GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
4
11%
- Ademi
9
24%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
41%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 37

SiamoNoi
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la SiamoNoi » 05 jan 2014, 23:18

...te kako više od pola momčadi tvore igrači iz vlastitog pogona.
:lol: :lol:

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 06 jan 2014, 10:37

Reče jučer Bandić u emisiji Nedjeljom u 2 da će se u Maksimir ulupati još oko 250 milijuna kuna. Trebao bi se napraviti krov i spojiti zapad i istok. Baš me zanima kako će to izgledati..
Sa dosadašnjim ulaganjima, vjerujem da će se doći do milijarde. Ako se možda nije i premašio taj iznos..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 06 jan 2014, 12:38

dubrava je napisao/la:Reče jučer Bandić u emisiji Nedjeljom u 2 da će se u Maksimir ulupati još oko 250 milijuna kuna. Trebao bi se napraviti krov i spojiti zapad i istok. Baš me zanima kako će to izgledati..
Sa dosadašnjim ulaganjima, vjerujem da će se doći do milijarde. Ako se možda nije i premašio taj iznos..
Pa vjerovatno. A budale ce utrosit novca za koji se moze napravit stadion bilo gdje osim kod nas...Strasno..
RIP CITY!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 06 jan 2014, 13:10

Ovi sa stadionom me zivciraju jednako kao i Mamic. Da daju meni te pare koje namjeravaju dati za stadion ja bi napravio bolji posao od njih. Tih 250 milijuna kuna dodje oko 32-33 milijuna eura, to je ogromna cifra za koju ljudi danas prave stadione kapaciteta 20tak tisuca ljudi, cak i vece. Ne razumijem zasto ne naprave novi projekt po kojem svaka tribina ide iz temelja i po njemu rade koliko se moze. Skupi pare za je*eni zapad, napravi na njemu sve sadrzaje koje UEFA trazi, a ostalo mic po mic i kad zavrse da to bude normalan stadion. Stavljam ruku u vatru ako za tih 250 milijuna kuna ne mogu da naprave zapad i jos jednu tribinu iza gola ukupnog kapaciteta 20tak tisuca sjedecih mjesta. Ostale dvije kad bude para, a ne ovo sto se sad radi. Istok je stariji od 50-60 godina, zapad dolje isto, pitanje vremena je kad ce te tribine morat da se ruse, a s njima i krov u koji namjeravaju da uloze silne milijune.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 06 jan 2014, 14:06

Zasto bi radili nove projekte kad svakih par godina mogu ovako prat lovu.

http://www.24sata.hr/nogomet/veliki-din ... ika-347051" onclick="window.open(this.href);return false;
Guštamo ko prasci

eusebio2
Kontakt:

Post Postao/la eusebio2 » 06 jan 2014, 20:18

Zar Šuker nije rekao da će se graditi novi stadion za reprezentaciju od 55.000? To je onaj za Euro 2020. koji će se igrati po cijeloj Europi.

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 06 jan 2014, 20:27

eusebio2 je napisao/la:Zar Šuker nije rekao da će se graditi novi stadion za reprezentaciju od 55.000? To je onaj za Euro 2020. koji će se igrati po cijeloj Europi.
Jest izjavio, ali svasta on kaze pa ispadne glup. Maksimir ce se nadogradit znaci krov na zapad+sjever..
RIP CITY!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 07 jan 2014, 16:08

Ode Zelenika na posudbu u Lokomotivu, to bi mozda mogla biti naznaka da dolazi jos jedan golman u ovom prijelaznom roku. Zajedno s njim ide i Calusic koji po prikazanom ima perspektivu, ali je ocito da je bolje da bude u klubu gdje ce igrati i razvijati se nego negdje gdje ce cekati priliku s klupe, pogotovo sad kad je stigao Taravel.

Iz Lokomotive se vraca Domagoj Pavicic koji je skupio svega 4 nastupa(199 minuta). Meni ovo lici na sumnjiv posao, jer ovaj definitivno nije mogao u 199 minuta dokazati da je kvaliteta za Dinamo. Prije bi Misic i Pjaca trebali da budu na meti Dinama, doduse, Pjaca nije igrac Dinama, ali Misic jeste i momak rastura.

S posudbe iz Radnika se vraca Dino Peric. Ne mogu naci koliko je utakmica odigrao, ali u 18 kola skupio je 1530 minuta sto u prosjeku dodje 85, a samo je jos jedan igras Radnika skupio toliko. Zabio je 3 gola, 1 autogol i dobio 3 zuta kartona. Po statistici se cini kao igrac koji je bio medju najbitnijim u Radniku i koji bi mogao da skupi vise minuta nego Calusic koji ide put Lokomotive.

Inace, Dinamo pripreme pocinje sutra u Zagrebu, od 10. do 15. su u Medjugorju, 18.1. je turnir u Dusseldorfu. 20.1. se ide za Tursku gdje se ostaje do 2.2., a 6.2. je na rasporedu zaostala utakmica s Istrom.

U Njemackoj na turniru Dinamo ce igrat protiv Bayer Leverskusena, a pobjednik/gubitnik ide na pobjednika/gubitnika izmedju Fortune i Braunschweiga. U Turskoj ce se igrati protiv Zuricha, Sturma, Metallurga i Pogona.

Na pripreme idu:
vratari: Grzegorz Sandomierski, Marko Mikulić

obrana: Ivo Pinto, Jozo Šimunović, Lee Addy, Josip Šimunić, Dino Perić, Jeremy Taravel, Ruben Lima, Josip Pivarić

vezni: Arijan Ademi, Jerko Leko, Bakary Sare, Marcelo Brozović, Domagoj Pavičić, Zvonko Pamić, Said Husejinović, Domagoj Antolić, Alen Halilović

napadači: Hilal Soudani, Junior Fernandes, Fatos Beqiraj, Duje Čop, Ante Rukavina, Fran Brodić, Robert Murić

Najavljuje se kako ce biti i novih lica, a tek u Turskoj momcad bi trebala biti kompletna sto znaci da ce do tad biti nekih izostanaka.

eusebio2
Kontakt:

Post Postao/la eusebio2 » 07 jan 2014, 21:13

Kad će se više riješiti ovog Rukavine. :mrgreen: Lik ima jednu od najvećih plaća u klubu, a u isto vrijeme jedan od najgorih igrača. Pa zar se ne može naći neki klub s Istoka da bi ga uzeo? :oops:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 07 jan 2014, 22:07

Rukavine bi se vjerojatno rijesili da ima neke ponude, ali je ocigledno da nema sto je po meni malo zbunjujuce buduci da on pocetkom sezone bude dobar u onim pretkolima pa ga je trebao neki klub uzet u nekom brzinskom transferu, ali ocito nitko nije tako brzoplet kao sto to Dinamo zna biti s mnogim kupnjama igraca, svi cekaju barem polusezonu, odnosno zimu do koje on sve kupce rastjera.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 09 jan 2014, 21:52

http://www.vecernji.hr/nogomet/gambijac ... efi-913291

MAKSIMIRSKI APSURDI

Tko tu koga... Neobični slučaj Ante Puljića
U svibnju 2012. Ante Čačić dao je intervju za Tportal nakon uspješno odrađene proljetne polusezone u Maksimiru. 'Povući ćemo naše adute iz Lokomotive', rekao je strateg koji je u Dinamo stigao istim utabanim putem, odnosno 'povučen' je iz redova 'sestrinskog' zagrebačkog kluba. 'Sigurno dolazi Ante Puljić, iznimno me zanima Ivan Peko, a trebat ćemo pojačati i vezni blok. Tu se nameću Marcelo Brozović i Arijan Ademi, vidjet ćemo hoćemo li uzimati jednog ili obojicu', objasnio je.

Zanimljivo je, međutim, da dvojica od navedenih igrača tada nisu u Lokomotivi bili na posudbi, pa da bi ih Dinamo mogao 'povući'. Marcelo Brozović i Ante Puljić bili su pod ugovorom s Lokosima. Trebalo je platiti izdašnu odštetu da ih se dovede. Spektakularno izdašnu, ukupno 3,6 milijuna eura: prvi je plaćen 2,4 milijuna (jednom ili dvaput, svejedno), a drugi dvostruko manje.

Brozović se (doduše, tek ove sezone) uspio afirmirati u Dinamu; još ranije je to uspjelo Ademiju, a iznimno zanimljivi Peko skupio je nekoliko nastupa za modre prije nego što je u siječnju prošle godine trajno vraćen Ivkovićevom jatu, gdje i danas rutinski grije klupu. Puljićeva daljnja sudbina znatno je kompliciranija, a budućnost izglednija: on je prije nekoliko dana potpisao za belgijski Gent u transferu kojim se u Lokomotivinu blagajnu slilo novih milijun eura.

Čekajte, kako sad Lokomotivinu? Nije li za istog igrača Dinamo samo godinu i pol ranije platio i više od toga? Kako je onda u Belgiju otišao iz Lokosa?

Najbolje je da počnemo ispočetka. Rodom iz Ljubuškog, Ante Puljić prošao je Hajdukovu omladinsku školu i nakon toga pet godina igrao za Zadar, iz kojeg je otišao na kraju sezone 2010./11., sa slobodnim papirima nakon što mu je istekao ugovor. Potpisao je za Lokomotivu, ali nije se odmah uspio nametnuti treneru Mariju Totu: nakon što ga prvih pet prvenstvenih utakmica nije bilo u sastavu, prvu je priliku dobio 27. kolovoza, kad je u gostujućem porazu 2-1 od Istre ušao u drugom poluvremenu.

Međutim, dva i pol tjedna kasnije već je izbliza gledao Cristiana Ronalda i Josea Mourinha. Dinamo je, naime, tada 24-godišnjeg stopera uzeo k sebi na posudbu i, unatoč tome što je prethodno odigrao tek 33 minute za Lokomotivu, u rujnu je Puljić već sjedio na klupi u susretu protiv Real Madrida u Ligi prvaka. No priča o modernoj nogometnoj Pepeljuzi nije tad dobila happy end, jer Puljić nije dobio priliku u Jurčićevom Dinamu: te je jeseni zaigrao u samo jednoj utakmici, kad je u gaženju Varaždina 7-0 dobio posljednjih 18 minuta na terenu.

U siječnju 2012. vraćen je u Lokomotivu, a istovremeno je u suprotnom smjeru otišao trener Ante Čačić (Marijo Tot je u međuvremenu otpušten), nakon svega četiri utakmice za kormilom Lokosa. I baš je taj trener četiri mjeseca kasnije insistirao na ponovnom 'povlačenju' Puljića u 'maticu' – sigurno je u njemu vidio nešto što drugi nisu, jer nogometaš je na proljeće 2012. odigrao tek 7 od 13 prvenstvenih utakmica u dresu Lokomotive. Iako je mogao uzeti i, primjerice, Antolića, Kramarića ili Šituma, Čačić je procijenio da su mu Peko i Puljić potrebniji – posebno ovaj drugi, za kojega je plaćena i masna odšteta.

I doista, pod Čačićevim vodstvom Puljićeva karijera doživljava uspon: u jesen 2012. skuplja 10 prvenstvenih, pa čak i tri nastupa u Ligi prvaka (obje utakmice s PSG-om svih 90 minuta, 15-ak minuta u gostima kod Porta). Međutim, Čačić odlazi, a ponovo ustoličeni Jurčić o skupo plaćenom stoperu ima znatno lošije mišljenje, pa Puljić u siječnju 2013. opet biva vraćen na 'doradu', odnosno na posudbu u Lokomotivu.

No tu apsurdima nije kraj: iako Puljić u nastavku sezone postaje standardan kod Ivkovića, pa čak postiže i pogodak u 'derbiju' s Dinamom, modri prošlog ljeta raskidaju ugovor s njim. Igrač kojega su platili 1,2 milijun eura i koji je imao važeći ugovor do lipnja 2017. iz Dinama odlazi besplatno i u ovu sezonu ulazi kao, po drugi put, 'punopravni' član Lokomotive.

A onda ga iz tog kluba dovodi KAA Gent, trenutno osmoplasirana momčad belgijske lige. Inicijalne vijesti o transferu, kažu nam belgijski novinari, govorile su kako Gent dovodi Dinamovog igrača, da bi to kasnije bilo korigirano.

Što se tu sve izdogađalo oko Puljića? Okretala se lova, ugovori su se potpisivali i raskidali, izmjenjivali su se treneri, nogometaš je u dvije i pol sezone četiri puta prešao iz Lokomotive u Dinamo ili obrnuto. Modrima očito nije bio dobar kad su se tako olako oprostili od novca uloženog u njega i 'poderali' ugovor koji ga je vezao još četiri godine. No svega nekoliko mjeseci kasnije našao se netko tko je za njega platio milijun eura. Lokomotivi.

Jednom ćemo možda saznati svu pozadinu ove priče, kao i drugih sličnih maksimirskih stranputica. Do tada, poželimo Puljiću sve najbolje u novoj sredini – neka njegova karijera doživi procvat i neka se preko Genta probije u neki još veći europski klub. U Dinamo, možda? Uostalom, ni Ante Čačić nikad nije predaleko od Maksimira.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 11 jan 2014, 22:28

zlockob
Kontakt:

Post Postao/la zlockob » 11 jan 2014, 22:49

SiamoNoi je napisao/la:http://www.24sata.hr/nogomet/jugend-eur ... 3-0-348796
I Thun su danas riješili 3-0
Ali je bitno da nama igraju stranci i igrači kojima je Dinamo samo tamo neki klub preko kojeg će se oni prodati,a ne igrači kojima je Dinamo u srcu i za kojeg će ti igrači izgarati na terenu...Doći će i taj dan...
...to je više od ljubavi...
...i opet sanjam tisuće te bodre...

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 12 jan 2014, 11:34

http://www.24sata.hr/nogomet/casnik-za- ... ina-348805

Ne znam kako bi ovo komentirao, ali ta zelja za punim stadionom je jaca od mene, ne volim prazan Maksimir bez obzira sto znam povodom cega je to.

Vise me interesuje kakvi pregovori su to obavljeni, s kim se to dogovorilo i sta tu mozemo ocekivati.

Kadeti dobili Goteborga 4-1( Knežević, Ćorić, Fintić i Čabraja). Za 5-10 minuta igraju protiv Herte posljednju utakmicu grupne faze. Zanimljivo da su Coric i Knezevic postigli pogotke u sve cetiri utakmice. Knezevic u svakoj po jedan, a Coric protiv Borussie Dortmund dva i ostalih po jedan.

zlockob
Kontakt:

Post Postao/la zlockob » 12 jan 2014, 11:58

Sumnjam u bilo kakav dogovor između uprave i navijača,a i da je postignut mislim da obični navijači opet ne bi dolazili na stadion jer se svima zgadilo ovakvo upravljanje klubom i mislim da je jedini način da se stadion napuni odlazak ove uprave.
...to je više od ljubavi...
...i opet sanjam tisuće te bodre...

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 12 jan 2014, 12:25

Pa to i ja mislim, zato me i interesuje ovo detaljnjije, jer ovo nije prvi put da pricaju o nekim pomirenjima. Bacaju price. Zasto ne iznesu neke detalje i te price dokazu, al ajde, cekam prvenstvo da vidim sta su to oni dogovorili iako znam da nas opet ceka sablasno prazan Maksimir.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 12 jan 2014, 14:47

Kadeti izgubili od Herte s 3-2, ali su svejedno zauzeli prvo mjesto u skupini. U 14:56 igraju cetvrtfinale protiv Red Bull Salzburga

EDIT:
RBS je pregazen s 4-1 (Benković, Slunjski, Ćorić i Rašić)

U polufinalu s Stuttgartom. Drugo polufinale igraju Hertha i HSV

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 12 jan 2014, 17:34

Nakon gazenja Red Bulla, u polufinalu svladan je Stuttgart s 6-5 (3x Knežević, Ćorić, Fintić i Slunjski)

Finale je donijelo Hertu koja je Dinamu nanijela jedini poraz, ali je berlinere stigla osveta

Finale Jugend Euro Cupa
Dinamo - Herta Berlin 2-1 (Ćorić i Knežević)

slika

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 12 jan 2014, 17:49

Signore je napisao/la:http://www.24sata.hr/nogomet/casnik-za- ... ina-348805

Ne znam kako bi ovo komentirao, ali ta zelja za punim stadionom je jaca od mene, ne volim prazan Maksimir bez obzira sto znam povodom cega je to.

Vise me interesuje kakvi pregovori su to obavljeni, s kim se to dogovorilo i sta tu mozemo ocekivati.
Da pomirdba :lol: :lol:
Nema od toga nista,trolaju narod.A ovaj će pobrat lovu na ime svog starog.FUJ.

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 12 jan 2014, 17:56

Glupost, nema nikakve pomirdbe jer se nemaju skim pomiriti :lol:

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.