcott Wilshire Milner
Rooney
Vjerojatno će to nekako ovako izgledatna prvenstvu...Moje mišljenje.
.............Hart.........
Walker....Jones....Cahil....Baines
Walcot..W-Prowse..Gerrard..Lallana
........Rooney....Sturridge
Klupa: Lampard, Welbeck, Carrick, Shaw, Smalling, Wilshere, Barkley, Defoe...
Evo sastav koji je po meni konkurentan za utakmice sa Urugvajem i Italijom. Barkley bi vrlo lahko mogao biti zvjezda turnira. U ovoj formaciji mogao bi igrati ispod Rooneya.
Walker....Jones....Cahil....Baines
Walcot..W-Prowse..Gerrard..Lallana
........Rooney....Sturridge
Klupa: Lampard, Welbeck, Carrick, Shaw, Smalling, Wilshere, Barkley, Defoe...
Evo sastav koji je po meni konkurentan za utakmice sa Urugvajem i Italijom. Barkley bi vrlo lahko mogao biti zvjezda turnira. U ovoj formaciji mogao bi igrati ispod Rooneya.
Šteta zbog Walcottove povrede. Baš šteta - bilo ga je krenulo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Vrati se, u 5 utakmica toliko golova postigne i ovakva ga povreda zadesi!?!?!?
Veliki hendikep za Arsenal ali i reprezentaciju bez njega na Mundijalu!
Veliki hendikep za Arsenal ali i reprezentaciju bez njega na Mundijalu!
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Neka, Sterling je tu 
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Naravno, te Young i Milner.. 
- frankqqqqq
- Kontakt:
Theo je strašno koristan igrač ali nema sreće.. Vidjet kako će Oxlade sad uć, imaju Lennona, Townsenda može se lagano zakrpit ta pozicija, samo je problem što ni jedan od njih nije u formi.
Milner je najbolji engleski krilo.
Hart
Micah - Lescott - Cahill - Cole
Milner - Gerrard - Lampard - Lallana
Shrek - Sturridge
Hart
Micah - Lescott - Cahill - Cole
Milner - Gerrard - Lampard - Lallana
Shrek - Sturridge
I would rather kick my daughter out of the house then let her go and support Manchester United.” - Noel Gallagher
Champions of England.
Champions of England.
Trebao bi Woy i Croucha pozvati, igrac ima specificnih kvaliteta.. 
Bainesa umjesto Colea.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.