Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

macak88
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la macak88 » 07 jan 2014, 22:48

To je istina. Ako i dodje i ne pokaze se, nece biti velika steta posto bi dosao za jako male pare.

Nadam se da ja grijem i da ako dodje pocne razvaljivati i opravda ono sto je jednom Zizu govorio za njega.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DDR
Kontakt:

Post Postao/la DDR » 07 jan 2014, 22:51

Italia je napisao/la:
DDR je napisao/la:A kakav je bio Tevez dok je igrao u City-u?? Menez da ne valja ne bi bio u PSG-u to je sigurno, a 3 mil. koliko se spominje, pa to je skoro džaba. :)
Teveza i Meneza u recenicu ne smijes stavit :mrgreen:
:lol: :lol: On mi je prvi naletio, jer se sjećam njega u City-u, to je bilo ludilo. Nema nikome lopte dobiti. :D
A 3 mil. sića, i ako kojim slučajem flopira, uvijek ima nekih levata kojima se može "uvaliti", ali čisto sumnjam. + već je igrao u Italiji, a i tada je bio sasvim solidan, kao vrlo mlad. :D

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 07 jan 2014, 22:58

@Italia ako si ti tako ocijenio Di Mariju sad bi kucu zalozio da dodje u Juve jer znamo kako ti procijenis kvalitet igraca. hint: Ljorente :mrgreen:
Di Marija bi prekucao seriju A

a Serija A nije mjerilo, po njoj se nista ne moze ravnati..2 od 5 prvoplasiranih ekipa na tabeli nisu u stanju fizicki izdrzati 90 min jakog tempa i trke, dalje da ne idemo..a i Konte sam zeli druge igrace ali ih ne dobiva, nije on tu previse kriv sto ce i pokazat ljeto.

sto se tice para..Elkan ne da dovoljno a on se najvise pita- to je nekim od nas jasno vec godinu i po ..Anjeli je obecao dva prava pojacanja- vidjet cemo sta ce bit..a Maroti zamjeram previse ziheraski nastup..ok je da se nema para, ali u toj situaciji moras rizikovati ko sto macak rece sa mladjim igracima..uloziti u "Mertensa", "Sacirija", "De Bruina" i prije neg sto ode u Napoli, Bajern, Celzi..evo recimo sad Salaj il Salah iz Bazela (kako vec), potencijalno dobar igrac ali ga Juve nikad nece dovesti (a moze za male pare)..i kad ode u Liverpul ili negdje i pokaze se reci cemo et trebali smo takvog igraca dovesti..jednostavno moras se kockat ako nema para, a on igra samo na sigurno...dal je to veliki pritisak uprave , navijaca ili sta ali ziheraski pristup "daj igraca za dzaba pa ako propadne nikom nista" nece donijet nista dobro...a opet i ovo malo igraca sto je platio (Matri, Ogbona, Krasic, Kvaljarela, Peluso, Padoin, Isla) nisu bas opravdali ocekivanja ,sem Vidala i Asamoe..od SD-a Juventusa ocekujem malo vise hrabrosti i "Mogijevskih" fora...

mladji igraci i malo rizika..ja bih sad probao sa Berardijem, Ibarbom i Muruom kao backup-ima..bolje nego Peluso, Pepe i Padoin.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 07 jan 2014, 23:17

Haha moj ultrase, u vrijeme kada je Diego dosao u Juve jedina osoba na juvebalkanu koja je bila protiv njega sam ja i tek kad je dosao rekao sam da bi bilo puno bolje Hamsika dovesti (tada je bio dostupan), i tako se svadjao sa citavim portalom oko njega, a sta je na kraju bilo valjda znas haha..

Elem, Ljorente zabi 4 gola i to sva cetri u derbijima italije haha.. Ako se on dokazao sa svoja 4 gola, onda ja prestajem pratiti fudbal.. Da je bilo koji drugi igrac u pitanju ovdje bi ga ljudi pljuvali, al jok, Ljorente je igracina
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 07 jan 2014, 23:22

Daleko je Nando od toga, ali je na dobrom putu. Ako je Conte zadovoljan njegovim igrama onda sam i ja.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

macak88
Kontakt:

Post Postao/la macak88 » 07 jan 2014, 23:38

Sorensen attracting interest from Werder Bremen, Everton, & Galatasaray with a price tag of around 10mil :!:
5 mil mi bi dobili od ovoga :mrgreen:

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 07 jan 2014, 23:46

Prvo treba konačno riještiti koju formaciju igrati. Jer đaba je dovoditi krilne igrače ako će se nastaviti sa 3-5-2. Apsolutno je nemoguće igrati dijametralno suprotne sisteme na visokom nivou u toku jedne sezone. Jer sve dok konačno ne promjeniš formaciju koja korisiti krila, Di Maria i slični igrači neće dolaziti. Nemogu se druže dovoditi 25+mil igrači da ne kažem skuplji radi širine, da ti sjede na klupi i da čekaš da Conte odigra dvije utakmice u sezoni sa krilima. Za širinu se koriste Pepe, Bonaventura i ostala buranija. ;)

E mene to živcira, 3-5-2 je prekucala Seriu A i dovoljno je. Na ljeto početi jednu novu avanturu i zaigrati malo moderniji nogomet, za početak bez 3 stopera. Apsolutno sam siguran da uz dva pojačanja, ali kvalitetna pojačanja ova ekipa može do kraja u Ligi prvaka.

Lippi
Kontakt:

Post Postao/la Lippi » 08 jan 2014, 08:50

ultrasstyle_tz je napisao/la:
a Serija A nije mjerilo, po njoj se nista ne moze ravnati..2 od 5 prvoplasiranih ekipa na tabeli nisu u stanju fizicki izdrzati 90 min jakog tempa i trke, dalje da ne idemo..a i Konte sam zeli druge igrace ali ih ne dobiva, nije on tu previse kriv sto ce i pokazat ljeto.
I meni je to zapalo za oko, iako mislim da nijedna ekipa u Serie A ne moze 90 minuta jak tempo drzat, to su pokazali derbiji Juve-Napoli, Juve-Roma. Maksimalno nekih 45 minuta ukupno, dok kad sam gledao Arsenal-Everton mislio sam da su ekipe drogirane :D Tu Calcio dosta kaska, jbala ih taktika. :mrgreen:
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 08 jan 2014, 16:38

Ne znam da li je već bilo na ovoj temi.
Iako se tokom jučerašnjeg dana pisalo da bi najskuplje pojačanje u istoriji Totenhema Erik Lamela mogao da ode na pozajmicu u Inter, Milan ili čak Lacio kako bi karijeru vratio na pravi kolosek, italijanska Gazzetta raspolaže potpuno drugačijim informacijama. Naime, izgleda da je na pomolu trampa Juventusa i Pevaca u kojoj bi učestvovao i Mirko Vučinić, kao i određena novčana suma. Dakle, crnogorski centarfor bi već ove zime mogao da krene put Londona, dok bi se 21-godišnji Argentinac vratio na "čizmu", gde je u dresu Rome žario i palio.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 08 jan 2014, 17:49

Ne hvala, pljuvanje Lichta mu nikad necu zaboraviti. Deriste razmazeno, cistokrvni cirkusant.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

macak88
Kontakt:

Post Postao/la macak88 » 08 jan 2014, 19:27

Caceres is Conte’s favor for start the match against Cagliari. Juve' 11 vs Cagliari (via GdS)
slika
Najjace sto trenutno imamo.
Giusepe Bozzo, Quagliarella's agent is same agent as Marco Motta, Federico Peluso & Luca Marrone.

Giusepe Bozzo on Fiorentina' interest on Quagliarella:"There is nothing

Quagliarella's agent, Bozzo:"Fabio remains at Juve and is happy to stay. At the moment there are no market issues"

Bozzo on Livorno' interest on Motta:"I have not spoken with the leadership of Livorno, at present, they are not in Italy"

Bozzo:"There are several teams on Motta from England & Spain, if Marco really were to leave, he would prefer to have an experience abroad"

Giusepe Bozzo:"For Federico there was also an interest of Galatasaray.Juventus does not intend to sell him and he is not on the market.”

Giusepe Bozzo:"Marrone will return to Juve? Juventus and Sassuolo will discuss about his future at the end of the season"
Alessandro Calori (Novara' Coach) has asked the Novara' leaders to bring Ouasim Bouy in January
zalostan je tretman prema talentima koji dodju u klub.
SportMediaset: There was a meeting between Agnelli,Marotta & Paratici, today to discuss about the club market and Pirlo's contract renewal.
nadam se da nisu dogovarali dolazak raznih polovnjaka iz osrednjih talijanskih klubova. Potreban nam je dodatni iskorak u kvaliteti.
1994-1995 ~ 2013-2014
Conte's Juve & Capello's Juve [2.72 Points Per match]

slika
8-)
According to Sky Sport 24, Floccari could leave Lazio in January and the Biancocelesti might ask Quagliarella from Juventus.
nosi
Palermo are close to reach an agreement with Atalanta for Daniel Baselli (21).
Juventus & Inter have been linked to the 21 year old. [GdS]
:roll:
As reported by British ****, Carlos Tevez is trying to convince Vidic to sign for Juventus in the next summer.
zbog cega ce nam Vidic :roll:
Romeo Agresti CONFIRMS: Juventus have received No Official Offers for Quagliarella but Juventus will not sell him on loan.
samo prodaja
The International Centre for Sports Studies (CIES) Rankings for the Best Players in Serie A in the all Positions

slika
The (CIES) Rankings for the best Central/Defensive midfeilders in Europe.(Vidal in 3rd & Pogba in 8th)

slika
The International Centre for Sports Studies (CIES) Rankings for the best Forwards in Europe. (Carlos Tevez is in 4th)

slika
The International Centre for Sports Studies (CIES) Rankings for the best centre back in Europa

slika
Juventus is also focusing on Cuadrado and is likely that in the summer Marotta make a rich offer for half the player in Udinese [via GdS]
Gazzetta dello Sport reports that Juve's objective for the summer mercato is Erik Lamela who wants to leave London.

According to Gazzetta dello Sport, Juve's Marotta & Spurs' Baldini have already initiated contact during the past few days

Juventus are open to offering Mirko Vucinic to Tottenham for a deal that would see Lamela move the other way [via GdS].

GdS says that Vucinic would be open to a move to London as playing time in Turin has been limited & that Lamela would love a return to Italy

Juventus will also keep the path to other alternatives alive given the Lamela situation doesn't escalate

In the summer Juve is likely going to make an offer to Udinese for 50% of Cuadrado & then look to Fiorentina who holds the other 50%
Ovo izgleda ozbiljno. Dobar je Lamela. Podrzavam odlazak Vucinica. Jest da je Lamela prgav ali mislim da bi nam dobro dosao.
Cagliari have requested from the municipality to allow 16,000 fans for Cagliari-Juve but it was turned down, it stays at less than 5,000.
Di Marzio:"There is optimism about the Pogba's contract renewal with Juventus"
8-)
SKY: Juventus are concentrated on selling Motta & De Ceglie
:shock:
SKY: Juve's intentions are to keep hold of Pogba but should a monstrous offer arrive in the summer they will clearly consider it.
8-)

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 08 jan 2014, 22:55

Nosi Mottu, PDC i Padoina, nosiii!

Lamela, može Vucinic i 5miliona 8-)
Allegri je gospodin!

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 08 jan 2014, 23:50

Pa koga je Di Maria kupio tj. prevario svojim igrama taj treba da se zapita :lol:

Kakav on i driblanje jos to ni manje ni vise vec 2-3 igraca nanizat, pa haj sve nego sto je ogranicen kao malo ko. U timu treba da imas inteligentnih igraca a ne debila poput ovog jos spojit njega i Chicharita gdje bi im kraj bio. Treba malo sirine cisto da si u stanju primjeniti 2-3 formacije i to je to a ekipa je dovoljno jaka da se nosi sa svima.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 09 jan 2014, 14:13

Joj Lamela :roll:

Po meni limitiran igrač, što se moglo vidjeti ove sezone u EPL-u. Zapravo, nije se ni vidio.
Ja te volim, volim Željo..

macak88
Kontakt:

Post Postao/la macak88 » 09 jan 2014, 20:08

Juventus vs Roma (Coppa Italia quarterfinal)
Tuesday, January 21 - Stadio Olimpico [TJ]
8-)
Di Marzio on Pogba:"It seems that 65 million may not be enough for Juventus & Pogba.Juventus believe that the sale of Pogba could be the most profitable, even superior to that of Bale."
Cita mi misli. 8-)
Tottenham asks 20 million + Vucinic for Lamela but it is impossible for Juve, a solution: an exchange on loans with option to buy [GdS]
Daj Lamelu 8-)

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 09 jan 2014, 20:57

Meni sad već žao Rome 8-)

Pogba
Kontakt:

Juventus F.C.

Post Postao/la Pogba » 09 jan 2014, 21:42

Sto, mi kup ne mozemo osvojiti i najvjerovatnije necemo ni ove godine, siguran sam?!

A vrijeme je, no, i taj kup nam govori zapravo koliko smo mi godinama unazad losi u dvomecevima sto se i u Evropi vidi.

Ponovo pao dogovor sa Kempfom, ali znamo da je on vec jednom odbio jer smatra da je premlad za prelazak.
Mediaset prenosi da se naslo rjesenje oko deala Lamela-Vucinic.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 10 jan 2014, 13:48

Izgleda da Kempf dolazi iz Frankfurta, a De Ceglie sve bliži Sassuolu.

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 10 jan 2014, 17:49

Još samo da Padoin ode i mirna Bosna.
Allegri je gospodin!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 10 jan 2014, 18:52

Kempf bi igrao u Primaveri ili posudba, jer momak ne igra ni u Frankfurtu u prvom timu, nego U19 ekipa i za njihovu drugu ekipu.

Moglo bi doći do neke razmjene Verratti <-> Pogba + novac PSGa, to je po meni i najbolje ako ga već moramo prodati, šteta bi bilo da ne ostane bar još 2-3 sezone, ali teško će se izaći na kraj sa arapima.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.