Mobilni- gdje, kako, šta?

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Belmin6
Kontakt:

Re: Mobilni- gdje, kako, šta?

Post Postao/la Belmin6 » 07 jan 2014, 18:27

Dobro, na kraju krajeva svako svog konja hvali. Što se mene tice, ja bih mogao kortisti Nokiu 3310 do kraja života :lol: , ali eto sad sebi od svojih para želim uzeti mobitel. Bog zna kad cu ga ja opet promjeniti. :D

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 07 jan 2014, 18:31

Ma pogledaj par recenzija na netu, na yt ih ima milion. Moja sestra ima taj telefon i zadovoljna je koliko ja znam. Jedino sto se baterija mora puniti svaki dan ali tako je sa vecinom telefona kada se po cijeli dan visi na netu itd.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 07 jan 2014, 18:37

I u mene jaran ima taj, nekako mi se najviše svidio. Ovdje u bhtelecomu koliko vidim cijena mu je 506 KM. Ili sam se nešto zajebao ?

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 07 jan 2014, 18:43

S3 mini je na bht

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 07 jan 2014, 18:46

a da evo vidim, evo gledam na ovoj stranici, 585 KM je. Ima li gdje jeftinije ili se tako krecu cijene ?

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 07 jan 2014, 18:56

fontele 570

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 07 jan 2014, 18:57

Koristite li vi antiviruse za vaše mobilne telefone? Meni je to do neki dan bilo smiješno, a onda vidim da raja masovno downloaduje te antiviruse :mrgreen:
Il club piu titolato al mondo!

anonimni
Kontakt:

Re: Odg: Mobilni- gdje, kako, šta?

Post Postao/la anonimni » 07 jan 2014, 19:04

LenBias je napisao/la:
anonimni je napisao/la:920 je davno rasprodata, ali imas 820 i 1020

Belmine, evo ti link ponude mobitela, pa nadji neki drugi :D : http://www.bhtelecom.ba/mobiteli.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
ostale su lumie ipak malo skuplje da bi ih narucio mladjem bratu, ovo je prihvatljivo i odlicno samo steta sto vise nema majku mu i telecom telecomov :D

slusaj ti eleganta belmine, kad te vec savjetuje o mobitelima neka da neki savjet i o zenama, tu se jednako dobro snalazi na kraju krajeva :mrgreen:
520 je jeftina, samo ne znam valja li hardverski :D

@ DonPippo
Niti koristim niti namjeravam koristiti, za mene su antivirusi glupost...

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 07 jan 2014, 19:26

Ja našao svoga :
http://www.bhtelecom.ba/mobiteli_detalj ... 12267.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Keep walking.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 07 jan 2014, 19:31

anonimni je napisao/la:
LenBias je napisao/la:

Belmine, evo ti link ponude mobitela, pa nadji neki drugi :D : http://www.bhtelecom.ba/mobiteli.html" onclick="window.open(this.href);return false;

ostale su lumie ipak malo skuplje da bi ih narucio mladjem bratu, ovo je prihvatljivo i odlicno samo steta sto vise nema majku mu i telecom telecomov :D

slusaj ti eleganta belmine, kad te vec savjetuje o mobitelima neka da neki savjet i o zenama, tu se jednako dobro snalazi na kraju krajeva :mrgreen:

@ DonPippo

znam da ima ali ona je ipak malo slabija, nema blic itd, stoji da je odlican telefon ali 920 je primarna meta :D
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 07 jan 2014, 19:32

Ništa onda, na pik i plati u gotovini, nema ti druge :mrgreen:

Kapiten Blue Traina

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 07 jan 2014, 19:46

Nema potrebe za antivirusima. Pogotovo ako koristis aplikacije sa zvanicnih marketa, to vazi za sve smartphone sisteme. A android je i linux bazirani sistem sto dosta govori o sigurnosti.

Pored toga ti antivirusi usporavaju rad mobitela.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 07 jan 2014, 19:47

anonimni je napisao/la:
LenBias je napisao/la:

@ DonPippo

Lumia 520 ti je najbolji telefon u tom cjenovnom rangu
za te pare najbolji omjer ulozeno dobiveno

antivirus na telefonu su glupost nevidjena

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 07 jan 2014, 20:02

to stoji ali dzaba kada ima zelju koja se zove lumia 920 :D

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 07 jan 2014, 20:07

LenBias je napisao/la:to stoji ali dzaba kada ima zelju koja se zove lumia 920 :D
ko nema tu želju :lol:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 07 jan 2014, 21:42

Kaunas je napisao/la:
LenBias je napisao/la:to stoji ali dzaba kada ima zelju koja se zove lumia 920 :D
ko nema tu želju :lol:
Ja :mrgreen:

Kapiten Blue Traina

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 08 jan 2014, 00:06

Ne znam kako netko moze kategoricno tvrditi da je WP, ili eto Lumia, bolja od mobitela baziranih na Android sustavima, ili IOS, ili obrnuto. Tu se uglavnom radi o customizaciji, a velika je stavka koji se mobiteli koriste, koja verzija sustava, itd., a koliko vidim ovdje se usporedjuju top Lumie sa prosjecnim Android mobitelima, primjera radi. Ako ce netko raditi benchmark sa Android telefonima, neka to radi sa zadnjim Nexusom, pa nek onda izvodi zakljucke. Jednostavno je najrasirenije, a postoji opet i razlog sto je najrasirenije. Bilo koji od mobitela na tim sustavima nek je u premium segmentu je vrhunski mobitel, a to da li se nekome svidja S4, 5s ili aktualna Lumia, to je druga prica, rijetko tu ljudi mogu pogrijesiti ukoliko cisto prije kupovine skontaju sta im je najbitnije, sta zele, sta im se najvise svidja kod modela kojeg kupuju. Ja da kupujem aktualniji model bi uzeo Nexus 5, eventualno S4 ili Lumia 925.
A sad, sto se tice benchmarka, tu jedan mobitel i dalje vlada, ali to i dalje nista ne znaci jer vise od pola tih stvari obicni covjek pri uporabi ni ne primijeti, niti mu treba biti bitno ukoliko mu se svidja neki drugi model.
...Život za Široki...

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 08 jan 2014, 09:56

porede se mobiteli po jednakoj vrijednosti na trzistu tj po tome koliko trebas izdvojiti novca za odredjeni mobitel, prilicno sam siguran da po cijeni za koju mozes dobiti lumiu 920 ne mozes dobiti bolji mobitel (nov naravno), prosto nema sanse, specifikacije, kvalitet izrade (koji je btw. toliko dobar, lijep, kvalitetan itd da je to perverzija cista) sigurno nema sanse kada se sve to sabere dobiti vise u nekom mobitelu za taj novac ;)

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 08 jan 2014, 10:35

To ima donekle logike, ali kao sto i sam znas ne kostaju svi mobiteli jednako u startu, prema tome usporedjuju se unutar iste klase, flagship-flagship, budget-budget, a ne po vrijednosti, jer da je tako zasto bi se poredio iphone 5/s sa S4 kad je ovaj prvi skuplji u startu? Ili S4 naspram HTC One, ista stvar, itd. Ili evo za primjer Nokia-inog phableta Lumia 1520, mislim da je u startu osjetno skuplji od Galaxy Note 3, pa se usporedjuje sa njim kontra tvoje logike razmisljanja, zasto, zato sto su ista klasa i direktna konkurencija. I da, Note je na kraju odnio pobjedu, ako je bitno.
Medjutim, svi spadaju u ''teskase'', predstavljaju flagship kategoriju i jos k tome kad su popularni i prodaju se, pa naravno da ce skuplji biti, to je cista ekonomska logika, zar bi ti smanjio cijenu svom proizvodu koji ide kao lud po tvojim projiciranim zamislima? Mislis da to Nokia ne bi radila sa Lumiom da ima pribliznu zastupljenost kao npr. Samsung? Ne bi. Al u k.rcu. Ne budi naivan, ne bi ta tvoja recenica uopce postojala u tom slucaju, al sustina situacije je da je Nokia dobro poljuljana i da im upravo trebaju sjajni modeli poput 920, 925, 1020 i sl. da vrate povjerenje i da steknu vremena i uvjeta za WP sustav koji se sve vise i vise razvija i postaje popularniji, sto je dobro, to je za krajnjeg korisnika uvijek sjajno.
Vani za novac te Lumie 920 mozes dobiti vec skoro pa S3 koji nije nista losiji, dapace. U nas su pak malo na prevelikoj cijeni ti mobiteli tako da je ovdje vec vise 920 - S2, S2 Plus cjenovna kategorija, ili Nexus 4, po tvom nacinu racunanja, a naravno ovaj prvi je ipak godinu dana noviji model ako ce se gledati strogo nekakve specifikacije i sl., a kad ga usporedim vec sa Nexusom, nisam siguran da u startu ne bih uzeo i taj stariji Nexus, makar samo zbog vece kompaktnosti i specifikacija na razini flagshipa tadasnjeg fakticki.
Nemam ja nista protiv WP ni Nokie ni Lumie, niti preferiram jedan sustav ili mobitel vise od nekog drugog, moja najveca zamjerka sto ja ne bih uzeo tu Lumiu 920 je sto je brutalno preteska i deblja od konkurencije. 925 je neka druga prica, to bih sigurno uzeo izmedju neka dva, tri mobitela izmedju kojih se trenutacno mislim (kao sto rekoh, S4, Nexus 5 i 925) i sto planiram do ljeta kupiti, ali tu 920 sam drzao i koristio jedan dan i ne bih je zamijenio za svoj S2 da mi je netko sutra daje 1/1.
Bezveze forsiras tu svoju nekakvu pricu o ''sigurno bolji''.
Mozes reci jedino ''sigurno meni vise odgovara'' i ''vise mi se svidja'', s obzirom da su to sve sjajni uredjaji i tesko je nekome pogrijesiti da uzme bilo sta od toga. I to bi bilo to.
...Život za Široki...

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 08 jan 2014, 10:54

druze ja sam imao s2 i 920 je za njega svemirski brod (tezina je nekome prednost a nekome mana, meni je prednost jer volim taj osjecaj da ipak drzim mobitel u ruci a ne komad kartona + sam siguran za ovaj mobitel, za razliku od 95% drugih mobitela, da mi se nece sav raspasti kada bi mi ispao iz ruke), sto se tice poredjenja s3 i 920 ni to nije situacija tako bajna za samsung ali hajde eto, neka bude da su izjednaceni mada bi ja i tu prije uzeo 920 :) oko ove situacije za cijenu apsolutno se slazem, to i jesu osnove ekonomije, kada vracas poziciji, ulazis na trziste i sl situacije ides sa nizim cijenama a kada si siguran da imas trziste naplacujes sto je vise moguce, to nema potrebe neko da negira i dovodi u pitanje, tako je kako ima svijeta sto kazu i tako ce biti do kraja, samsung uzima sakom i kapom jer im se moze, to im je nemoguce zabraniti niti neko ima pravo da im zabrani ;) za tablete stvarno ne znam jer mi je postojanje istih nevjerovatno glupo, nije mobitel, nije laptop, nevjerovatno nepotreban izum :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 50 gostiju.