Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Treba napraviti koaliciju sa Irancima.Oni su yebeni sto se tice interneta.Mi njima bod za SP oni nama glasove za Mirzu.
1946
- Omerbavarac
- Kontakt:
Niposto!Head je napisao/la:Treba napraviti koaliciju sa Irancima.Oni su yebeni sto se tice interneta.Mi njima bod za SP oni nama glasove za Mirzu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

jesam ih napalio.
sad kad napadnu NBA-stranicu...
sad idem na Forum Galatasaraya i postavit cu isto - na kraju samo ono FU*K CIM BOM promjenit u FU*K FENERBAHCE i umjesto Bolic, ubacit Hajrovic.
- majestic24
- Kontakt:
Re: Odg: Mirza Teletović
Zamislite koje bi ovo bila bruka za kineze da teletovic upadne na all star
Mislim ono 1,5 mlrd kineza nije uspjela ubaciti lina,a 2 mill bosanaca uspjelo mirzu
Mislim ono 1,5 mlrd kineza nije uspjela ubaciti lina,a 2 mill bosanaca uspjelo mirzu
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Moze li pojasnjenje moderatora iz kojeg mi razloga nicim izazvan brise sasvim normalan i logican post?
...Život za Široki...
Amarinho je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
jesam ih napalio.
sad idem na Forum Galatasaraya i postavit cu isto - na kraju samo ono FU*K CIM BOM promjenit u FU*K FENERBAHCE i umjesto Bolic, ubacit Hajrovic.
kralju
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Pratim forum dugi niz godina, i mogu samo reći da smo MI Bosanci nevjerovatni,stvarno se divim prvo Vama a onda i samom sebi sta radim samo zbog jednog covjeka! osjecam da smo svi kao jedna velika porodica iako se prvi put javljam,svaka cast i idemo glasati 
FK Sarajevo !
@Amarihno koji si ti kralj, svaka čast 
btw. a što ne mogu pesimizma

btw. a što ne mogu pesimizma
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
nemojte nikako gore u petorci birat igrace s istoka, vec izaberite jednog sa zapada, dole Mirzu i idite vote, ja tek sad skonto da moze istok da ostane prazan
15.10.2013.
zna li se koliko sad mirza ima glasova?
Hahahahahahahahahahahahaha oplakahHead je napisao/la:Treba napraviti koaliciju sa Irancima.Oni su yebeni sto se tice interneta.Mi njima bod za SP oni nama glasove za Mirzu.
jel dovoljno obrisati samo historiju pa opet glasati ispočetka?
15.10.2013.
Legendo.Amarinho je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
jesam ih napalio.
u kini je glasanje "zabranjeno". tako da vjerovatno i za ovo vlada cenzura..majestic24 je napisao/la:Zamislite koje bi ovo bila bruka za kineze da teletovic upadne na all star
Istina, kod njih se kontroliraju informacije i pristup internetu, al' mislim da nisi u pravu po ovom pitanju.Sapce je napisao/la:u kini je glasanje "zabranjeno". tako da vjerovatno i za ovo vlada cenzura..majestic24 je napisao/la:Zamislite koje bi ovo bila bruka za kineze da teletovic upadne na all star
Ovo sam pronašao na oficijelnom sajtu NBA.For the second year in a row, NBA fans can vote via social media networks, including Facebook and Twitter, and Sina Weibo and Tencent Microblog in China.
sta je ovo braco budem na planini 4 dana,dodjem kuci a ovdje borba za All star...hahahahha..ja dominacije..
Sad si nas'o ic na planinu, a mi se ovdje shebasmo. SRAMOTA!!!mirzatele je napisao/la:sta je ovo braco budem na planini 4 dana,dodjem kuci a ovdje borba za All star...hahahahha..ja dominacije..
-
lucif3R666
- Kontakt:
sta je sa vecerasnjom tekmog ?? igral deron ?
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
200 bonus glasova za kaznumirzatele je napisao/la:sta je ovo braco budem na planini 4 dana,dodjem kuci a ovdje borba za All star...hahahahha..ja dominacije..
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.