Necu ovo ni komentarisat...elninho_resTO je napisao/la:Da i ja tebe onda pitam, na osnovu cega on REALNO moze zamjeniti djedovica na 10.minuta ?Muumii je napisao/la: Daaj molim te nabroj tih 5 boljih rjesenja na njegovoj pozicij....
Namjerno sam napisao ovih par crtica ali kad vec hoces
Imas trenutne Sutala,Persica,Masica koji mogu odigrati to za tih 10. minuta...
Imas Mitrovica i Pasalica koji igraju "dobro" na "mnogo jacem nivou" a nisu dobili priliku u repci
Imas malog Buzu koji je sigurno mnogo veci talenat ako cemo vec po tome.Imas Halilovica
Realno jos postoji neka nada da je talenat ali on je jos uvjek u BH ligi i tu neigra nista "aman", a za reprezentaciju treba da igraju najbolji bez obzira da li imali 15 ili 35.godina....vjerovatno sam neke i zaboravio gore ali uzmi da je Halilovic najlosiji od nabrojanih a svejedno je milju ispred Vrabca trenutno.
Odma u startu cemo zavrsiti pricu ako kazes da su neki od njih bekovi i da nisam "realan" jer on jos uvjek nije definisan ni kao 2 ni kao 3 a i Djedovic igra na 3. ipak nismo neka velesila da imamo po 100 igraca...
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
- legenda reala
- Kontakt:
Jel ovo majke vam neki menadžerski lobi da se Vrabac ugura u reprezentaciju 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
zasto menagerski lobi, pa na EP-u ivkovic je izvukao jednog kalinica iz srpske lige koja nije nesto puno jaca od nase i igrao je zapazenu ulogulegenda reala je napisao/la:Jel ovo majke vam neki menadžerski lobi da se Vrabac ugura u reprezentaciju
pa sto nebi jedan vrabac mogao igrati 5-10 minuta na kvalifikacijama za EP pogotovu kada uzmemo da na poziciji 3-2 (sem buze) nema nekog igraca koji ce iskociti u sljedece 2-3 godine
ako ne bude igrao dobro barem ce se znati da li ce se moci ili nece racunati na njega u buducnosti
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Je*em ti bosanski glupi mozak,dok je god ovakva situacija i dok god padaju ovakvi komentari NIKAAAD NIKAAAD necemo imat ni jednu dobru reprezentaciju ni u jednom sportu....Lika pozivaju na razne kampove po europi,svrstavaju ga u elitu u njegovom godistu,klubovi se raspituju za njega ii opet prvo sto kazu menadzerski lobi....legenda reala je napisao/la:Jel ovo majke vam neki menadžerski lobi da se Vrabac ugura u reprezentaciju
- firefirefirely
- Kontakt:
Tako ti je u Bosni, mozes biti Jordan, Pele ili Balic, ali cim udjes u nekim A tim, odmah svi pitaju kakve li si ti veze morao povuci 
Normalno da se u kvalifikacijama treba pruziti prilika Buzi,Vrabcu i slicnima.
Jer nema smisla da dovodis nekog istrosenog igraca samo za te kvale. , a isti ti nece moci pomoci na prvenstvu(a nit se razigrao mladog igraca)
a pod razigravanjem ne mislim samo na 10-15 minuta po utakmici , njima ce biti dovoljno da odrade 40 dana drilove Duska(nadam se) i to ce im puno znaciti.
Pogotovo ako grupa bude prolazna , pa uz Nihada,Jusufa,Teleta? pozvati najperspektivnije igrace.
Jer nema smisla da dovodis nekog istrosenog igraca samo za te kvale. , a isti ti nece moci pomoci na prvenstvu(a nit se razigrao mladog igraca)
a pod razigravanjem ne mislim samo na 10-15 minuta po utakmici , njima ce biti dovoljno da odrade 40 dana drilove Duska(nadam se) i to ce im puno znaciti.
Pogotovo ako grupa bude prolazna , pa uz Nihada,Jusufa,Teleta? pozvati najperspektivnije igrace.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- storm_raider
- Kontakt:
+1Muumii je napisao/la:Je*em ti bosanski glupi mozak,dok je god ovakva situacija i dok god padaju ovakvi komentari NIKAAAD NIKAAAD necemo imat ni jednu dobru reprezentaciju ni u jednom sportu....Lika pozivaju na razne kampove po europi,svrstavaju ga u elitu u njegovom godistu,klubovi se raspituju za njega ii opet prvo sto kazu menadzerski lobi....legenda reala je napisao/la:Jel ovo majke vam neki menadžerski lobi da se Vrabac ugura u reprezentaciju
... i eto neko ce ga preko foruma "ugurati" u reprezentaciju...
Sport je lijek za tijelo i duh.
Zanima me jedna druga stvar. Nakon sto se zakuhalo s Acom i sve na kraju proslo, stvorila se atmosfera da idemo u downhill, propadamo, raspad sistema, otjerao se Aco, nikad vise takvo ime na ovim prostorima, ovdje salve kritika. No, sada dva mjeseca poslije, gdje su ti isti...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- legenda reala
- Kontakt:
Nema ih, svi su na Konakovića gledali kroz prizmu Bosne, a nisu kontali da je Harun i dalje glavni 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
pa dobro. sa acom je proslo. iskreno mi je bilo zao. al tako je i sta.
medjutim, trenutno se nema nista poebno ni hvalit ni kritikovat.
novi selektor jos nije imenovan, niti su odigrane kvalifikacije
medjutim, trenutno se nema nista poebno ni hvalit ni kritikovat.
novi selektor jos nije imenovan, niti su odigrane kvalifikacije
- elninho_resTO
- Kontakt:
Nisam ni ocekivao konstruktivan odgovor.Nastavi reklamuMuumii je napisao/la: Necu ovo ni komentarisat...
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Care samo pogledaj molim te svoje postove,sta si sve napisao i bit ce ti jasno zasto ne komentarisemelninho_resTO je napisao/la:Nisam ni ocekivao konstruktivan odgovor.Nastavi reklamuMuumii je napisao/la: Necu ovo ni komentarisat...
legenda reala je napisao/la:Jel ovo majke vam neki menadžerski lobi da se Vrabac ugura u reprezentaciju
Kill yourself...
- Slatinash_7
- Kontakt:
Raspad sistema radi Konakovica,realna prognoza je bila..De nam ti malo reci sta je taj Dusko toliko dobar trener,2 godine bez posla,opet nam se guraju neka velika imena u repku pa onda poslje kud koji mili moji..ne svidja mi se ovo nikako,mada sa aspekta rezultata bi moglo biti jako pozitivno,nadam se..neno#4 je napisao/la:Zanima me jedna druga stvar. Nakon sto se zakuhalo s Acom i sve na kraju proslo, stvorila se atmosfera da idemo u downhill, propadamo, raspad sistema, otjerao se Aco, nikad vise takvo ime na ovim prostorima, ovdje salve kritika. No, sada dva mjeseca poslije, gdje su ti isti...
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Najiskrenije ja i dalje strepim kada će konaković sve usrat i na moju veliku žalost velike su šanse da to kroz vrijeme i uradi kao sve čega se dohvatio do danaslegenda reala je napisao/la:Nema ih, svi su na Konakovića gledali kroz prizmu Bosne, a nisu kontali da je Harun i dalje glavni
Što se tiče selektora prezadovoljan sam i fino sam govorio da bi on bio stepenica više dok to sakota, da je izabran, nebi bio
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
da li je uopste objavljeno, da ce dusko preuzeti funkciju selektora?
nisam nigdje procitao
nisam nigdje procitao
nerminh74 je napisao/la:Najiskrenije ja i dalje strepim kada će konaković sve usrat i na moju veliku žalost velike su šanse da to kroz vrijeme i uradi kao sve čega se dohvatio do danaslegenda reala je napisao/la:Nema ih, svi su na Konakovića gledali kroz prizmu Bosne, a nisu kontali da je Harun i dalje glavni
Što se tiče selektora prezadovoljan sam i fino sam govorio da bi on bio stepenica više dok to sakota, da je izabran, nebi bio
Dino je samo poceo ne brinem se ja ima jos vremena da sve usere nazalost poslije toga se necemo oporaviti kao sto ni KK Bosna nije jos uvijek
neno#4@ prodajes maglu ovdje bezveze znamo da si veliki jaran sa ublehasem Dinom tj postao si njegov glasnogovornik ovo sa Duskom je samo mazanje ociju,jer poslije onakvog tjeranja Ace da se operu morali su traziti vece ime od njega za selektora
Ali kako sam rekao treba Dini dati jos vremena da sve usere polako
legenda reala@ druze vjeruj prije dolaska Dine,Harun se jako puno pitao i radio veliki posao u savezu radi i sad ali dolaskom Dine Harun se pita 1% samo sto je Harun isturen u medijima pa se onda ima osjecaj da on vuce konce ali ni blizu da je tako
Zadnja izmjena: Yucca, dana/u 07 jan 2014, 18:18, ukupno mijenjano 2 puta.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Slatinash_7 je napisao/la:Raspad sistema radi Konakovica,realna prognoza je bila..De nam ti malo reci sta je taj Dusko toliko dobar trener,2 godine bez posla,opet nam se guraju neka velika imena u repku pa onda poslje kud koji mili moji..ne svidja mi se ovo nikako,mada sa aspekta rezultata bi moglo biti jako pozitivno,nadam se..neno#4 je napisao/la:Zanima me jedna druga stvar. Nakon sto se zakuhalo s Acom i sve na kraju proslo, stvorila se atmosfera da idemo u downhill, propadamo, raspad sistema, otjerao se Aco, nikad vise takvo ime na ovim prostorima, ovdje salve kritika. No, sada dva mjeseca poslije, gdje su ti isti...
Ma nije dobar...Ne, ne..Ma gdje bi bio dobar...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Kao prvo lupas gluposti i veze nemas. Nema tu prodavanja magle, ako se stvari desavaju da je Dusko Ivanovic vrlo blizu klupe nase reprezentacije, kako to onda a hoce da se sve unisti i da se tale igrace i prodaju preko reprezentacije. Zar ti stvarno mozes toliko plitko da razmisljas i da mislis da bi neko Dusku Ivanovicu mogao nametati nesto? Budi ozbiljan molim te.Yucca je napisao/la:nerminh74 je napisao/la:Najiskrenije ja i dalje strepim kada će konaković sve usrat i na moju veliku žalost velike su šanse da to kroz vrijeme i uradi kao sve čega se dohvatio do danaslegenda reala je napisao/la:Nema ih, svi su na Konakovića gledali kroz prizmu Bosne, a nisu kontali da je Harun i dalje glavni
Dino je samo poceo ne brinem se ja ima jos vremena da sve usere nazalost poslije toga se necemo oporaviti kao sto ni KK Bosna nije jos uvijek
neno#4@ prodajes maglu ovdje bezveze znamo da si veliki jaran sa ublehasem Dinom tj postao si njegov glasnogovornik ovo sa Duskom je samo mazanje ociju,jer poslije onakvog tjeranja Ace da se operu morali su traziti vece ime od njega za selektora
Ali kako sam rekao treba Dini dati jos vremena da sve usere polako
legenda reala@ druze vjeruj prije dolaska Dine,Harun se jako puno pitao i radio veliki posao u savezu radi i sad ali dolaskom Dine Harun se pita 1% samo sto je Harun isturen u medijima pa se onda ima osjecaj da on vuce konce ali ni blizu da je tako
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ko prati i poznaje rad Duska Ivanovica,zna da sa njim nema zezancije...Ili ce biti po njegovom ili nece raditi nikako,tako da tu sigurno nece biti mijesanja u njegov posao.Covjek je veliki profesionalac! 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.