1:03 -- Mirza govori 'J*** vam majku' hahahahaFk_zeljo_1921 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Mirza Teletović
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
Re: Mirza Teletović
shandrlike-tandrlike
Kako je lijepo kad ti dan započne sa ovim videomFk_zeljo_1921 je napisao/la:[youtube][/youtube]
🔵⚪
Nastavak odlicnih partija, tacno ti uljepsa jutro.
I u ovoj smetljarskoj ekipi, Mirza je nasao svoje mjesto. Svaka cast ljudino!
I u ovoj smetljarskoj ekipi, Mirza je nasao svoje mjesto. Svaka cast ljudino!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Samo ću napisati, neka se onaj Dzeko ugleda na ovog čovjeka!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
mirza igrac utakmice a neki opet dolaze traziti dlaku u jajetu 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Onaj osjećaj kad iz kreveta pravo pališ kompjuter i sportsport i vidiš tri članka o Mirzi i osmijeh mi ko planeta
Onda lagano prelaženje na ovaj forum i uživanje i smijanje uz komentare
NEPROCJENJIVO

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
ko te probudi ovako ranoVedad87 je napisao/la:Onaj osjećaj kad iz kreveta pravo pališ kompjuter i sportsport i vidiš tri članka o Mirzi i osmijeh mi ko planetaOnda lagano prelaženje na ovaj forum i uživanje i smijanje uz komentare
NEPROCJENJIVO
![]()
![]()
Izađite na balkone, pojedite šampinjone.
A naki majstori buše u stanu iznadbubreg je napisao/la:ko te probudi ovako ranoVedad87 je napisao/la:Onaj osjećaj kad iz kreveta pravo pališ kompjuter i sportsport i vidiš tri članka o Mirzi i osmijeh mi ko planetaOnda lagano prelaženje na ovaj forum i uživanje i smijanje uz komentare
NEPROCJENJIVO
![]()
![]()
![]()
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
*p!p!t@* je napisao/la:Mirza i Sarah, koja kombinacija![]()
Jel se ovo onaj majstor i jaran od Kolašinca javio opetbubreg je napisao/la:ko te probudi ovako ranoVedad87 je napisao/la:Onaj osjećaj kad iz kreveta pravo pališ kompjuter i sportsport i vidiš tri članka o Mirzi i osmijeh mi ko planetaOnda lagano prelaženje na ovaj forum i uživanje i smijanje uz komentare
NEPROCJENJIVO
![]()
![]()
![]()
Mirza svaka čast, ti si ponos države
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
- Consigliere
- Kontakt:
ESPN
X factor: Teletovic (16 points on 6-for-12 shooting) was a nice spark off the bench for the Nets, doing most of his damage in the second half. He helped spread the floor, knocking down four 3-pointers including the dagger.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Konačno da pogodi važne poene za pobjedu.
Ovo bi mogla biti prekretnica. Protiv Warriorsa očekujem da ekipe pređu 200 poena, a Mirzi dajem dobre šanse da pređe magičnu cifru od 20 poena. Definitivno će biti najvažnije da ga šut krene, jer će biti rešetanja na obje strane. 
Zasluzio je da gledam svaku makar do kraja raspusta
Pa da one tri nisu iscurile onako hinjski imao bi 25 poena. Da su 2 ušle imao bi 22. Career high. Sinoć lego oko pola 5 i samo mi to u mislima majke mi. Al' hajde biće prilika, već u četvrtak ujutro nadam se. Vidimo se tad momčine.
Pa da one tri nisu iscurile onako hinjski imao bi 25 poena. Da su 2 ušle imao bi 22. Career high. Sinoć lego oko pola 5 i samo mi to u mislima majke mi. Al' hajde biće prilika, već u četvrtak ujutro nadam se. Vidimo se tad momčine.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nazalost sam sinocnji mec propustio ali mi je drago kad sam procitao da je Mirza ponovo briljirao i pokazao o kakvoj klasi se radi.
Kidd mu je poceo vjerovati ali to jos uvijek nije izrazeno. Tek kad nekoliko utakmica u nizu sastavi sa 30-ak minuta tek tad mozemo reci da je kupi trenera, ali o tom potom. Konkurencija je vrlo jaka i pokusava se svima napraviti mjesto u ekipi.
Cestitke Mirza, samo jako.
Kidd mu je poceo vjerovati ali to jos uvijek nije izrazeno. Tek kad nekoliko utakmica u nizu sastavi sa 30-ak minuta tek tad mozemo reci da je kupi trenera, ali o tom potom. Konkurencija je vrlo jaka i pokusava se svima napraviti mjesto u ekipi.
Cestitke Mirza, samo jako.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ista stvar.Vedad87 je napisao/la:Onaj osjećaj kad iz kreveta pravo pališ kompjuter i sportsport i vidiš tri članka o Mirzi i osmijeh mi ko planetaOnda lagano prelaženje na ovaj forum i uživanje i smijanje uz komentare
NEPROCJENJIVO
![]()
![]()
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
-
mulumbu1921
- Kontakt:
http://web.yesnetwork.com/media/video.j ... 292073&v=3" onclick="window.open(this.href);return false;
you know
you know
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Šta da ti pričam?
Jel srce ko džamija Nele?nele-BHF je napisao/la:Šta da ti pričam?
U takvim trenucima ja se tješim tako što sebi kažem, da nisam otišao ne bi Mirza zabio 16 poena. Ne bi nikako ni igrao. Pa eto i ti tako.AjsKjub je napisao/la:Ja dok gledam- Mirza 4 pts, odem se ukrpit- 16 pts.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.