Izet Hajrovic
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Izet Hajrovic
sa srećom zmaju!
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Consigliere
- Kontakt:
Da ga ne znam, a da me neko pita ko je, odmah bi ispalio: Messijev buraz! 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
jel poznato koji će broj nositi?
15.10.2013.
Pisalo se o tome na prethodnoj stranici, najvjerovatnije 14.
Sretno Izetu, nek izdominira Tursku.Imaće i tu čast da igra pred najboljim i najvatrenijim navijačima na svijetu, ali mislim da se u to uvjerio već na aerodromu.
Sretno Izetu, nek izdominira Tursku.Imaće i tu čast da igra pred najboljim i najvatrenijim navijačima na svijetu, ali mislim da se u to uvjerio već na aerodromu.
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
hvala 
15.10.2013.
Consigliere je napisao/la:Da ga ne znam, a da me neko pita ko je, odmah bi ispalio: Messijev buraz!

15.10.2013.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Evo i turski eurosport primjetio da Messi lici na naseg Izeta
http://tr.eurosport.com/futbol/super-li ... tory.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;

http://tr.eurosport.com/futbol/super-li ... tory.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;

Izo sretno Zmaju!Od tebe puno ocekujemo,pokazi kvalitet i drskost koje nesumnjivo posjedujes.
-
TakozvaniDijasporac
- Kontakt:
Sad on procita tvoj post i odmah ga spremio u dubinu dusedrummer je napisao/la:Izo sretno Zmaju!Od tebe puno ocekujemo,pokazi kvalitet i drskost koje nesumnjivo posjedujes.
zar nisi znao da Izet prati ovaj pdf?TakozvaniDijasporac je napisao/la:Sad on procita tvoj post i odmah ga spremio u dubinu dusedrummer je napisao/la:Izo sretno Zmaju!Od tebe puno ocekujemo,pokazi kvalitet i drskost koje nesumnjivo posjedujes.
15.10.2013.
-
TakozvaniDijasporac
- Kontakt:
haha e to nisam znao, moracu znaci i ja kao pojedini slati tako direktne podrske igracima, da im dignem malo moralKaunas je napisao/la:zar nisi znao da Izet prati ovaj pdf?TakozvaniDijasporac je napisao/la:Sad on procita tvoj post i odmah ga spremio u dubinu dusedrummer je napisao/la:Izo sretno Zmaju!Od tebe puno ocekujemo,pokazi kvalitet i drskost koje nesumnjivo posjedujes.
ha yaTakozvaniDijasporac je napisao/la: haha e to nisam znao, moracu znaci i ja kao pojedini slati tako direktne podrske igracima, da im dignem malo moral
15.10.2013.
-
najjacajezenica
- Kontakt:
koliko si upravu toliko i nisi....gledajuci na njegov karakter (ono postidan je decko gledajuci njegove intervjue i to) njemu uopste nije sjeo onaj docek na aeredromu a i ono sto rade navijaci galate je totalno debilski... covjek nije ni dosho u drzavu doceka ga 100njak debila koji ti uzvikuju ime ko da si tito neki bas ko da je messi yebote... covjeku uopste nije jasno cemu onu sve vidi se po njemu cak je i reko to samo na kulturan nacin...ja sam prvo mislio docekali ga tako sto je "turchin" ono bosnjak je igra za bih reprezentaciju turci nas gotive samo tako pa reko zbog toga, jos sto je reko uzet tursko drzavljanstvo znachi mogu imat extra stranca u ekipi snjim jer on ne zauzima im to mjesto stranca... al qrc oni onako docekaju svakog zivogSretno Izetu, nek izdominira Tursku.Imaće i tu čast da igra pred najboljim i najvatrenijim navijačima na svijetu, ali mislim da se u to uvjerio već na aerodromu
Nije ti palo na um da ljudi možda vole svoj klub.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Kad skontaš da je bilo debila na sarajevskom aerodromu kad je dolazio Udinese, protiv Širokog, ili kad dolaze reprezentacije pa bude idiota.. a ovako su dočekivali svoga igrača, usput Istanbul je skoro 4 puta veći od naše čitave države po broju stanovnika, tako da ovo nije ni čudno.najjacajezenica je napisao/la:koliko si upravu toliko i nisi....gledajuci na njegov karakter (ono postidan je decko gledajuci njegove intervjue i to) njemu uopste nije sjeo onaj docek na aeredromu a i ono sto rade navijaci galate je totalno debilski... covjek nije ni dosho u drzavu doceka ga 100njak debila koji ti uzvikuju ime ko da si tito neki bas ko da je messi yebote... covjeku uopste nije jasno cemu onu sve vidi se po njemu cak je i reko to samo na kulturan nacin...ja sam prvo mislio docekali ga tako sto je "turchin" ono bosnjak je igra za bih reprezentaciju turci nas gotive samo tako pa reko zbog toga, jos sto je reko uzet tursko drzavljanstvo znachi mogu imat extra stranca u ekipi snjim jer on ne zauzima im to mjesto stranca... al qrc oni onako docekaju svakog zivogdebilski brate razumjem ja dobrodoslica i sve al na onaj nacin malo me pecinarski al eto turci ko turci imaju epitet najludjih navijaca s razlogom...i bas tako kad zaigra pred galatom punim stadionom tek ce onda vidit dje dosho...al ono na aeredromu neki dan je sasvim bezpotrebno i bezze im bilo
- Goalgetter
- Kontakt:
Po tekmi10.000 Eur maç başı ücreti,
- tyler durden
- Kontakt:
pa jel bilo neko službeno predstavljanje ili nešto, press konferencija? ili to tek treba da bude?
Trenutno korisnika/ca: Drum, Goalgetter, Tracy3McGrady i 54 gosta.