Pozdrav Tuzlaci. Kad već spominjete Jovića, nedavno sam sjedio u kafiću stol do njega.I priča on o našem fudbalu i dotakne se i Slobode.Kaže da ne može da vjeruje šta su uradili takvom klubu i da prvi onaj koji bude znao organizovati i iskoristiti vaš omladinski pogon neće znati šta će od para. Kaže da je taj cijeli kraj bazen talenata i da se uz pravilan rad od njih mogu praviti strašni igrači.Probisvjet je napisao/la:Skoro je izjavio da mu tebaju pare otisao bi u Kinu, ali nece. Solin nema dobar ni glavni teren-stadion , a pogotov pomocni. Nije mu se svidjela infrastruktura i to je to.fukara87 je napisao/la:Sad sam gledao hrvatski RTL i pricali o Ciri, bio je u Solinu nije mu se svidio teren, igracki kadar i ne znam sta jos, i rekose da ode opet u Kinu da trenira Shangai Shelul tako nesto, tako da ga ne ocekujte u Tuzli jer od toga nema nista, ja bi volio Jovica da dodje jer to je moja zelja, jedini trener koji ima dobar kvalitet.
Sto se tice Jovica ne znam ko je uopste rekao da ima sanse da dodje u Slobodu? Ako ne Ciro, onda sto da ne Jovic?
Vidjecemo.
a ja vam želim povratak u premijer ligu, jer tu vam je mjesto i da polsožite klub kako zaslužuje.pozdrav