Mislim u zadnje vrijeme,pa i ostala imena poput Sakote imaju te neke titule prije,istina ne kao Dusko al imaju,Maljkovic pa ovaj pa onaj..Hocu da kazem da Aco i Dusko do dolaska u nasu repku nisu imali posao,preko nas se prodali i hajd zdravo..Ne kazem da nisu dobri treneri,nego mislim da smo mogli markovica nagraditi za dobar posao sa juniorima ili tako nesto,al hajde..neno#4 je napisao/la:Slatinash_7 je napisao/la:Raspad sistema radi Konakovica,realna prognoza je bila..De nam ti malo reci sta je taj Dusko toliko dobar trener,2 godine bez posla,opet nam se guraju neka velika imena u repku pa onda poslje kud koji mili moji..ne svidja mi se ovo nikako,mada sa aspekta rezultata bi moglo biti jako pozitivno,nadam se..neno#4 je napisao/la:Zanima me jedna druga stvar. Nakon sto se zakuhalo s Acom i sve na kraju proslo, stvorila se atmosfera da idemo u downhill, propadamo, raspad sistema, otjerao se Aco, nikad vise takvo ime na ovim prostorima, ovdje salve kritika. No, sada dva mjeseca poslije, gdje su ti isti...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma nije dobar...Ne, ne..Ma gdje bi bio dobar...
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Slatinash_7
- Kontakt:
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Dusko se prodao preko nas
ne pisi gluposti znas li ti uopste ko je DUSKO i kako ce se prodati preko nas kad nije jos ni selektor covjek je jedan od najjvecih trenera u Evropi i ako dođe za selektora to ce biti cudo nad cudima s obzirom u kakvoj smo poziciji...
Nije valjda da ste nezadovoljni haman pa imenovanjem Duska za selektora.. Frajer je bez dileme jedan od najboljih trenera u Evropi... Istina je da sam ja zelio da Aco ostane selektor al cisto iz razloga jer poznaje ovaj tim u dusu i msm da bi mu bilo odmah lakse, al brate dragi ne moze on u istu recenicu sa Ivanovicem koji je mnogo boljii trener, i cisto moramo Harunu zahvaliti na dovodjenju ovakvog selektora.... Jer generalno gledano ni u jednom sportu nikad nismo imali ovako dobrog selektora (msm na fudbal, kosarku, odbojku, rukomet, tenis...)...
Jednostavno vrh, i budala je ko misli da ce se njemu neko mijesati u posao, pa nije frajer tele, vec renomirani vrhunski trener, sto bi on sebi srozavao ugled guranjem nekih rahila u reprezentaciju....
Jednostavno vrh, i budala je ko misli da ce se njemu neko mijesati u posao, pa nije frajer tele, vec renomirani vrhunski trener, sto bi on sebi srozavao ugled guranjem nekih rahila u reprezentaciju....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Sapce je napisao/la:da li je uopste objavljeno, da ce dusko preuzeti funkciju selektora?
nisam nigdje procitao
nije
Glupost je uopste postavljat pitanje da li Dusko dobar trener ili ne,ja ne razumijem nas Bosance nikako mi u svemu sto je dobro trazimo nesto pogresno,sto bi se reklo dlaku u jajetu,pustit covjeka nek odradi ciklus kvala i onda pisati da li je bio los ili ne,a ja sam SIGURAN DA CE NAM DUSKO DONIJET SAMO DIMENZIJU VISE SLJEDECE PRVENSTVO CEMO 1000% bit u prvih 8 ekipa samo da ne bude povreda nekih,a dok je Haruna ja sam siguran da nece bit sranja u savezu,aa ovdje neki sto imaju licne svadje to mozete rijesit preko PP,a ne ovako na temi jer ocito je da ima pojedinaca ovdje koji idu samo da "zaćeraju" jedan drugom.....A cim ne vjerujeete u Duska kao selektora,odma ne vjerujete u Haruna,a taj covjek stvarno nije zasluzio ne povjerenje...ako nista bar postujte Haruna...Sve komsije nase,koje su miljama ispred nas u svakom sportu bile bi presretne da dobiju trenera u nekom sportu kao sto je dusko,ali NEEE kod nas Bosanskih govana se stalno mora trazit neka dlaka u jajetu 
jesi li ikada cuo za seju hasanefendicaMrMuscle je napisao/la:Nije valjda da ste nezadovoljni haman pa imenovanjem Duska za selektora.. Frajer je bez dileme jedan od najboljih trenera u Evropi... Istina je da sam ja zelio da Aco ostane selektor al cisto iz razloga jer poznaje ovaj tim u dusu i msm da bi mu bilo odmah lakse, al brate dragi ne moze on u istu recenicu sa Ivanovicem koji je mnogo boljii trener, i cisto moramo Harunu zahvaliti na dovodjenju ovakvog selektora.... Jer generalno gledano ni u jednom sportu nikad nismo imali ovako dobrog selektora (msm na fudbal, kosarku, odbojku, rukomet, tenis...)...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- legenda reala
- Kontakt:
Sead u svijetu rukometa nije priznat stručnjak kao Duško u svijetu košarke, dobar je stručnjak ali nije renome Duška
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Hasanefendic ni priblizno nije ime kao sto je Dusko Ivanovic.. Covjek medju 10 trenera Evrope sigurno, a za Seu je upitno je li uopste blizu top 10 trenera pa i 20.. Ako cemo se voditi rukometnim renomeom, onda je Irfan Smajlagic mnogo ispred njega doduse ne jos u trenerskom smislu, al igracki dakako, a bio je pozicioniram u Bosni BH Gas tako da je i on relevantan...
vec sam gore nabrojao barem 10 boljih.... top 10 trener ni u jednom sportu nema rupu od dvije godine kada ga niko ne zeliMrMuscle je napisao/la:Covjek medju 10 trenera Evrope sigurno
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
Imao je i Obadovic rupu od god dana... Je l to znaci da on koji je po meni najbolji trener u Evropi nije kvalitetan, jednostavno mi ne znamo sta je posrijedi, mozda je Dusko odlucio da malo apstinira od kosarke.... i nakon nekog perioda prihvatio nas jer mu vjerovatno nudimo solidnu platu (mada je meni ovo diskutabilno oko plate), a funkcija trenera reprezentacije nije ni priblizno zahtjevna kao klupska, tog si i ti barem svjestan, pa ovako ima vremena da se posveti porodici, malo sebi i na kraju malo i kosarci da potpuno ''nezakorozira''...KK_Bosna je napisao/la:vec sam gore nabrojao barem 10 boljih.... top 10 trener ni u jednom sportu nema rupu od dvije godine kada ga niko ne zeliMrMuscle je napisao/la:Covjek medju 10 trenera Evrope sigurno
Eto u fudbalu imas primjer Marcella Lipia... Covjek se odmarao od fudbala nesto dugo, msm oko 2,5-3 god.. A sigurno uz Moua najbolji trener danasnjice...
neno#4 je napisao/la:Zanima me jedna druga stvar. Nakon sto se zakuhalo s Acom i sve na kraju proslo, stvorila se atmosfera da idemo u downhill, propadamo, raspad sistema, otjerao se Aco, nikad vise takvo ime na ovim prostorima, ovdje salve kritika. No, sada dva mjeseca poslije, gdje su ti isti...
Ne mogu ja Konakovica mrziti,koliko volim BIH
- Slatinash_7
- Kontakt:
Nisam rekao da se prodao,nego da ima negdje i ta mogucnost,pazi TOP 15 trener evrope dolazi da vodi BiH pored hiljade drugih ponuda,unosnijih i tako to,kako da ne,de objasni ovo..semir01 je napisao/la:Dusko se prodao preko nas![]()
![]()
ne pisi gluposti znas li ti uopste ko je DUSKO i kako ce se prodati preko nas kad nije jos ni selektor covjek je jedan od najjvecih trenera u Evropi i ako dođe za selektora to ce biti cudo nad cudima s obzirom u kakvoj smo poziciji...
Slatina Bog i batina
Slatinash_7 je napisao/la:Nisam rekao da se prodao,nego da ima negdje i ta mogucnost,pazi TOP 15 trener evrope dolazi da vodi BiH pored hiljade drugih ponuda,unosnijih i tako to,kako da ne,de objasni ovo..semir01 je napisao/la:Dusko se prodao preko nas![]()
![]()
lakse je voditi repku,manje obaveza
- Slatinash_7
- Kontakt:
@lumani
ima i ta mogucnost,zato sam i napisao ono gore sa mozda ispred svega..Al cudno mi da jedan takav trener se ne povezuje ni sa jednim klubom u Evropi,ni sa jednom reprezentacijom i odjednom bum,moguce da bude selektor BiH,to mi malo cudno al hajde..Ako on bude trener ja cu zaista biti prezadovoljan sto se tice kosarkaskih razloga,nazalost na balkanu uvijek ima i tih nekih drugih,mogucih teorija zavjera ne znam ni sam kako bi to drugacije nazvao,pa sa te neke strane i nisam zadovoljan..
ima i ta mogucnost,zato sam i napisao ono gore sa mozda ispred svega..Al cudno mi da jedan takav trener se ne povezuje ni sa jednim klubom u Evropi,ni sa jednom reprezentacijom i odjednom bum,moguce da bude selektor BiH,to mi malo cudno al hajde..Ako on bude trener ja cu zaista biti prezadovoljan sto se tice kosarkaskih razloga,nazalost na balkanu uvijek ima i tih nekih drugih,mogucih teorija zavjera ne znam ni sam kako bi to drugacije nazvao,pa sa te neke strane i nisam zadovoljan..
Slatina Bog i batina
covjek je radio 10 punih godina bez pauze,**** je to.sumnjam da nema ponuda,a fino je raditi 2,3 mjeseca u godini ..Slatinash_7 je napisao/la:@lumani
Crna Gora ga ganja vec duzi period.Slatinash_7 je napisao/la:@lumani
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Slatinash_7
- Kontakt:
jel se to nije moglo napisati odma gore,nego neko ismijavanje?sad je sve ok,nije da je nekad bilo nesto pogresno nego samo komentar i dato misljenje..nadam se da ce Ivanovic prihvatiti tu ponudu,koja ce biti u nekom normalnom finansijskom rangu..neno#4 je napisao/la:Crna Gora ga ganja vec duzi period.Slatinash_7 je napisao/la:@lumani
Slatina Bog i batina
Zato sto mi je nekada mucno odgovarati na nebulozne postove, a taj je bio jedan od takvih. Eto Dusko jadan ne moze nigdje da radi i ceka nas da mu ponudimo ugovor. Ma hajde. Eto nema covjek dvije godine posla zato sto je los. Nijednog obiljnog trenera mi ne mozemo privuci novcem, nekim ultra uslovima, mi ga samo mozemo privuci takmicarskim dijelom, jer je evidentno da se u tom smislu dizemo progresivno. Ako bude sve kako treba za par godina bi mogli pricati o nasoj reprezentaciji kao jednoj od deset najboljih Europe.Slatinash_7 je napisao/la:jel se to nije moglo napisati odma gore,nego neko ismijavanje?sad je sve ok,nije da je nekad bilo nesto pogresno nego samo komentar i dato misljenje..nadam se da ce Ivanovic prihvatiti tu ponudu,koja ce biti u nekom normalnom finansijskom rangu..neno#4 je napisao/la:Crna Gora ga ganja vec duzi period.Slatinash_7 je napisao/la:@lumani
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
neno#4 je napisao/la:Zanima me jedna druga stvar. Nakon sto se zakuhalo s Acom i sve na kraju proslo, stvorila se atmosfera da idemo u downhill, propadamo, raspad sistema, otjerao se Aco, nikad vise takvo ime na ovim prostorima, ovdje salve kritika. No, sada dva mjeseca poslije, gdje su ti isti...
Druze ja te cijenim kao prvo, a kao drugo nisam plakao za Acom ni pljuvao bilo koga kad je otisao. Medjutim mi jos uvijek nemamo selektora, i bilo bi mudro da sacekas malo sa likovanjem dok zvanicno ne dobijemo selektora.
Iskreno ako ces meni je i dalje malo tesko povjerovati da se za nas veze jedna takva trenerska velicina. Ljudi koji vide 10-20-30-50 boljih trenera od njega su najobicniji kontrasi. Da postavimo Phila Jacksona oni bi rekli da je on samo kopija Reda Auerbacha...
SI AMO CONte!!!
Ja ne likujem, niti govorim nesto sto nije istina. Bilo bi uredu da nakon svih pljuvanja se fino kaze da se pogrijesilo. Nema sta nije najavljivano, od Bajketa kao selektora pa nadalje. Nadamo se da ce uskoro da sve bude gotovo.Mitar je napisao/la:neno#4 je napisao/la:Zanima me jedna druga stvar. Nakon sto se zakuhalo s Acom i sve na kraju proslo, stvorila se atmosfera da idemo u downhill, propadamo, raspad sistema, otjerao se Aco, nikad vise takvo ime na ovim prostorima, ovdje salve kritika. No, sada dva mjeseca poslije, gdje su ti isti...
Druze ja te cijenim kao prvo, a kao drugo nisam plakao za Acom ni pljuvao bilo koga kad je otisao. Medjutim mi jos uvijek nemamo selektora, i bilo bi mudro da sacekas malo sa likovanjem dok zvanicno ne dobijemo selektora.
Iskreno ako ces meni je i dalje malo tesko povjerovati da se za nas veze jedna takva trenerska velicina. Ljudi koji vide 10-20-30-50 boljih trenera od njega su najobicniji kontrasi. Da postavimo Phila Jacksona oni bi rekli da je on samo kopija Reda Auerbacha...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], relativizam i 6 gostiju.