Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Zamolio bih stručnjake za tenis da analiziraju malo ove ženske kvalifikacije u Australiji za večeras. Hvala :ugeek:
Kermit je napisao/la:Zamolio bih stručnjake za tenis da analiziraju malo ove ženske kvalifikacije u Australiji za večeras. Hvala :ugeek:
Da ti analiziram, bjezi od toga, zene u tenisu jos kvalifikacije, nema od toga hljeba

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
- darknes001
- Kontakt:
http://spor.tal.rs/news.php?news=117136" onclick="window.open(this.href);return false;LenBias je napisao/la:kakve sanse ima zvezda danas? ne pratim previse tu kosarku pa valjda ima neko ko prati
trebala bi zvezda dobit al opet to je kosarka
Evo ti moja neka analiza za tu utakmicu . Ovako Zvezda ove sezone na svom parketu ima 3 poraza i to zaista minimalna poraza od Macabi Tel Aviva 2 razlike , Panathainaikosa nakon produžetaka 4 razlike i Kubana 3 razlike , moj omjer prema Zvezdi i Bilbau je ekipa Cedevite . Zašto ? Zato jer je Cedevita dobila u eurocupu Bilbao 10 razlike , a Zvezda je dobila Cedevitu u ABA ligi 14 razlike . Stoga mislim da je Zvezda više nego sigurna keca , a možda i probat' neki hendikep pošto je 6,5 mislim da može to ZvezdaLenBias je napisao/la:kakve sanse ima zvezda danas? ne pratim previse tu kosarku pa valjda ima neko ko prati

Tako blizu, a tako daleko.
Piacenza-Macerata 2 1,75
City-West Ham 5+ 2,50
City-West Ham 5+ 2,50
BHF Bosanska Krajina!
kurbla cekamo tvoje sigurice!hvala jos jednom na ovoj odbojci
Nijedan par na tiketu nije bez razloga 

Sretno
Nemojte forsirati danas, previse kupova, vec vidim da cete psovati kamile, hurme, seike i PSG, te dvije-tri ekipe iz kosarkaskog eurocupa
p.s. Steta za Belgorod, uvijek taj famozni zadnji par

Sretno

Nemojte forsirati danas, previse kupova, vec vidim da cete psovati kamile, hurme, seike i PSG, te dvije-tri ekipe iz kosarkaskog eurocupa

p.s. Steta za Belgorod, uvijek taj famozni zadnji par

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
fixator je napisao/la:14:00 Spartak Moskva-Medveščak Zagreb x2 @ 1.55Hordas Doboj je napisao/la:
Neko da napise mini analizu o Medvescaku? Kv je @2.45 na dvicu. Medvescak od zadnje 4 na strani ima 3 pobjede i jedan poraz nakon produzetka. Tako da mi je kvota malo previsoka sa obzirom na formu ekipa...
Ovo je prilika za Medvjede da uknjiže koji bod.Spartak je ekipa koja ima očito velike probleme a piše se da su u financijskim problemima.To se odrazilo i na njihiovu igru a i rezultate.Očito je da su i igrači ostali bez motiva,klub bez sponzora.Osam poraza u nizu Spartaka daje veliku priliku Medvjedima.A Medvjedima je svaki bod važan a i velika šansa za revanš za poraz u Zagrebu.Medvjedi imaju samo Ellisona ozlijeđenog i sa pravom se može očekivati dobra utakmica i čak očekivati i pobjedu.
1:3
Semper Fidelis
8,5 - Sanikidze V. (Zar) VIŠE 1,85
prosječno postiže preko 9 koševa ,a s obzirom da će biti dosta koševa trebao bi proći jer je odličan skakač ,a Cedevita ima dosta problema s kontrolom ,a on je tu najači
Lietuvos Rytas - BešiktašVIŠE 2 [68,5] 1,85
na ovo sam se odlučio isključivo zbog Ace -trice jer poznavajući njegov način igre ,očekujem utakmicu s velikim brojem koševa
SRETNO NAM
prosječno postiže preko 9 koševa ,a s obzirom da će biti dosta koševa trebao bi proći jer je odličan skakač ,a Cedevita ima dosta problema s kontrolom ,a on je tu najači
Lietuvos Rytas - BešiktašVIŠE 2 [68,5] 1,85
na ovo sam se odlučio isključivo zbog Ace -trice jer poznavajući njegov način igre ,očekujem utakmicu s velikim brojem koševa
SRETNO NAM
Ljudi imal ko kakve sigurice Kurbla pomazi brate da uplatim kvotu 5 za zadnjeg cenera

Po meni u ovom Eurocupu moze lahko proci
Alba Berlin - Strasbourg (+8.5) h1
Strasbourg van forme, otisao im je Ajinca u NBA, a davao je nekih 15-16 koseva u prosjeku. Alba Berlin ne da dere, to ore cojece u zadnjih 8 utakmica ne znaju za poraz. Strasbourg zadnje dvije utakmice ima pobjede, ali i to je na produzetke protiv dosta slabijih ekipa. Alba Berlin uhvatila ritam i ocekujem ovdje pobjedu od minimalno 12-13 razlike... Sretno
Alba Berlin - Strasbourg (+8.5) h1
Strasbourg van forme, otisao im je Ajinca u NBA, a davao je nekih 15-16 koseva u prosjeku. Alba Berlin ne da dere, to ore cojece u zadnjih 8 utakmica ne znaju za poraz. Strasbourg zadnje dvije utakmice ima pobjede, ali i to je na produzetke protiv dosta slabijih ekipa. Alba Berlin uhvatila ritam i ocekujem ovdje pobjedu od minimalno 12-13 razlike... Sretno
sta mislite mogul grci u rukometu dobit holandjane,imal ko to da malo razradi,fina kvota pa zato!?
BiH-Estonija manje od 58 golova,mislim da je ovo poklon.
BHF Bosanska Krajina!
Evo malo kosarke :
MP Siena-Khimki 1 @ 2,30
Olimpija-Hapoel J. 2 @ 2,25
Gravelines-B.Bamberg 2 @ 1,80
C.Zvezda-Bilbao 1 @ 1,35
vrijedi iskombinovati nesto
MP Siena-Khimki 1 @ 2,30
Olimpija-Hapoel J. 2 @ 2,25
Gravelines-B.Bamberg 2 @ 1,80
C.Zvezda-Bilbao 1 @ 1,35
vrijedi iskombinovati nesto
Zadnja izmjena: Damba87, dana/u 08 jan 2014, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Jedno pitanje, ostao mi sinoc halifax 1x al odgodjen , a jos mi premier ne uplacuje dobitak bez tog para,pa sta je reci? zna li ko?
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
-
- Kontakt:
Gombos N. - Kosakowski D. Tip:1 9/10
Golubic V. - Mestach A.S. Tip:1 8/10
Džumhur D. - Desein N. Tip:1 7/10
Fichman S. - Bencic B. Tip:1 7/10
Sema Yurika - Cohen J. Tip:1 7/10
Bautista Agut R. - Sock J. Tip:1 6/10
22.5/Tursunov D. - Istomin D. Tip:VIŠE 5/10
et neki prijedlozi za veceras,od potencijalnih iznenadjenja mozda
Rogers S. - Amanmuradova A. Tip:2
Siniakova K. - Buyukakcay C. Tip:2
Ram R. - Rola B. Tip:2
Golubic V. - Mestach A.S. Tip:1 8/10
Džumhur D. - Desein N. Tip:1 7/10
Fichman S. - Bencic B. Tip:1 7/10
Sema Yurika - Cohen J. Tip:1 7/10
Bautista Agut R. - Sock J. Tip:1 6/10
22.5/Tursunov D. - Istomin D. Tip:VIŠE 5/10
et neki prijedlozi za veceras,od potencijalnih iznenadjenja mozda
Rogers S. - Amanmuradova A. Tip:2
Siniakova K. - Buyukakcay C. Tip:2
Ram R. - Rola B. Tip:2
1921
Tenis od mene za veceras. Bit ce analize kasnije, nemam vremena sad da pisem
Dzumhur - Desein 1 @ 1.75
Evans - Fucsovics 1 @ 1.40
Hernych - Millot 1 @ 1.40
Robert - Gigounon 1 @ 1.35
Daniel - Capdeville 1 @ 1.55
Berrer - Lopez Perez 1 @ 1.30
Herbert - Arnaboldi 1 @ 1.40

Dzumhur - Desein 1 @ 1.75
Evans - Fucsovics 1 @ 1.40
Hernych - Millot 1 @ 1.40
Robert - Gigounon 1 @ 1.35
Daniel - Capdeville 1 @ 1.55
Berrer - Lopez Perez 1 @ 1.30
Herbert - Arnaboldi 1 @ 1.40

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
- masteRofPoker
- Kontakt:
Jao Dzumhur ce do veceras postati public bet. A zna se kako to zavrsi kad se bosncerosi uzdaju u bosancerosa. 

I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.