FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 jan 2014, 09:30

Ma neka njega za direktora stonse tice trenera sto neko rece ciro ce Skoki I vidovitom zacerat za sva vremena...ugasit ce ih za sva vremena..jednostavno karijeru ce im unistiti
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 07 jan 2014, 10:37

rukfash je napisao/la:Husaric , Ciro ..... Boze pomozi nas i uputi na pravi put , ovo je cirkus !

Amin :mrgreen:
Pobjeda je bolja od orgazma!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 07 jan 2014, 11:09

Nije mi jasno zasto se ne oglasi Fucko? :roll:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 07 jan 2014, 11:10

Probisvjet je napisao/la:Nije mi jasno zasto se ne oglasi Fucko? :roll:

Dobio ban :mrgreen:

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 07 jan 2014, 11:43

Probisvjet je napisao/la:Nije mi jasno zasto se ne oglasi Fucko? :roll:
Ma pustite čovjeka ;)

Ja i dan danas mislim da on nema loše namjere... ali ima lošu furku, neki bezze trip i brat bratu nije efikasan,a gura se gdje mu nije mjesto. Ajmo dalje ;)

p.s. svim forumašima, a prije svega Slobodašima pravoslavne vjeroispovjesti
Mir Božiji, Hristor se rodi!
http://fksloboda.ba/vijesti/649-sretan-boi" onclick="window.open(this.href);return false;
tuzlanska Sloboda

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 07 jan 2014, 11:53

Ciro je preskup trener,i on se vise puta spominjao u kombinacijama sa nekim nasim Premijer-ligasima, i uvjek bi bila suplja. Ciro je bio selektor ,i odlicno poznaje fudbalsku situaciju u nasoj zemlji,i bez neki strasnih para nikad nebi,preuzeo neku nasu ekipu.Jagodic-je trener koji trci za lovom, + toga je covjek ublehas,i on bi vam bio najveci promasaj.Bajramovica znam on je nesto malo vodio Sarajevo.On je jedan od najskolovanih trenera u drzavi,ali je blag i tih čova, i to mu je mana,nema neki zesci stav prema igracima.
Jovic je najbolji trener u drzavi,i ako bi ga mogli dovesti,on bi vas uveo u Premijer ligu bez problema.Kad se sjetim sa kakvom je on ekipom Sarajeva izbacio Levski.Pravi strateg,motivator,pogledajte sa Borcem je do zadnja 3-4 kola bio prvi na tabeli,a da ljudi nisu znali hoceli poceti prvenstvo,a kamoli da su pripreme odradili.

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 07 jan 2014, 11:57

amypitar je napisao/la:Ciro je preskup trener,i on se vise puta spominjao u kombinacijama sa nekim nasim Premijer-ligasima, i uvjek bi bila suplja. Ciro je bio selektor ,i odlicno poznaje fudbalsku situaciju u nasoj zemlji,i bez neki strasnih para nikad nebi,preuzeo neku nasu ekipu.Jagodic-je trener koji trci za lovom, + toga je covjek ublehas,i on bi vam bio najveci promasaj.Bajramovica znam on je nesto malo vodio Sarajevo.On je jedan od najskolovanih trenera u drzavi,ali je blag i tih čova, i to mu je mana,nema neki zesci stav prema igracima.
Jovic je najbolji trener u drzavi,i ako bi ga mogli dovesti,on bi vas uveo u Premijer ligu bez problema.Kad se sjetim sa kakvom je on ekipom Sarajeva izbacio Levski.Pravi strateg,motivator,pogledajte sa Borcem je do zadnja 3-4 kola bio prvi na tabeli,a da ljudi nisu znali hoceli poceti prvenstvo,a kamoli da su pripreme odradili.
Ma ovo za Ćiru je šuplja. A mislim da bi svi navijači voljeli vidjeti Jovića na klupi. (i Smajla pored njega naravno :mrgreen: )

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 07 jan 2014, 12:17

Vudgalića bi valjalo stavit' k'o komentatora. :lol: Ćiro bi marketinški bio pun pogodak, ali k'o da gledam da od toga nema ništa. Jović bi bio najbolje rješenje.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 07 jan 2014, 12:20

Ko god bude došo..da u maju mj.slavimo ulaz u PL :!:

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 07 jan 2014, 12:55

Trener svih trenera ipak je odbio ponudu drugoligaša Solina!

slika

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 07 jan 2014, 13:59

Gorki je napisao/la:Trener svih trenera ipak je odbio ponudu drugoligaša Solina!

slika
aha

Šta li će biti sljedeće :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
tuzlanska Sloboda

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 07 jan 2014, 14:22

zlajci je napisao/la: aha

Šta li će biti sljedeće :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Vjerovatno slika na Tušnju :mrgreen:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 07 jan 2014, 14:52

Jović,ubjedljivo najbolji trener u BiH da se lati Slobode...haha,možda al za neki strašni kesh koji mu nikada neće biti isplaćen...meni je ova Bajramović interesantan
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 07 jan 2014, 19:08

staragarda je napisao/la:Jović,ubjedljivo najbolji trener u BiH da se lati Slobode...haha,možda al za neki strašni kesh koji mu nikada neće biti isplaćen...meni je ova Bajramović interesantan
Jovic mozda jeste najbolji u BiH, samo sto treneri iz liga u BiH nisu mjerilo kvaliteta.
Licno bi volio vidjeti ovdje Ciru. Ipak je on legenda. O njegovom kvalitetu i autoritetu nepotrebno je pricati.
To je odmah +1000, 2000 na tribinama Tusnja, a nama su itekako potrebne pune tribine.
Ciro da ode na lokalni radio ili lokalnu TV da pozove na Tusanj navijace odjeknulo bi jace nego da ih bilo ko pozove.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 jan 2014, 19:13

Kakav Bajramovic pa u Chicago I ST Loouis je dolazio lafa trazio dijecu za reprezentaxiju I svakom ko je doso na probu uzeo 700$ I poslije rekao nema ovdje niko ...jos tad je I Vedo dolazio pa I on mu nije valjao...sve su to treneri koji ce stavit igraca da igra ako mu ko sta sa strane proturi koju joju

Kazem ovo jer sam gledo svojim ocima te treninge a uvjerens sam da ovdjr je bilo jos slicnih Vedi...sami je lik dosao ono lafa on izvidi uzme po igracu 700$ za nekoliko treninga
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 07 jan 2014, 19:20

SaltCityAttack je napisao/la:Kakav Bajramovic pa u Chicago I ST Loouis je dolazio lafa trazio dijecu za reprezentaxiju I svakom ko je doso na probu uzeo 700$ I poslije rekao nema ovdje niko ...jos tad je I Vedo dolazio pa I on mu nije valjao...sve su to treneri koji ce stavit igraca da igra ako mu ko sta sa strane proturi koju joju

Kazem ovo jer sam gledo svojim ocima te treninge a uvjerens sam da ovdjr je bilo jos slicnih Vedi...sami je lik dosao ono lafa on izvidi uzme po igracu 700$ za nekoliko treninga
Bajramovic je kita obicna. Radije bi ostavio Karica Smajila-Naseg!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 07 jan 2014, 19:27

Sad sam gledao hrvatski RTL i pricali o Ciri, bio je u Solinu nije mu se svidio teren, igracki kadar i ne znam sta jos, i rekose da ode opet u Kinu da trenira Shangai Shelul tako nesto, tako da ga ne ocekujte u Tuzli jer od toga nema nista, ja bi volio Jovica da dodje jer to je moja zelja, jedini trener koji ima dobar kvalitet.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 07 jan 2014, 19:34

fukara87 je napisao/la:Sad sam gledao hrvatski RTL i pricali o Ciri, bio je u Solinu nije mu se svidio teren, igracki kadar i ne znam sta jos, i rekose da ode opet u Kinu da trenira Shangai Shelul tako nesto, tako da ga ne ocekujte u Tuzli jer od toga nema nista, ja bi volio Jovica da dodje jer to je moja zelja, jedini trener koji ima dobar kvalitet.
Skoro je izjavio da mu tebaju pare otisao bi u Kinu, ali nece. Solin nema dobar ni glavni teren-stadion , a pogotov pomocni. Nije mu se svidjela infrastruktura i to je to.
Sto se tice Jovica ne znam ko je uopste rekao da ima sanse da dodje u Slobodu? Ako ne Ciro, onda sto da ne Jovic?
Vidjecemo.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 07 jan 2014, 19:37

Ne pratim puno portale i ne vjerujem puno tome, ja znam sta sam gledao na tv-u i covjek je fino pricao sa stadiona u Solinu i sve rekao sta mu se ne svidja, a onda rekao da leti za Kinu i to je to. Nije budala da laze sve nas preko tv-a.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 07 jan 2014, 19:40

Nego, evo opet se spominje Mešan i njegov transfer, bi nam godilo da se i on i Bekić prodaju.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 8 gostiju.