FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
ma odlican za nase lige.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Kako znate da je odlican, klip mu dobar? Sacekajte da vidite koju tekmu uzivo pa onda sudite... Za sada je ovaj prinova, i to poprilicna anonimus prinova...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
- Kontakt:
Cudi me da sport.ba nije ovo prenio, dok tamo ne procitam ne vjerujem

-
- Kontakt:
Ja sam gledao klip i rekao da je za mene odlican,,,on nedolazi u klub zato sto je dobar na klipu,,,Tog igraca,,,ako si procitao je preporucio Kemal Alispahic,,,koji ga je i trenirao jedno vrijeme, koliko je dobar vidjecemo,,,to je svakako tacno,,,Baja_Zvjerka je napisao/la:Kako znate da je odlican, klip mu dobar? Sacekajte da vidite koju tekmu uzivo pa onda sudite... Za sada je ovaj prinova, i to poprilicna anonimus prinova...
farukzidane, Imas ppfarukzidane je napisao/la:
Preporuku o ovom igracu dao je ,,,Kemal Alispahic,,,igra za jedan sirijski klub i trenutno je u jordanu,,,,ja sam gledao nekoliko video klipova,,i ono sto sam vidio,,mislim da je momak jako dobar,,,po meni do sada najbolji igrac,,,dugo se pregoovaralo,,jer jednostavno je tesko nekog dovesti u nasu ligu,,
i zbog svakakvih novinara,,,koji su uglavnom zlonamjerni,,,dosta je mogucih pojacanja i propalo,,jer su im samo dizali cijenu,,,a realno nisu toliko vrijedili,,,,

ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Sta ima veze sto ga je taj trenirao i sto je dosao na preporuku, jel to garant kvaliteta? Pa svaki igrac dodje na neciju preporuku, bilo to menadzera ili neke trece osobe... Na klipu je svako odlican... A mislim da nema potrebe da ti nabrajam preko 50 igraca u posljednjih 3,4 godine koji su dosli a na kraju se ispostavilo da nemaju pojma... Eto Vusljanina npr. gledaj koliko lik lafo vrijedi, vidi mu klipova, frajer veze nema...farukzidane je napisao/la:Ja sam gledao klip i rekao da je za mene odlican,,,on nedolazi u klub zato sto je dobar na klipu,,,Tog igraca,,,ako si procitao je preporucio Kemal Alispahic,,,koji ga je i trenirao jedno vrijeme, koliko je dobar vidjecemo,,,to je svakako tacno,,,Baja_Zvjerka je napisao/la:Kako znate da je odlican, klip mu dobar? Sacekajte da vidite koju tekmu uzivo pa onda sudite... Za sada je ovaj prinova, i to poprilicna anonimus prinova...

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Slažem se za @zvjerkom, da ne znam koliko vrijedi i da je na klipovima "zvijer" on je za mene običan dolazak dok ga ne vidim na djelu. Da prvo vidimo kako će se na terenu ponašati.

Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 07 jan 2014, 22:15, ukupno mijenjano 1 put.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Zasto pricas o Zeljeznicaru na temi Sarajeva, jel' ne znas normalno diskutovati?Rule_hz je napisao/la:Strumfovi jel to prpa ha??? Ko ce vama doci ima li kakvo pojacanje???
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
hahah dobar fol, dobar 

- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Kakav je klip imao Zlatko Djoric mi u mostaru kontali dolazi nam Eric Cantona
na kraju se ispostavilo da je dosao clan Mo Selection Benda

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
-
- Kontakt:
Naingolan je potpisao za Romu,,,,,jel to garant da ce uspjeti...mislim glupa konstatacija,,,ja ti opet kazem,,da li je dobar vidjecemo,,. nije dosao u klub zbog klipa,,nego trenera koji ga licno poznaje,,,,ubrzo cemo vidjeti da li vrijedi,,,,mozda je problem ovog igraca sto nije u zelji,,mozda bi vrijedio i prije nego bi uopste i zaigrao za istiBaja_Zvjerka je napisao/la:Sta ima veze sto ga je taj trenirao i sto je dosao na preporuku, jel to garant kvaliteta? Pa svaki igrac dodje na neciju preporuku, bilo to menadzera ili neke trece osobe... Na klipu je svako odlican... A mislim da nema potrebe da ti nabrajam preko 50 igraca u posljednjih 3,4 godine koji su dosli a na kraju se ispostavilo da nemaju pojma... Eto Vusljanina npr. gledaj koliko lik lafo vrijedi, vidi mu klipova, frajer veze nema...farukzidane je napisao/la:Ja sam gledao klip i rekao da je za mene odlican,,,on nedolazi u klub zato sto je dobar na klipu,,,Tog igraca,,,ako si procitao je preporucio Kemal Alispahic,,,koji ga je i trenirao jedno vrijeme, koliko je dobar vidjecemo,,,to je svakako tacno,,,Baja_Zvjerka je napisao/la:Kako znate da je odlican, klip mu dobar? Sacekajte da vidite koju tekmu uzivo pa onda sudite... Za sada je ovaj prinova, i to poprilicna anonimus prinova...

Baja_Zvjerka je napisao/la:Zasto pricas o Zeljeznicaru na temi Sarajeva, jel' ne znas normalno diskutovati?Rule_hz je napisao/la:Strumfovi jel to prpa ha??? Ko ce vama doci ima li kakvo pojacanje???
hvala Bogu u svako doba, sam za normalan tip diskusije, nista lose, nego kazem odmah to vase pisanje u negativnom kontekstu, ovako onako, momak nije nista rekao samo da je dobar u defanzivi mlad igrac, prodoran brz, i na to sto omlazavas vusljanina lik nije ni odigrao 3 4 utakmice kAKO treba nit prosao pripreme ti odmah propao i blage veze nema... na to sam mislio i napisaoo
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Manje vrijedjaj a vise citaj sta ti se pise... Cuj mozda je problem sto nije u Zelji, opet te ja pitam jesi li ikad u zivotu cuo za njega? Naravno da nisi... Prema tome to nije nikakvo pojacanje nego nekakav anonimus za kojeg se nadas da ce ispasti dobar...
Kada Bale potpise za Real, to je pojacanje, ali nije garant opet da ce igrati dobro, a kad nekakav Kalaš potpise za Sarajevo, kojeg nema ni na transfermarketu gdje postoje i Adilovic i Melunovic i Vusljanin i Bajro Haubica, onda je prije da je flopina nego pojacanje...
Rule, svi pisu dobro pojacanje, dobar, dobar, a niko pojma nema ko je...

Rule, svi pisu dobro pojacanje, dobar, dobar, a niko pojma nema ko je...
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
- Kontakt:
Pozz svim navijacima sarajeva ,,,cujemo se,,,

-
- Kontakt:
cccfarukzidane je napisao/la:Pozz svim navijacima sarajeva ,,,cujemo se,,,![]()
![]()
![]()
![]()

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Vusljanin nije dobar ni po klipovima, a njemu je odavno karijera u paduBaja_Zvjerka je napisao/la:Sta ima veze sto ga je taj trenirao i sto je dosao na preporuku, jel to garant kvaliteta? Pa svaki igrac dodje na neciju preporuku, bilo to menadzera ili neke trece osobe... Na klipu je svako odlican... A mislim da nema potrebe da ti nabrajam preko 50 igraca u posljednjih 3,4 godine koji su dosli a na kraju se ispostavilo da nemaju pojma... Eto Vusljanina npr. gledaj koliko lik lafo vrijedi, vidi mu klipova, frajer veze nema...farukzidane je napisao/la:Ja sam gledao klip i rekao da je za mene odlican,,,on nedolazi u klub zato sto je dobar na klipu,,,Tog igraca,,,ako si procitao je preporucio Kemal Alispahic,,,koji ga je i trenirao jedno vrijeme, koliko je dobar vidjecemo,,,to je svakako tacno,,,Baja_Zvjerka je napisao/la:Kako znate da je odlican, klip mu dobar? Sacekajte da vidite koju tekmu uzivo pa onda sudite... Za sada je ovaj prinova, i to poprilicna anonimus prinova...

A sjeti se Komazeca i kako su svi ismijavali to sto dovodimo igraca koji je u 150 golova dao 20 golova, sacekajmo malo.
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 07 jan 2014, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Kakav je klip imao Zlatko Djoric mi u mostaru kontali dolazi nam Eric Cantona![]()
na kraju se ispostavilo da je dosao clan Mo Selection Benda
![]()
![]()

-
- Kontakt:
vincenttan je napisao/la:cccfarukzidane je napisao/la:Pozz svim navijacima sarajeva ,,,cujemo se,,,![]()
![]()
![]()
![]()
mogo si bar koju sotaviti za mahalanja

IMAS PPfarukzidane je napisao/la:vincenttan je napisao/la:cccfarukzidane je napisao/la:Pozz svim navijacima sarajeva ,,,cujemo se,,,![]()
![]()
![]()
![]()
mogo si bar koju sotaviti za mahalanja
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

nema potrebe da me citirate bezveze dvojica rekli da valja a ostali kazu(pa i ja da ga uzimam sa rezervom) ima tren pa nek se dokaze jel pojacanje ili nije... Javio sam se samo na to sto konstantno bezveze, sta god pozitivno izadje u vezi naseg kluba vi kontra pucate u cemu je problem??
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Direktorcic, keli, rimljanin90, Semper, ŠTA_JE i 91 gost.