MA kod kineza ,3 markeomerbavarac je napisao/la:Posteno.PIRKE33 je napisao/la:Bayern treba klepit Reynu Liverpool-u....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@Bavarian: Dobar avatar. Gdje si kupio?![]()
![]()
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Pa mislim covjek ima 28 god, najbolje za golmana....Liverpool se svakako raspada......a Nijemci bi trebali tako nesto nanjusit......omerbavarac je napisao/la:Posteno.PIRKE33 je napisao/la:Bayern treba klepit Reynu Liverpool-u....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- TheManiacs
- Kontakt:
Ja sam procitao da ce Bayern da kupi golmana udinesea Samira handanovica za 15 miliona eura 
Vjerujem da i vrijedi toliko,extra je golman..
Vjerujem da i vrijedi toliko,extra je golman..
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
- Omerbavarac
- Kontakt:
Taman, odo i ja sutra po jedan.bavarian_bk je napisao/la:MA kod kineza ,3 markeomerbavarac je napisao/la:Posteno.PIRKE33 je napisao/la:Bayern treba klepit Reynu Liverpool-u....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@PIRKE: Moze ja sam za. Prejako pojacanje bi bio.
@The maniacs: Citao sam i ja, ali se sve stisalo. Vjerovatno se ceka ponuda Bayerna.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Kakav Reina ,on sto zna primiti golove ko Dudek je

istrza ga Skrtel ziva........bavarian_bk je napisao/la:Kakav Reina ,on sto zna primiti golove ko Dudek je![]()
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Jes ! Krene mu dodati loptu ,Reina gotovPIRKE33 je napisao/la:istrza ga Skrtel ziva........bavarian_bk je napisao/la:Kakav Reina ,on sto zna primiti golove ko Dudek je![]()
- roy_makaay
- Kontakt:
evo hajke bilo danas na treningu
http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... -lahm.html
Robben i Lahm zakuhali,igrao prvi tim 5 na 5 i Lahm s leđa startuje na Robba cisto mu loptu izbije,obojica na zemlji,Rob popizdi
gurne Lahma na pod sa rijecima"Ša ti je"
Ola i Muller ih razdvojili i et
neka malo zivosti na treningu
Robben i Lahm zakuhali,igrao prvi tim 5 na 5 i Lahm s leđa startuje na Robba cisto mu loptu izbije,obojica na zemlji,Rob popizdi
neka malo zivosti na treningu
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
- rob do bagro
- Kontakt:
Jao sto Rob popizdi
Nije prvi put da bude hajka kod Bayernovih igraca.Sjecamo se prije(Kahna i Klinsmanna, pa Kovaca i Lizarazua itd).Nadam se da je sve smireno i da pruze ruku jednom drugom
Al mislim da bi ga "rob" nasaketao 
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- roy_makaay
- Kontakt:
a naso je sebi zrtvu,što nije Buytena
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
a naso je sebi zrtvu,što nije Buytenaroy_makaay je napisao/la:Al mislim da bi ga "rob" nasaketao
ja jest naso igraca 1.70...de nek na boytena il na maria da ga ko slinu bace
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
- Omerbavarac
- Kontakt:
Robben i sam zna kakvih problema ima sa povredama, a vjerujem da i Lahm to zna vrlo dobro. Zbog toga ovakva reakcija Robbena. Potpuno bespotrebno. Mogla je izbiti tuca, iz nicega, a znamo da igraju obojica po toj istoj strani, sto bi moglo donijeti nama probleme. Nadam se da ce se sve smiriti, i da ce jedan drugom ruku pruziti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- bistrikboy
- Kontakt:
Znao je "Loddar" samare djeliti sa Lizerezuom,neka malo...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Omerbavarac
- Kontakt:
Opet se nesto prica za Freya. Jedini golman koji bi po meni mogao naslijediti Kahna.
- Ballack2311
- Kontakt:
Apsolutno se slazem!!! Vr'unski golman!!!omerbavarac je napisao/la:Opet se nesto prica za Freya. Jedini golman koji bi po meni mogao naslijediti Kahna.
Evo i mene nakon duze vremena. Nisam imala vremena za uci na forum. Bayern je lijepo otvorio drugi dio sezone. Nemogu da vjerujem kako je onaj Gomez smotan. Ko da su mu obje noge lijeve. A sto se tice golmana vise bih voljela Akinfeva vidjeti na Alianz Areni. Mladji je od Freya,a i bolji.
Fc.Bayern Munchen , Stern des Sudens
Kakva je ovo guzva bila izmedju Robbena-Lahm...ako mu Arjan opali plehu...bice mu

- rob do bagro
- Kontakt:
Halo sta je ovo...
Don`t spamm
Don`t spamm
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
to se stakleni uplašio da mu ovca ili koza noge ne polupa. cini mi se da je lamu tako nekako prevod na naškemu
on bise povredio pri udarcuCescinho4 je napisao/la:Samo neka pazi da se ne povrijedifabio je napisao/la:Kakva je ovo guzva bila izmedju Robbena-Lahm...ako mu Arjan opali plehu...bice mu![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.