Je li moguće ?
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Da bi došli do brojke oko 1 000 000 glasova u narednih 12 dana moramo imati u prosjeku malo više od 80 000.
Je li moguće ?

Je li moguće ?
-
edgardavids
- Kontakt:
E šta i mi proživljavamo radi Mirze, nema ovo nigdje majke mi 
16 000 ljudi glasa pet puta dnevno 12 dana.TheChief je napisao/la:Da bi došli do brojke oko 1 000 000 glasova u narednih 12 dana moramo imati u prosjeku malo više od 80 000.
Je li moguće ?![]()
![]()
![]()
![]()
1946
8000 ljudi 10 puta dnevno realnija varijantaHead je napisao/la:16 000 ljudi glasa pet puta dnevno 12 dana.TheChief je napisao/la:Da bi došli do brojke oko 1 000 000 glasova u narednih 12 dana moramo imati u prosjeku malo više od 80 000.
Je li moguće ?![]()
![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: samocelik, dana/u 08 jan 2014, 00:41, ukupno mijenjano 1 put.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Znači po 50 puta na dan narednih 14 dana da glasa 500 ljudi...to je 350 000 i siguran nastup na All-staru. Znam ja da su jako male šanse...al da se ja pitam tih 40-50 puta na dan je mozda sat vremena posla i ako mogu ostajat tolike noci da ne spavam...mogu i tih 14 sati u narednih 14 dana ispostovat. Ko zna možda bude i suza radosnica na ovoj temi 
ili u Brazil na ljetoinacefindecko je napisao/la:bilo bi fino da nam kolektivno plati odlazak na all star![]()
kad se male ruke slože, sve se može sve se možeTheChief je napisao/la:Da bi došli do brojke oko 1 000 000 glasova u narednih 12 dana moramo imati u prosjeku malo više od 80 000.
Je li moguće ?![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Govori,gdje se proculo?AeGon099 je napisao/la:evo pročulo se.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
http://sportsport.ba/ino_kosarka/navija ... icu/121832" onclick="window.open(this.href);return false;emir79 je napisao/la:Govori,gdje se proculo?AeGon099 je napisao/la:evo pročulo se.
ni manje ni više.
Odlazi Safete.
pročulo se u pola 9AeGon099 je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_kosarka/navija ... icu/121832" onclick="window.open(this.href);return false;emir79 je napisao/la:Govori,gdje se proculo?AeGon099 je napisao/la:evo pročulo se.
ni manje ni više.
15.10.2013.
važno je proširiti ovu vijest da za nju čuje što više ljudi, možda 'uguramo' Mirzu, nikad se ne znaAeGon099 je napisao/la:Bože moj, važno je da se piše.
15.10.2013.
SportSport.ba će pomoći akciju, ali ako ćemo realno, nema šanse da uspijemo. Mislim da je nemoguće, iako smo poznati kao gospodari online anketa.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- skyisthelimit
Mislim da se i preko twittera moze glasati
" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo ne znam sta je ovo sto pod zvijezdicom pise
Valjda ograniceno na 10 
Samo ne znam sta je ovo sto pod zvijezdicom pise
15.10 - 15.06 ...
imamo 'fore' 14 dana, tj. dvije sedmice, da je na zapadu bilo bi duplo lakše, ali nema predajeinsider je napisao/la:SportSport.ba će pomoći akciju, ali ako ćemo realno, nema šanse da uspijemo. Mislim da je nemoguće, iako smo poznati kao gospodari online anketa.
15.10.2013.
limit deset glasova dnevno, s tim što moraju biti različiti igrači.skyisthelimit je napisao/la:Mislim da se i preko twittera moze glasati
Samo ne znam sta je ovo sto pod zvijezdicom piseValjda ograniceno na 10
Odlazi Safete.
Ima onih fb stranica i stranica NBA balkan, hrvatska, srbija pa i njih nafurat da promovisu ovo 
sad ću ja poslat poruku NBA Balkan stranici da promovišufanatic je napisao/la:Ima onih fb stranica i stranica NBA balkan, hrvatska, srbija pa i njih nafurat da promovisu ovo
15.10.2013.
Ako ništa ne uspijemo, makar će objavit rezultate glasanja i nek Mirza zna koliko ga volimo....joj volim ga ko brata 
poslao sam im poruku, valjda objave 
15.10.2013.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.