Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 06 jan 2014, 23:01

ko je sinoc gledao Romu, jasno mu je zasto Miske mora pocinjati i dalje tekme
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 jan 2014, 23:02

ultrasstyle_tz je napisao/la:ko je sinoc gledao Romu, jasno mu je zasto Miske mora pocinjati i dalje tekme
:lol: :lol: :lol: :roll:
DRUG NEBI TI PUNCA

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 06 jan 2014, 23:03

ajd malo razmisli prije neg sto bacis smajlije , nije to toliko tesko kad se covjek potrudi malo :D

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 jan 2014, 23:04

Mače ti da se razmišljao ne bi napisao predzadnji post. Znači samo malo mozga i zdravog vida i sve će biti ok. ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 06 jan 2014, 23:05

bagrcavi je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:ko je sinoc gledao Romu, jasno mu je zasto Miske mora pocinjati i dalje tekme
:lol: :lol: :lol: :roll:
Ljudi te ne uzimaju za ozbiljno vise moderatore nakon cirkus izjava.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 06 jan 2014, 23:06

Kljucaj temu, nakon ove izjave, diskusija o bilo cemu na ovoj temi je nepotrebna. :roll:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 06 jan 2014, 23:11

vrsni poznavaoci fudbala, vi ako mislite da se mozes oslonit na igraca koji je toliko staklen kao jedini play na SP bi i prosli kao Roma sinoc...

Pjanic je odigrao perfektnu tekmu 30 minuta, ALI dva odmjerena , precizna starta i on je lagano onesposobljen ..bez uticaja na dalji tok tekme, vise vani da mu se mota koljeno nego unutra, indirektni krivac jer ga covjek kod 2 gola za faul prodje na tu stranu dje koljeno zakazalo i onda 60.minut cao djaci, ne moze vise....

al hajd ne mozes ti svakom objasnjavat fudbal...kad ljudi misle da su ti startovi slucajni i da ozbiljniji treneri ne vide da Pjanica kad nagazis on ispada iz stroja- nije prvi put...ako uopce i bude zdrav za SP ;)

ono je bio skolski primjer eliminacije prebitnog igraca za protivnika , ali koji ima manu da je staklen ..eliminisali njeg eliminisali im i igru...a na SP igramo jednu tekmu sa svakom ekipom koja ce se takticki pripremiti za sve, pa i za eliminaciju takvih igraca...al hajd ko sto rekoh fudbal je tesko pratiti na visem nivou, lako je bacati smajlije :D

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 jan 2014, 23:16

Na Misketa niko ne mora startovati on je igrač manje sa trenutnom kilažom i formom. A ti i dalje piskaraj meni je dosta. Nakon prvog posta si pokazao čitav svoj intelekt i shvatanje fudbalske igre, tako da dalje samo propadaš u jamu svoje gluposti. Živ i zdrav bio.
DRUG NEBI TI PUNCA

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 06 jan 2014, 23:17

Tuzlak moj, u pravu si što se tiče toga, neki treneri će ga pročitat' i onesposobit', ne da ga polome, nego odmjereno udare, kako ti kažeš :D ali ako se to i desi na SP, neka uđe Miske i kraj priče :D Pjanić jeste ovako staklen, ali je naš najbolji igrač i tu nema nikakve priče

holokaust je ostaviti Mireta na klupi :o
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 06 jan 2014, 23:20

ofc :D namjerno nisam odmah gore obasjnio zasto, da vidim ko ce poletit i upecat se jer je Pjanic super igrao dok nije izasao ...pa bas da vidim ko povrsno prati fudbal i veze nema o istom...a moguce da tekmu nisi ni gledao pa nisi ni vidio kako i zasto su pali Pjanic a za njim i Roma.

@jts pa i kazem da je sinoc super igrao, dok nije onesposobljen ...a kad naletimo na Prandelija u 1/8 finala bgm rijesit ce to i oni ko i Konte sinoc...(psRoma je imala 30 min praznog hoda od njegovog onesposobljenja do izlaska)

igra on perfektno al ja ne volim takve igrace i nikad ih ne bi u svom timu..kad ti strepis nakon svakog kontakta za kljucnog igraca je.o to ba

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 06 jan 2014, 23:36

ma on mora igrat', pa kako god .. hvala Bogu kad imamo zamjenu, iako je Miske ofanzivniji igrač, al' dobro :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 07 jan 2014, 07:29

Rockefeller je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Koji su to?
-mlad
-Sušić ga poznaje
-ima od koga da uči
-rastao je u standardovoj akademiji

Salatić
-star
-Sušić a i mi ga ne poznajemo
-nema ni od koga da uči, a nema ni vremena
-otišao je na Kipar, u Omoniu, al' se brže vratio nego što je došao

Čujem da je Sanel Jahić potpisao za St. Johnstone iz Škotske, možda njega pozvati. :? Trenutno 23 Škota igraju u engleskom Premiershipu.
E ova ti je jaka. Salatić nemože jer igra u Švici, ali Jahić može jer igra u moćnom škotskom ligašu....
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

Boskvalitet
Kontakt:

Post Postao/la Boskvalitet » 07 jan 2014, 09:20

sta je sa malim sead hajorvicem sta se desava sa njim ?

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 07 jan 2014, 12:53

Mozambik je napisao/la: Mene ne interesuje hocel se ko naljutit, hocel Dzeko plakat ako mu ne povedu Ibricica, hocel se Zahirovic, Misimovic ili bilo ko drugi ljutit.

Mene interesuje samo uspjeh reprezentacije na SP, ko je ucestvovao u kvalifikacijama, porljevao krv, i ostala pateticnja s.ranja. Za to me zaboli ****. Samo hocu da moja reprezentacija bude sto bolja.

I za Susica me zaboli **** i za Salatica, i za Besica i za sve ostale. Jedino sto hocu je uspjeh reprezentacije, a to cemo ostvariti ako na SP povedemo najbolje igrace i tacka.

Svi mi to zalimo (uspjeh repke ma makar u prvih 11 bilo 11 iz nase lige), samo mislimo da mozemo doci do toga na svoj neki nacin. Ja naprimjer ipak smatram da je vazno da se niko neljuti ko bude iso na SP i da vlada dobra atmosfera. Nemozemo jednostacno drugacije jer ovisimo od nekih igraca (Spahic, Dzeko...znaci tu ce biti Ibricic, iako ga i ja nebi vodio kad bi se imalo moglo)

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 07 jan 2014, 14:12

MaksuzBaksuz je napisao/la:Ja naprimjer ipak smatram da je vazno da se niko neljuti ko bude iso na SP
Da se naljuti? WTF? Pa tako nesto moze biti samo u amaterskim reprezentacijama. Neki je mozda i prizeljkavaju. Back to the roots. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 07 jan 2014, 14:18

Ja znam ko se neće moći ljutiti i da hoće to. Vršajević. :mrgreen:

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 07 jan 2014, 14:22

MaksuzBaksuz je napisao/la:

Svi mi to zalimo (uspjeh repke ma makar u prvih 11 bilo 11 iz nase lige), samo mislimo da mozemo doci do toga na svoj neki nacin. Ja naprimjer ipak smatram da je vazno da se niko neljuti ko bude iso na SP i da vlada dobra atmosfera. Nemozemo jednostacno drugacije jer ovisimo od nekih igraca (Spahic, Dzeko...znaci tu ce biti Ibricic, iako ga i ja nebi vodio kad bi se imalo moglo)
Ukoliko su profesionalnci, a vjerujem da jesu, onda se nema ko sta ljutiti. Reprezentacija nije nicija svojina. Niti to smije biti. Interes reprezentacije mora biii iznad svega. Iznad svakog pojedinca i pojedinacnog interesa. Kome se to ne svidja vrata su mu siroko otvorena. Pa makar to bio i Dzeko. Mora se znati ko je gazda. Ako ce nam igraci krojiti spisak i pozivati igrace, onda nam selektor i ne treba.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 07 jan 2014, 15:00

Boskvalitet je napisao/la:sta je sa malim sead hajorvicem sta se desava sa njim ?
U Grasshopper-u je. Nakon one povrede vratijo se i u prvi tim. Zadnjih 5-6 utakmica je proveo na klupi. Mada tek mu je 20 godina i imao je tu povrjedu. Ja mislim da bih on uskoro treabao dobit sansu u prvih 11. Nadam se da ce je iskoristit kad je dobije.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 07 jan 2014, 15:39

Principatus je napisao/la:
MaksuzBaksuz je napisao/la:Ja naprimjer ipak smatram da je vazno da se niko neljuti ko bude iso na SP
Da se naljuti? WTF? Pa tako nesto moze biti samo u amaterskim reprezentacijama. Neki je mozda i prizeljkavaju. Back to the roots. :mrgreen:
Nemislim sad direktno ljutiti, nego vise da se nepokvari atmosfera. Iskreno mi balkanci smo uvjek skromni amaterizmu :) (I ja bi volio vise profesionalizma, ali neodgovara to nikako bas nasem karakteru :mrgreen: )

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 07 jan 2014, 15:47

TMovac je napisao/la:
MaksuzBaksuz je napisao/la:

Ukoliko su profesionalnci, a vjerujem da jesu, onda se nema ko sta ljutiti. Reprezentacija nije nicija svojina. Niti to smije biti. Interes reprezentacije mora biii iznad svega. Iznad svakog pojedinca i pojedinacnog interesa. Kome se to ne svidja vrata su mu siroko otvorena. Pa makar to bio i Dzeko. Mora se znati ko je gazda. Ako ce nam igraci krojiti spisak i pozivati igrace, onda nam selektor i ne treba.

Utopia!!!!!! :mrgreen:
Jesu profesionalci ali jesu i ljudi sa dobrim i losim osobinama (uostalom vecina profesionalaca su tezeg karaktera). Trener i jeste upravo tu da to nekako izgladi (pored ostalih obaveza), odrzi atmisferu itd. (evo Bayern je to uspio prosle godine sa jakim kadrom, mogo je i izbaciti nekoga vani ali to bi sigurno utjecalo na atmosferu, Realu to nikako neuspjeva i godinama vec kaskaju u CL za Barcom ili evo Bayernom a sto se igraca tice tu su negdje). Da radimo po tom principu (repka svetinja) nebi danas imali Begovica, Hajrovica, Mikseta (ne vise) itd.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: s4mke i 29 gostiju.