NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

jestamaji
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la jestamaji » 07 jan 2014, 16:54

rio_Ferdy88 je napisao/la:@Jesta izgubiše ti Tigrovi sinoć :|

Prokockaše 18 razlike, ipak na kraju Nolesi i Winston potvrđuju savršenu sezonu :)

Mada je završnica bila fantastična slika, da je Mason kod zadnjeg TD za Auburn, stao na 1 yard mogli su potrošiti vrijeme i ostaviti TD za kraja, jer ih je ovako odbrana na kraju iznevjerila jer nisu uspjeli zaustaviti Greena i Benjamina na kraju :)
Da, nažalost, ali što jes jes, Seminolsi su zaslužili titulu!
Inače i meni je to isto palo na pamet kod TD, ali ne staje niko na 1 yd ako mu treba TD.
Ovo je bila legendarna godina, pamtiće se dugo kao takva i kao zadnja prije playoffsa. Bitno je da je na kraju Bama dobila momački po nosu :mrgreen:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 jan 2014, 19:34

tillman je napisao/la:oni koji su u Americi...
braćo, jel vam maZi :D :D
Nisam u chicagu od 23 decembra..evo danas sam trebao imati let nazad ali odgodio sam za petak jer tamo je haman -50F osjeca se sa vjetrom I velik je snijeg
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 07 jan 2014, 20:04

jestamaji je napisao/la:U današnje vrijeme nije teško naći QB koji zna dobro bacati, ali naći jednoga koji zna pročitati odbranu ko Manning ili Brady je jako teško!
Brady zna procitati, ali samo kad dobije informacije sa sidelinea :lol: :lol: :lol:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 jan 2014, 20:09

Evo citam zasto je Cutler dobio novac ovaj I kakav jr dogovor bio..izgleda da ce Bearsi kroz zivot moci ce praviti kako njima odgovara za salary cam kroz bonuse I td.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 07 jan 2014, 20:30

Sudija koji dosudjuje najmanje penala sudi utakmicu izmedju dvije ekipe koje su regularnom dijelu sezone imali najmanje penala. U Subotu navecer u Foxboro-u ce izgleda biti svega...
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 07 jan 2014, 22:16

amerosm je napisao/la:Sudija koji dosudjuje najmanje penala sudi utakmicu izmedju dvije ekipe koje su regularnom dijelu sezone imali najmanje penala. U Subotu navecer u Foxboro-u ce izgleda biti svega...
U subotu navece ocekujem neki nepostojeci PI od 50 yardi u korist patsa :lol:

Inace Patsi imaju najmanje penala jer im silje sudije, zmire na jedno oko :lol: :lol: :lol:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 07 jan 2014, 22:21

Edin TM87 je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Sudija koji dosudjuje najmanje penala sudi utakmicu izmedju dvije ekipe koje su regularnom dijelu sezone imali najmanje penala. U Subotu navecer u Foxboro-u ce izgleda biti svega...
U subotu navece ocekujem neki nepostojeci PI od 50 yardi u korist patsa :lol:

Inace Patsi imaju najmanje penala jer im silje sudije, zmire na jedno oko :lol: :lol: :lol:
Statistika kaze da Vi imate najmanje penala ;)

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 07 jan 2014, 22:26

Pa mi smo postena ekipa koja hoce bez pravljena penala da dodje do pobjede :mrgreen:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 08 jan 2014, 00:59

[youtube][/youtube]

:lol: :lol:

Fuliti na draftu Brady-a i Rodgers-a za nesto vise od cetiri godine nije mala stvar...
Ja mislim da i dan danas navijaci Ninersa hebu Walsh-u i Donahue-u sve po spisku.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 jan 2014, 01:24

Rogers je ucio od Favra puno mu je on valjao brate...nisu samo oni Tomicu propustili vjerovatno I svi ostali..ali to jednom j 10 godina se desi da QB kao sa kraja drafta postane ovo sto je Tomica danas....ebiga I Bearsi su mogli danas imati umjesto sto su uzeli Hayesa mogli su uzeti Palamolu a kojeg su ustvari I htijeli
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 08 jan 2014, 08:06

SaltCityAttack je napisao/la:Rogers je ucio od Favra puno mu je on valjao brate...nisu samo oni Tomicu propustili vjerovatno I svi ostali..ali to jednom j 10 godina se desi da QB kao sa kraja drafta postane ovo sto je Tomica danas....ebiga I Bearsi su mogli danas imati umjesto sto su uzeli Hayesa mogli su uzeti Palamolu a kojeg su ustvari I htijeli
ma nikad se ne zna šta će biti od college igrača kada dodju u NFL. gledao sam prošle godine interview sa Grudenom i Pollianom u kome su se obojica složili da su u zadnjih 20 godina jedina dva potpuna lock-a i no-brainer-a bili Manning i Luck

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 08 jan 2014, 10:41

SaltCityAttack je napisao/la:Rogers je ucio od Favra puno mu je on valjao brate...nisu samo oni Tomicu propustili vjerovatno I svi ostali..ali to jednom j 10 godina se desi da QB kao sa kraja drafta postane ovo sto je Tomica danas....ebiga I Bearsi su mogli danas imati umjesto sto su uzeli Hayesa mogli su uzeti Palamolu a kojeg su ustvari I htijeli
Jesus y Santa Maria. :shock:
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 08 jan 2014, 10:54

@ salt

Ninersi su i tim draft-ovima bili ekipa kojima je bio potreban QB (tako se se primjera radi ne moze reci da su Ramsi promasili Brady-ja) i u oba navrata su uspjeli izabrati pogresnog igraca, iako i Brady i Rodgers ne kriju da su navijaci Ninersa.

Kolika je njihova ljubav prema Ninersima govori izjava Brady-ja od prije neki dan gdje je rekao da najvise u karijeri zali sto nikad nije zaigrao na onom ruglu od stadiona koje uskoro treba da se rusi.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 jan 2014, 11:00

randy_moss je napisao/la:
Ma Polamalu brate...sa tel pisem na odmoru sam nda mi se gledat jesam li gdje pogrijesio..zna se na koga sam mislio :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 08 jan 2014, 17:09

Kad Johnny Football pocne loptu bacat k'o whiskey, drzi te se.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 08 jan 2014, 18:08

randy_moss je napisao/la:
pappers, paterson :mrgreen:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 08 jan 2014, 18:53

Sta kazete na izjavu Goodell-a da je dosao momenat kada treba razmisljati o prosirenju PO-a, na 14 ili 16 ekipa.
Zanimljivo da je vecina navijaca u SAD-u protiv ove ideje i zele da ostane ovako kako i jeste i da isto tako misle da se to sve radi zbog Cowboys-a.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 08 jan 2014, 19:02

Ma kakvi 14-16 ekipa, previse je povreda I ovako, jos da dodaju tekme.

Nemaju Cowboysi veze s tim nego hoce vise love, kako timovi tako I liga. ;)

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 08 jan 2014, 19:03

amerosm je napisao/la:Sta kazete na izjavu Goodell-a da je dosao momenat kada treba razmisljati o prosirenju PO-a, na 14 ili 16 ekipa.
Zanimljivo da je vecina navijaca u SAD-u protiv ove ideje i zele da ostane ovako kako i jeste i da isto tako misle da se to sve radi zbog Cowboys-a.
Ja sam za sve ono što bi nam donijelo više utakmica za gledanje :D samo su problem povrede i tu bi se trebalo nešto poraditi,tačnije proširiti roster ekipa i rotirati igrače
Mislim da bi do ovoga i moglo doći u dogledno vrijeme jer više utakmica=više novaca
I'm not insane, my mother had me tested!

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 08 jan 2014, 20:02

to sa 14 ekipa je neizbježno ... jednostavno automatski donosi dodatne prihode, a NFL ima super izgovor u tome da će samo jedan bye-team po konferenciji povećati takmičarski duh i učiniti week 16 i 17 interesantnijima.
16 ekipa bi upropastilo dosta toga, ali ja sam poprilično siguran da će i to kad tad doći na dnevni red ... money money money

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []