Fudbal - England, Conference, North
20:45h Boston UTD - Workington
Tip: Boston UTD AH -1,5
Kvota: 2,2
Marathonbet
4/10
* Pobjeda Bostona sa 2 i više golova razlike.
Odmah da kažem da ovu tekmu igram u Dafabetu zbog obrtanja bonusa, ali nemaju -1,5 nego sam uzeo -1,25.
Dalje.
Kladionice još nisu saznale, tako da očekujem pad kvote zbog sljedećeg.
Prema zvaničnoj stranici, a i forumu navijača, gosti za ovu tekmu ne mogu da računaju na: Andrews Def. (15/0), Wilson Atack (21/1), Tinnion Midl. (16/2) i May Def (20/2) i još par manje bitnih igrača.
Što se tiče Bostona, za njih nema informacija o povredama, ali ima informacija da su doveli odličnog srednjaka Semple što mi govori da imaju ozbiljne namjere da se guraju do doigravanja.
Boston je sedmi sa 3 boda manje od mjesta koje vodi u doigravanje. Trenutno su u lošoj formi, 1-2-2 sa 9:8 gol razlikom, ali pobjeda nad Vauxhalom prije 3 dana od 5:2 mi govori da ej kriza iza njih.
Inače, kući jako dobro igraju 7-3-1 sa 24:13 gol razlikom.
Općenito, što se tiče Workingtona, oni su posljednji u svakom smislu.
U posljednjih 5 igrali su 0-1-4 sa 5:11 gol razlikom. Vani ukupno igraju 0-3-8 sa 6:23 gol razlikom.
Nalaze se na zadnjem mejstu sa 5 bodova ispod mjesta koje im znači ostanak u ligi.
H2H ne ide baš na ruku hendikepu koji igram.
Sveukupno, od 8 susreta u ligi, 6 puta je Boston dobio, jednom nerjeseno igrao ijednom izgubio na svom terenu.
Ovaj nerjeseni rezultat i poraz su bili prošle godine, ali tada je bila skroz drugačija situacija na tabeli i formi.
Sve u svemu, mislim da mogu da dobiju sa 2 i više golova razlike.
P.S. Ako se tekma ne odgodi zbog vremena.