Mirza Teletović
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
-
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
a bi li mogao da se takmici u sutiranju trojki jel treba dobit neki poziv,prijavit se il sta?
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Liga je ta koja poziva na tu vrstu takmicenja i jako je tesko 'upasti' tu...Npr. jedan Bonner koji je godinama medju vodecim suterima lige je tek prosle godine usao u takmicenje za 3p i to nakon kampanje koju mu je pokrenuo brat.mulumbu1921 je napisao/la:a bi li mogao da se takmici u sutiranju trojki jel treba dobit neki poziv,prijavit se il sta?

-
- Kontakt:
aha,a jbg onda nadati seNEZALAGANJE je napisao/la:Liga je ta koja poziva na tu vrstu takmicenja i jako je tesko 'upasti' tu...Npr. jedan Bonner koji je godinama medju vodecim suterima lige je tek prosle godine usao u takmicenje za 3p i to nakon kampanje koju mu je pokrenuo brat.mulumbu1921 je napisao/la:a bi li mogao da se takmici u sutiranju trojki jel treba dobit neki poziv,prijavit se il sta?

ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
Sta je ovo, je li se to raja predaje?
Pa zar ste zaboravili da nas niko preglasati ne moze
Ko izda .......
Idemo glasati, za 2 hefte mozemo 3 miliona glasova uputiti ako treba
Pa zar ste zaboravili da nas niko preglasati ne moze

Ko izda .......

Idemo glasati, za 2 hefte mozemo 3 miliona glasova uputiti ako treba

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
https://www.facebook.com/groups/1423485264555890/" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozovite sto vise raje u grupu .
Pozovite sto vise raje u grupu .

Jeste, ali Ameri imaju 100 igraca, i svako ima svog ljubimca, a mi samo jednog, jos kad se mi natovarimoMozambik je napisao/la:
Dobro, ovdje smo ipak mi protiv Amerike. Kad bi bio u top 10 bila bi puna saka brade

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
nema predajeeeeeeeeeeeee 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
javite Mirzi preko twiteera da se polako priprema za All Star 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
- Kontakt:
dajte stavite ovdje link za brisanje coockies
nisam bas dičan u tome

Mozda je covjek odlucio All-Star pauzu iskoristiti za romanticni vikend. Pokvarit cete mu planove 

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Postoji li jednostavniji nacin da se glasa?
mislim da nam ne bi zamjerioKurbla je napisao/la:Mozda je covjek odlucio All-Star pauzu iskoristiti za romanticni vikend. Pokvarit cete mu planove

15.10.2013.
Možeš milit kad frajer za 15 dana se probudi ono kafica novine kad na All-star vikendu

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- inacefindecko
- Kontakt:
bilo bi fino da nam kolektivno plati odlazak na all star

Piše na njihovoj stranici da mozes i preko facebooka, twittera i instagrama. Na fejsu, na nba stranici upises ime i stavis #NBABallot.Sheyi je napisao/la:Postoji li jednostavniji nacin da se glasa?
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Kud ces jacu kampanju od ove koju smo pokrenuli za All-Star. Kad vide broj glasova na kraju ima da na guzicu padnuNEZALAGANJE je napisao/la:Liga je ta koja poziva na tu vrstu takmicenja i jako je tesko 'upasti' tu...Npr. jedan Bonner koji je godinama medju vodecim suterima lige je tek prosle godine usao u takmicenje za 3p i to nakon kampanje koju mu je pokrenuo brat.mulumbu1921 je napisao/la:a bi li mogao da se takmici u sutiranju trojki jel treba dobit neki poziv,prijavit se il sta?

'ta ce ameri..
" onclick="window.open(this.href);return false;
ISTI NAS REGGIE

ISTI NAS REGGIE

Ne zaboravite dat glas za Redzu 

9.1. izlaze novi rezultati.
Ako koristiš firefox ideš firefox-options-options i remove individual cookies i obrišeš sve što ima veze sa http://allstarballot.nba.com/daily?referrer=&cid=" onclick="window.open(this.href);return false;vincenttan je napisao/la:dajte stavite ovdje link za brisanje coockiesnisam bas dičan u tome
I tako opet kad glasaš i možeš tako do mile volje.

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 9 gostiju.