AS Roma
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Stoper,bekovi,mozda i napadac i eto super jake ekipe,a nmg docekati vise da se rijesimo drve gradje.Sad u cetvrtak da je proci Sampu i probati Juventusa izbaciti i onda nam je otvoren put srebrenoj zvjezdici.
embrace the chaos
Samo imamo **** vezni red
Ko god bude na klupi bit ce mi ga fkt zao.
Msm na Strootman,DDR,Pjanic i Nainggolana naravno,ostali nam i ne trebaju
embrace the chaos
Ma iduće sezone ćemo igrati europske utak., tako da će biti puno utak. i sigruno će svi dobiti adekvatnu minutažu,+ suspenzije i povrede (prvenstveno mislim na Miralema
), a i može se u nekim utak. i promjeniti formacija, pa da to izgleda odprilike ovako:
------------------destro-------gervinho-----------------
------------------------pjanić---------------------------
--------strootman------DDR-------nainggolan--------
--balzaretti-----castan----benatia--------maicon--
-----------------------de sanctis-------------------------
Nadam se samo da dolazak Paredesa i Rađe neće značiti odlazak Pjanića ili eventualno DDR-a na kraju sezone.
------------------destro-------gervinho-----------------
------------------------pjanić---------------------------
--------strootman------DDR-------nainggolan--------
--balzaretti-----castan----benatia--------maicon--
-----------------------de sanctis-------------------------
Nadam se samo da dolazak Paredesa i Rađe neće značiti odlazak Pjanića ili eventualno DDR-a na kraju sezone.
Zadnja izmjena: Alen1987, dana/u 07 jan 2014, 22:09, ukupno mijenjano 1 put.
ko god bude na klupi taj neko kada udje može promjeniti ritam, a to do sada nismo imali. poceo je markinjo u bergamu pa se nismo 60min sastavili sa loptom. veliki napredak je dovodjenje radjeDenno je napisao/la:Samo imamo **** vezni red![]()
vezano za docek, ajd ti ne voli ovakav klub
nema potpisa
NEMOGUĆA MISIJAAdmir_Sa je napisao/la:ko god bude na klupi taj neko kada udje može promjeniti ritam, a to do sada nismo imali. poceo je markinjo u bergamu pa se nismo 60min sastavili sa loptom. veliki napredak je dovodjenje radjeDenno je napisao/la:Samo imamo **** vezni red![]()
vezano za docek, ajd ti ne voli ovakav klub
- _forzamilan_
- Kontakt:
Svaka čast za upravu rome, Radja je beton igrač a sada će vezni red biti super jak. Trebalo bi dovesti jednog jakog napadača da sa Destrom trpa golove i pojačati odbranu i tim je spreman za velike domete.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- francobaresi
- Kontakt:
Lijevi bek i jedan jak napadač treba da budu prioritet u nastavku prelaznog roka.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
da se ja pitam ja bi Destra baš forsirao do kraja sezone, pa da se konacno vidi jel kalibar za velika djela ili samo jedan u nizu super talenata kojem ce karijera krenuti put torina i slicnih. Ako se ne pokaže onda razmisliti o jakom špic igracu
nema potpisa
radja ce biti sjajno pojacanje. odlican igrac, samo sad bi se trebali pojacati i ostali dijelovi ekipe jer ova sredina izgleda jako dobro.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Vincent Kompany @VincentKompany 3h
Congratulations @OfficialRadja !! Roma is a big club and I'm sure you will do well over there ! #Radja #ASRoma #Belgium #Indonesia
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
a Hazard mu napisao dobrodošao kod mog trenera, tako nekako. Neka Rudi iskoristi tako dobro mišljenje Hazarda o njemu i dovede ga kad mu istekne ugovor sa chelzijem 
nema potpisa
Sanabria close to joining Roma
http://www.gianlucadimarzio.com/calciom ... e-updates/" onclick="window.open(this.href);return false;
Roma misli ozbiljno
http://www.gianlucadimarzio.com/calciom ... e-updates/" onclick="window.open(this.href);return false;
Roma misli ozbiljno
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ja jos uvijek vjerujem da mozemo do titule, a ako nista LP bi bila odlicna ako uzmemo u obzir ocekivanja na pocetku sezone. Prelazni rok nam je ko na master ligi na nekom PES.u prodali smo igrace i uzeli velike novce, a doveli jeftinije igrace koji su odigrali duplo bolje od ovih prodanih, ako nastaavimo ovako, iduce sezone cemo imati strasan sastav koji ce i u LP biti konkurentan 
Bit ce te konkuretni, ako pod konkurencijom smatras grupnu fazu, a i to je pitanje s obzirom na koeficijent koji roma neposjeduje, pa lagano moze dobiti grupu sa barcom/bajernom i citijem/psgom.. Naravno, za to trebas biti maler kao Napoli 
inace, odlicno pojacanje, cinjenica da se tezi ka kvalitetnom sirenju rostera znaci da je plan da se izgradi jaka i konkurentna ekipa.. Kvalitet Serie A definitivno raste sa ovom Romom i Napolijem..
inace, odlicno pojacanje, cinjenica da se tezi ka kvalitetnom sirenju rostera znaci da je plan da se izgradi jaka i konkurentna ekipa.. Kvalitet Serie A definitivno raste sa ovom Romom i Napolijem..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
-
Evil Genius II
paredes, radja, abner, sanabria?

Istina. A moze dobiti i grupu a la Atletico M, Zenit SP i Austria Bech.Italia je napisao/la:Bit ce te konkuretni, ako pod konkurencijom smatras grupnu fazu, a i to je pitanje s obzirom na koeficijent koji roma neposjeduje, pa lagano moze dobiti grupu sa barcom/bajernom i citijem/psgom.. Naravno, za to trebas biti maler kao Napoli
Sa svim ovim ulaganjima, transferima i dobavljanjem sponzora...ostaje jedan potez koji razdvaja contendere od pretendera = nov stadion.inace, odlicno pojacanje, cinjenica da se tezi ka kvalitetnom sirenju rostera znaci da je plan da se izgradi jaka i konkurentna ekipa.. Kvalitet Serie A definitivno raste sa ovom Romom i Napolijem..
jedan od razloga zbog koga se mora tražiti i dobar stoper za narednu sezonu je africki kup nacija gdje cemo ostati bez Benatije najamnje 20-30 dana, mensecini da nam se to ranije nikad nije dešavalo jer obicno nismo imali važnijih igraca iz Afrike 
nema potpisa
Je l' sigurno za Sanabriu?Evil Genius II je napisao/la:paredes, radja, abner, sanabria?
Ljudi ja mislim da sa Dzekom bi rijesili ovaj nas problem koji imamo, kada nam protivnicka ekipa igra bunker, imam brza i prodorna krila i strasnu sredinu, meni su i bekovi sasvim ok, fali nam taj napadac, tipa Dzeke koji ce razbijati u skoku i duelu, to Destri i Totti na zalos ne mogu, Borrielo ni pod razno, zamislite samo da smo imali jednog Dzeku, pao bi i Cagllari, Sassuolo da ne pricamo. Imamo taj veliki problem kad nam se protonici zatvore, jer nemamo razbijaca u spicu, a i nismo toliko uigrani ko Barca, da mozemo na malom prostoru odigrati 15 kratkih pasova i doci u gol priliku, to se najbolje vidjelo protiv Juventusa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.