Izet Hajrovic
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: Izet Hajrovic
Haman k'o da su kupili rooney-a il falcao-a, kakav docek za hajrovica 
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
-
aydin_galatasaray
- Kontakt:
Baci i ti neki komentar ajdineaydin_galatasaray je napisao/la:
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
ceze je napisao/la:Baci i ti neki komentar ajdineaydin_galatasaray je napisao/la:
Postao/la aydin_galatasaray dana 09 sep 2009, 11:41
hello hello bosnian friends,sorry to make you dissapointed but Turkey is gonna take this ,you will se inshaallah
Turkiye-Bosna Hersek 3-2
aydin_galatasaray dana 10 okt 2009, 22:49
Belgium-Turkey 2:0 hahahahahahah![]()
![]()
![]()
you are fucking stupid
![]()
yes we sucked,i agree ..so what?? your joy will not last that long!
sure,bosnians are our brothers but this is sport
Par godina kasnije..
aydin_galatasaray dana 16 okt 2013, 12:20
Ahh ludilo u Novom Pazaru,hvala vam bosnjaci Sandzaka <3
Izete sretno i da uspijes kako u Turskoj, tako i u reprezentaciji. Nisam bas bio nesto za ovaj prelaz, ocekivao sam neki transfer nakon SP u neki solidan klub u Italiji ili Njemackoj, ali mozda je ovo takticki i od Izeta. Mozda se nada da ce kroz dobre igre u Galati (ipak jaci klub od Grasshopper-a) dobiti vecu minutazu u reprezentaciji pa je zato to uradio sada? Mislim da ce kad tad Izet preuzeti standardno mjesto Misketa, dok ce Pjanicev posao biti da bude kreativac igre i da dijeli lopte kroz sredinu kao Miske.
Sto se tice Galatasaraya, nisam iskreno receno uopste upoznat sa igracima, ali ugleda da neko pise ovde da mu je Wesley Sneijder konkurencija, mislim da to nije bas tacno. Wesleyeva prirodna strana je lijeva, dok je Izetova desna, tako da ne vidim tu neki konflikt. Eh sad, kakvi su drugi, to ne znam, ali se nadam da ce izboriti mjesto u prvih 11 i da ce biti dobar. Izete sretno!
Sto se tice Galatasaraya, nisam iskreno receno uopste upoznat sa igracima, ali ugleda da neko pise ovde da mu je Wesley Sneijder konkurencija, mislim da to nije bas tacno. Wesleyeva prirodna strana je lijeva, dok je Izetova desna, tako da ne vidim tu neki konflikt. Eh sad, kakvi su drugi, to ne znam, ali se nadam da ce izboriti mjesto u prvih 11 i da ce biti dobar. Izete sretno!
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Turci su hadze neka prica ko sta hoce, a Istanbul je prica za sebe, dovoljno je reci najmnogoljudniji sheher na svijetu. Nesto kontam zamislite ovaj velicanstveni docek na aerodromu a ono Izo izlazi pred rulju sa salom Fenera ili Besiktasa hahaOmerbavarac je napisao/la:Ma ovi Turci su prefanaticni, nije ovo dobro nikako.![]()
Koja ce cast kad te navijaci docekaju na ovakav nacin.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
adc je napisao/la:Ali sretno mu u Turskoj, matici našoj.
Ne znam ko su ti 'nasi' al moja matica sigurno nije. Samo BiH.
shandrlike-tandrlike
-
Boskvalitet
- Kontakt:
Dobar Transfer, Sretno Izete...
Zna li ko sta mu je sa bratom ?
Zna li ko sta mu je sa bratom ?
Sretno Izo, da bude hairli
Ima tu i tamna strana medalje, dešavalo se u prošlosti da igrači mjesecima ne smiju izaći iz kuće i da ih policija prati na treninge. Kad loše igraju, navijači im vrlo transparentno stave na znanje da im se to ne sviđa, uglavnom prijetnjama degenekom i slično.Omerbavarac je napisao/la:Ma ovi Turci su prefanaticni, nije ovo dobro nikako.![]()
Koja ce cast kad te navijaci docekaju na ovakav nacin.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hajrovic,Hajrovic,Izet Hajrovic ooooo
Ovi Turci su nenormalni..kakvi su to fanatici
Sretno Zmaju..
Ovi Turci su nenormalni..kakvi su to fanatici
Sretno Zmaju..
moSa likCe
- Principatus
- Kontakt:
Tako da je Hajrovicu bolje da zapne.Virtu4l je napisao/la:Ima tu i tamna strana medalje, dešavalo se u prošlosti da igrači mjesecima ne smiju izaći iz kuće i da ih policija prati na treninge. Kad loše igraju, navijači im vrlo transparentno stave na znanje da im se to ne sviđa, uglavnom prijetnjama degenekom i slično.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ako se bude ponašao kao poslije Slovačke, mog'o bi on pod rotacijom na treningPrincipatus je napisao/la:Tako da je Hajrovicu bolje da zapne.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Principatus
- Kontakt:
Pa bas da vidimo kako ce se pokazati tamo. Moj frizer je Turcin i veliki navijac Galate. Koliko se puta zalio na Misketa...
Kaze lik se nece da pomjeri, a kad je valjalo protiv Turske igrati, onda je mogao. 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Principatus je napisao/la:Pa bas da vidimo kako ce se pokazati tamo. Moj frizer je Turcin i veliki navijac Galate. Koliko se puta zalio na Misketa...Kaze lik se nece da pomjeri, a kad je valjalo protiv Turske igrati, onda je mogao.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Romanista10
- Kontakt:
Sretno Izete !!!!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Još kad pukne fatihu na Turk Telekom Areni, ima da tek počne da gori sve 
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
- tyler durden
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
arane trnci,.veliki je ovo transfer za jednog naseg igraca.sve cestitke od srca.skroman je ovo momak koji je sve svojim trudom i zalaganjam naplatioklasik je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ne znam jel bilo
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- Omerbavarac
- Kontakt:
I Ribery je poceo od Galate. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Proximic, riki46 i 37 gostiju.