Nemam se sta izvinjavat,Sirijac je dogovorem,a ti zaobidji i mene i moje postove ako ti smeta.''zajebajem'', ako nista ne bude od ovoga sam sebe udari nogom u guzicu i javno se izvini za supljiranje
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Jahic , Stilic , Vranjes , Stevanovic i sirirjac eto za 300 hiljada 

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
lucif3R666 je napisao/la:Jahic , Stilic , Vranjes , Stevanovic i sirirjac eto za 300 hiljada
Uvjek su dobra pojacanja,dolazila pred kraj prelaznog roka.Gore navedeni igraci ce sve pokusati da ostanu negdje vani ,i kao zadnja opcija im je nasa liga.Bice mega pojacanja polako, vidjeces dok im propadnu transferi vani.

Vi stvarno nemate orjentacije gdje ste i sta pa nemate vi para za Stilica, lijepo je mastati ali ...amypitar je napisao/la:Jest da je od anamo onih,ali bi nam valjao.![]()
Zbog novčanih dugovanja
Semir Štilić napustio Gaziantepspor.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Pa na maštanje,valjda imamo pravo. 

- DzoleZeljo
- Kontakt:
EDIT: Stila, Zeljino dijete da dode u Sarajevo. Pa neke se stvari ne mogu kupiti novcem, za sve ostalo tu je.....
EVo malo novosti iz Macrona. Izaberi svoj dres..

EVo malo novosti iz Macrona. Izaberi svoj dres..

Idi bolan sanjaj i mastaj na svoju temu i pisi neka imena sponzora za kojima balite na "dresove"DzoleZeljo je napisao/la:EDIT: Stila, Zeljino dijete da dode u Sarajevo. Pa neke se stvari ne mogu kupiti novcem, za sve ostalo tu je.....![]()
EVo malo novosti iz Macrona. Izaberi svoj dres..![]()
![]()
![]()

- SarajlijaTM
Re: Odg: FK Sarajevo
Prva 4 nemaju platu ispod 15000 mjesecno svaki, ako ne i više.lucif3R666 je napisao/la:Jahic , Stilic , Vranjes , Stevanovic i sirirjac eto za 300 hiljada
Znaci 700000 na plate samo njima, a gdje je ona cifra "na ruke", da dodju?
Lijepo je mastati komsije, ali ipak kupite sebi digitrone, valja sabrati te desetine miliona od utrpanog... Sala naravno

Treba se voditi logikom da se hoce za 500000 km izgraditi giga mega kamp akademija tereni i sta sve ne i paralelno skontati da li je to moguca cifra i po tome ravnati pojacanja.
Bilo ko, ko ima veze sa racunanjem zna da u svijetu sporta, pa cak i kod nas 2mil dolara na ruke i 30000km mjesecno mogu posluziti za prezivljavanje bez teskog disanja.
Nije mi fkt namjera da vas zezam, oni malo trezveniji ce shvatiti poentu
Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk
- DzoleZeljo
- Kontakt:
@Tanbabuka - E moj balo, jos si ti zelen..
Stila te uvrijedio...

Nisam znao da si poceo da uredujes teme...

Stila te uvrijedio...

Nisam znao da si poceo da uredujes teme...

Re: Odg: FK Sarajevo
Nece dolaziti mega pojacanja svakako ali shvatite vise da ta cifra od 3M koja se spominje nije kompletan novac koji covjek planira uloziti. Tim novcem se uopste ne raspolaze jer je ce se sa njim pokrivati dugovi, a Tan je njima iskljcivo preuzeo klub. Doduse nije bas sve od upravljackih uloga otislo na dugove, nesto ce u akademiju, ali daleko od toga da je to sav novac. Investicija ce biti sve ono sto tek treba da on ulozi.SarajlijaTM je napisao/la:Prva 4 nemaju platu ispod 15000 mjesecno svaki, ako ne i više.lucif3R666 je napisao/la:Jahic , Stilic , Vranjes , Stevanovic i sirirjac eto za 300 hiljada
Znaci 700000 na plate samo njima, a gdje je ona cifra "na ruke", da dodju?
Lijepo je mastati komsije, ali ipak kupite sebi digitrone, valja sabrati te desetine miliona od utrpanog... Sala naravno![]()
Treba se voditi logikom da se hoce za 500000 km izgraditi giga mega kamp akademija tereni i sta sve ne i paralelno skontati da li je to moguca cifra i po tome ravnati pojacanja.
Bilo ko, ko ima veze sa racunanjem zna da u svijetu sporta, pa cak i kod nas 2mil dolara na ruke i 30000km mjesecno mogu posluziti za prezivljavanje bez teskog disanja.
Nije mi fkt namjera da vas zezam, oni malo trezveniji ce shvatiti poentu
Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk
- franklampard8
- Kontakt:
Kako se tebi dalo praviti ove dresove, za kog ti navijas ?DzoleZeljo je napisao/la:EDIT: Stila, Zeljino dijete da dode u Sarajevo. Pa neke se stvari ne mogu kupiti novcem, za sve ostalo tu je.....![]()
EVo malo novosti iz Macrona. Izaberi svoj dres..![]()
![]()
![]()
1946
- DzoleZeljo
- Kontakt:
@franklampard8 - Fakat su mi nekada pojedini nejasni, ali eto ovo je Bosna pa je u njoj sve nejasno..
Nego, nekome 2h, meni 10 min po modelu, pa vidi sada kako se dalo..

A inace dnevno provedes najmanje 8 h baveci se fudbalskim klubom Sarajevo.Kompleksi su cudo.DzoleZeljo je napisao/la:@franklampard8 - Fakat su mi nekada pojedini nejasni, ali eto ovo je Bosna pa je u njoj sve nejasno..
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ako ti se svida, svida, ako ti se ne svida, ne svida ali nikoga nemas pravo tjerati niti govoriti sta ce kod pisati.Tanbabuka je napisao/la:A inace dnevno provedes najmanje 8 h baveci se fudbalskim klubom Sarajevo.Kompleksi su cudo.DzoleZeljo je napisao/la:@franklampard8 - Fakat su mi nekada pojedini nejasni, ali eto ovo je Bosna pa je u njoj sve nejasno..
Uostalom, fakat nemam namjeru ulaziti u bilo kakav vid diskusije vise sa tobom.
Uredu, upravu si, provedem dnevnom 8h i imam komplex od FK Sarajeva.

doci ce i njima to vrijemeTanbabuka je napisao/la: Idi bolan sanjaj i mastaj na svoju temu i pisi neka imena sponzora za kojima balite na "dresove"

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Šta bi sa njim. 

-
- Kontakt:
Samo jedan kvalitetan kreativac, koji zna podvaliti taj zadnji pas, i nama nista vise ne treba
fali nama drug prvo desni bek, pa onda ostale pozicije popunjavati. Prvo je onaj Comor igr'o panj nema dalje, pa smo IVana gurali na poziciju koju ne igra, sad se mora to rijesiti... Stojcev je doveden da bude taj igrac, a dalje bi trebali igraca koji zna loptu da iznese iz odbrane tj. kvalitetnog zadnjeg veznog, da kad protivnik vrsi pritisak, da se ne pogubi, i mozda jos zamjenu za Deju kakvu kvalitetnu dovesti.lafomamone je napisao/la:Samo jedan kvalitetan kreativac, koji zna podvaliti taj zadnji pas, i nama nista vise ne treba
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB
Mes que un club ....
FKS
FCB
Mega Mega
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: sarajevo19461987 i 14 gostiju.