ma to je neko dijete napisalo tekst ... kako drugačije objasniti da je škrba macu na slici prozvao čobom?fkzeljeznicarba je napisao/la:Čestitamo rođendane Nikoli Nikiću i Slobodanu Janjušu
http://fkzeljeznicar.ba/cestitamo-roden ... jusu/7694/" onclick="window.open(this.href);return false;
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
- jaludovolimte
- Kontakt:
Ubacujem odmah na FMDzoleZeljo je napisao/la:
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
Kvesa ce biti spreman u aprilu,do marta lagani treninzi,od marta punim intenzitetom tako da ga se moze ocekivati oko 23,24 kola.champions1921 je napisao/la:Kvesa neće biti spreman za proljeca..
SLOBODA NAVIJAČIMA
Ko je Faris Fejzic na sluzbenoj stranici nalazi se u igrackom kadru?
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas !
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
Odbrambeni fudbaler. Tu je već tri, četiri mjeseca. 22 godine došao iz Radnika iz Hadžića.Zakletva je napisao/la:Ko je Faris Fejzic na sluzbenoj stranici nalazi se u igrackom kadru?
Nove dresove ce te dobiti,iz usta Ivice Osima sam cuo da zavrsaje neku opremu za FK Zeljeznicar.DzoleZeljo je napisao/la:
Ma nisu dreskoci toliko bitni koliko ovaj natpis na dresu i sve sto uz njega sljeduje.Tanbabuka je napisao/la:Nove dresove ce te dobiti,iz usta Ivice Osima sam cuo da zavrsaje neku opremu za FK Zeljeznicar.DzoleZeljo je napisao/la:
A jel ovaj Obucina Dejan u omladinskom pogonu sada?
Nije otisao je on davno,samo ne znam je li otisao u Srbiju ili AustrijuZakletva je napisao/la:A jel ovaj Obucina Dejan u omladinskom pogonu sada?
Citirao vam Osimabagrcavi je napisao/la:e vala ako si čuo da završaJE onda je to sigurno tako
Re: Odg: FK Željezničar
Kako su moćniiiiTanbabuka je napisao/la:Nove dresove ce te dobiti,iz usta Ivice Osima sam cuo da zavrsaje neku opremu za FK Zeljeznicar.DzoleZeljo je napisao/la:
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Otkud odjednom prica sa ovim dresovima i Gazpromom ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Aha bas je barcelofan sjedio sa Ivicom i slusao ga.
Pa on da je Ivicu na youtubu slusao znao bi da Svabo tako ne prica.
A dugo mu je bas trebalo da skont sebi nik. Cudo nije sajajevofan
Pa on da je Ivicu na youtubu slusao znao bi da Svabo tako ne prica.
A dugo mu je bas trebalo da skont sebi nik. Cudo nije sajajevofan
Oni uopšte ne prate te dresove ni gazprom! Neznam odakle im sad toElegant je napisao/la:Otkud odjednom prica sa ovim dresovima i Gazpromom ?
DRUG NEBI TI PUNCA
Ne kontam ni ja bas ovo "projektovanje" stadiona,i "dizajn" dresova,nema potrebe samo dzaba ulazimo u neostvarivu mastu.Al eto raja se zeza,dosadjuje...bagrcavi je napisao/la:Oni uopšte ne prate te dresove ni gazprom! Neznam odakle im sad toElegant je napisao/la:Otkud odjednom prica sa ovim dresovima i Gazpromom ?
SLOBODA NAVIJAČIMA
Ma dosadno liku pa se igrao u photoshopu. Jos da zna Zeljine boje pogoditi ne bi mu niko zamjerio sto sam izabira sponzore. Mozda ja hocu koka kola da bude sponzorbagrcavi je napisao/la:Oni uopšte ne prate te dresove ni gazprom! Neznam odakle im sad toElegant je napisao/la:Otkud odjednom prica sa ovim dresovima i Gazpromom ?
Isto i za stadion. Onaj lik ubacio atletsku na Grbavicu
E onda dodju dobronamjerni pitari i krenu racunati kako je Zeljo mogao i za koliko para napraviti tribinu. Kako su se rastalile pare od Dzeke. Kako nase titule u PL BiH nista na vrijede ali ona iz 2007. godine ipak vrijedi nesto a mrsko mi nabrajati godine Zeljine dominacije. To je kazu nebitno.
Fin intervju Amara u Oslobodjenju danas. Aco mogao bi ti sjesti sa njim u skorije vrijeme. Sta cekas?
Ma kakav Aco on sad dijete čuva, nema čovjek vremena
DRUG NEBI TI PUNCA
- jaludovolimte
- Kontakt:
Evo i Štilić slobodan, treba i njega vratiti 
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
Ti ko pitari odakle pare za takve igrace, Stila je igracina i vrijedi bruku para i on i Jaha. Mada je Jaha nekako izvjesni radi zavrsetka karijere ali i to da Bog da.jaludovolimte je napisao/la:Evo i Štilić slobodan, treba i njega vratiti
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bvsic, Hajdeee, Levin, Sarajevskigigant1921 i 65 gostiju.